• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel eltim...

selam ver geç git..sakın yanına yaklaşma..yaklaşmasınada izin verme belli ki kötü enerji dolmuş....o enerji ile seni etkilemesine izin verme sakın...kafasında neler var bilemezsin..yazarken aklıma kötü kötü şeyler geldi..acaba sevgilinizi kardeşine falan mı düşünüyor..size kötü enerji verip kavga çıkarmısın sakın

Anladigim kadariyla sadece suan sevgilisiniz.
Bu durumda da sevginin ailesiyle bu kadar icli disli olmayi ben sahsen dogru bulmuyorum.

O seni takmıyor belli sende onu takma zaten daha arada nişan bile yok sen niye tanismak gitmek istiyorsunki bence kv cagirsa bile gitme yani o kız araya mesafe koymuş herkesle belli ve en iyisini yapion sen suan cana yakın davranıyorsun ama ilerde başına kalkilabilir bence sende onun gibi yap mesafe koy onunlada konuşma çabanı bırak bence o konusursada sen yüz verme

Şu anlattıklarım arasından nasıl kayınvalide meraklısı olduğumu düşündünüz? Ben daha sevgilimle tanışmadan öncesinden beri annesini tanıyorum kendisini çok seviyorum, bizim birbirimizden bir rahatsızlığımız yok çok şükür. Meraklısı olmakla da alakası yok ki bu konunun. Herkes cadı kaynana modunda olmak zorunda değil yani

Evlenince anlarsın ne demek istediğimi. O gün buraya dönüp yazılanları tekrar oku.

daha sevgililikte bu kadar aile içine girme meraklısı olmayı doğru bulmuyorum. Eski ilişkimde her düğüne, mevlüte, ıvır zıvır günlere çağırılırdı annem asla göndermezdi birine bile gitmedim ama şimdi çok haklı buluyorum yüzgöz olmamak gerek sonraki ilişkilerimde sınırı direk kendim çizdim. Resmiyete dökülmeden bu kadar mıçmıçlık yanlış. Ayrıca kendi isim soyisiminiz deşifre ediyorsunuz bunu geçtim de, elti adayının ismini bari yazmayın. Her şeyi bu kadar şeffaf isme cisme kadar anlatırsanız yarın bir gün sıkıntı yaşarsınız

daha sevgililikte bu kadar aile içine girme meraklısı olmayı doğru bulmuyorum. Eski ilişkimde her düğüne, mevlüte, ıvır zıvır günlere çağırılırdı annem asla göndermezdi birine bile gitmedim ama şimdi çok haklı buluyorum yüzgöz olmamak gerek sonraki ilişkilerimde sınırı direk kendim çizdim. Resmiyete dökülmeden bu kadar mıçmıçlık yanlış. Ayrıca kendi isim soyisiminiz deşifre ediyorsunuz bunu geçtim de, elti adayının ismini bari yazmayın. Her şeyi bu kadar şeffaf isme cisme kadar anlatırsanız yarın bir gün sıkıntı yaşarsınız

Bu kadar samimi olmanın bir dolu dezavantajı var bence en büyüğü şu; şimdi gidip geliyosun ne kadar sevgiliyiz vs dense de misafirsin o evde iş beklenmiyor beklense de kıl tüy işler belki çayları tazeleme, kızlarda buna bayılıyo ay kv ne iyi, ama iş ciddiye binip aileye girilince adı gelin olunca kızım bir çay koy dense yüzler düşüyo ya da bir salata yap dense kv cadı oluyo, e hep misafir mi olacaktın

İyi de nedir daha şimdiden kayınvalide elti muhabbeti ben onu anlamadım daha sözlü bile değilsiniz sevgilisiniz bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok madem o kadar yakındınız sevgilinizle düğüne katılabilirdiniz. Müsait olmayabilir rahatsız olabilir. Ağabeyinin gelip gelmediğine kadar sorup açık yakalamaya çalışmanız da enteresan siz ınstagramda takip edince o da kabul edince takipleşmiş oluyorsunuz ama gönderip çekerseniz engellemiş olabilir.

Hangi gün gideriz ona göre hediye alıcam demeniz de enteresan geldi ne yani hediye durduğu yerde bozulacak mıydı hediye için kayınvalideyi arayıp hangi gün gidicez ona göre hediye alıcam demeniz de garip geldi bana. Gider selamlaşırsınız duruma göre davranırsınız çok beklentilisiniz şimdiden.

Ayy
Kızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
İlk defa yüz yüze gelicez..
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Benden 5 yaş büyük kendisi. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)
bayılacagım daha soz yok nısan yok kayınvalıdemde kayınvalıdem yok eltım vss durun yaaa sız daha bu aıleden bırı bıle degılsınzı neyın samımıyetını beklıyorsunuz kı hem evlere gıtmeler gelmeler kv ıle bulusma ayarlamalar bırakın yaa mesafelı olun azıcık .....

Bu kadar samimi olmanın bir dolu dezavantajı var bence en büyüğü şu; şimdi gidip geliyosun ne kadar sevgiliyiz vs dense de misafirsin o evde iş beklenmiyor beklense de kıl tüy işler belki çayları tazeleme, kızlarda buna bayılıyo ay kv ne iyi, ama iş ciddiye binip aileye girilince adı gelin olunca kızım bir çay koy dense yüzler düşüyo ya da bir salata yap dense kv cadı oluyo, e hep misafir mi olacaktın
Aynen öyle! Dereyi geçene kadar ayıya dayı misali :) Ya hiç unutmam, bir gün apartmandaki teyzeler bizim evde ki apartmanın sosyo-kültürel seviyesi fena değil hepsi üni mezunu tayfa ; teyzenin birinin benle yaşıt oğlu var. Başladı biricik minnoş oğlunun 5 yıllık sevgilisini gömmeye " gelin zannediyor kendini, her işe atlamaya kalkıyor, bizim evden çıkmıyor, utanmadan odalara kapanıyorlar,oğlumun gözlerini kör etti, oğlumun gözü bizi görmez oldu aman o üzülmesin diye kıza ses etmiyorum" Annem de dayanamadı "iğneyi kendi oğluna batıramıyorsun kıza demediğin kalmadı". Ortam sus pus. O gün kulağıma küpe oldu, isterse 10 sene çıkayım kimsenin evine girmem böyle yüz göz olmam diye söz verdim. Hala da öyleyim.

Sosyal medya kullanıyorsun ama anlamıyorsun heralde diyiver sonrada bütün özel durumlarında yazdım bi cevap yazamadın bi de ustune beni engelledin yanlışlıkla oldu galiba de ama kv olsun mutlaka yanında.

İyi de kayınvalideniz ve eltiniz olmaları için sizin evli olmanız lazım ?
E o zaman ?

Daha iletişiminiz yok. Hep aracıyla falan.
Ondan öyle..
Bi de aslında aynı kişilik özelliklerine sahip olabilirsiniz. O geri takip yapmıyor - Sen onu engelliyorsun
O eve davet ediyor sonra erteliyor - sen de daha belli değil diye ev hediyeni hemen hazır etmiyorsun
Temkinli davranıyorsunuz

yaaa ne çok abartmışsınız k.v değil eltin değil diyeee.
herkes sanki bu sıfatları evlenmeden önce kullanmadı gibi..
erkek arkadaşımın abisinin yeni evlendiği eşi
erkek arkadaşımın annesi
bilmem nesinin nesi şusu busu yerine kestirmeden anlatmış kızcağız .
bakın işte nasılda güzel anlamışsınız k.v elti diye diye bitiremediniz pes:KK53:

Ben de doğum yaptığımda arayıp tebrik etmedi diye sildim eltimi. Fotoğraf da paylaştım hastanedeyken, görmüş ama aramadı, mesaj atmadı. 1 hafta sonra evime geldi. Ne bileyim pişman oldum sonra ama geri de eklemem. Sosyal medya yeni tepki mekanları.

Kızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
İlk defa yüz yüze gelicez..
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Benden 5 yaş büyük kendisi. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)

henüz eltiniz değil ..
arayı kötüleştirmemek için hiç birşey yok gibi davranabilirsin.onun tutumuna göre tutumuna karar verirsin olmaz mı

bu arada o senin müstakbel eltin değilsen onun müstakbel eltisi oluyorsun.

daha kaynıyla evli olmadığın için de samimi olmak istememiş olabilir.

Canım yalnız sen o kadar yanlış yere konu açmışsın ki :KK43: Burası KK burda evli olmak önemli bi sıfat.. Sen hani şimdi evli değilsinya (henüz) ilişkinin ciddiyeti sevgi-saygı falan fasa fiso buralarda.. kayınvalide veya elti diyebilmek için birilerine evli ve mutsuz olma şartı mutlaka aranır mesela :KK66: hani insani olarak geçmiş olsun mesajı atmışsınya? Asla olmaz! önce o aileye dahil olman lazım o imzayı atman lazım insani karşılıklar alabilmen için :KK66: Mevlüte falan da gidemezsin mesela evli olmadığında, gitsen de kendini fazla göstermemen lazım, en fazla bi köşeye çekilip dualara amin diyip, kimseye görünmeden ortadan kaybolman lazım,çünkü orda senden üst mertebede olan, sevgilinin kardeşiyle evli olan kadıncağız yani gelinlik mertebesine erişmiş olan kişi alınabilir, bozulabilir, hatta seni insan yerine koymayabilir üzülürsün.. Neden? Çünkü evli değilsin.. Bütün mesele imzada.. bunu sakın unutma :KK66:

Canım yalnız sen o kadar yanlış yere konu açmışsın ki :KK43: Burası KK burda evli olmak önemli bi sıfat.. Sen hani şimdi evli değilsinya (henüz) ilişkinin ciddiyeti sevgi-saygı falan fasa fiso buralarda.. kayınvalide veya elti diyebilmek için birilerine evli ve mutsuz olma şartı mutlaka aranır mesela :KK66: hani insani olarak geçmiş olsun mesajı atmışsınya? Asla olmaz! önce o aileye dahil olman lazım o imzayı atman lazım insani karşılıklar alabilmen için :KK66: Mevlüte falan da gidemezsin mesela evli olmadığında, gitsen de kendini fazla göstermemen lazım, en fazla bi köşeye çekilip dualara amin diyip, kimseye görünmeden ortadan kaybolman lazım,çünkü orda senden üst mertebede olan, sevgilinin kardeşiyle evli olan kadıncağız yani gelinlik mertebesine erişmiş olan kişi alınabilir, bozulabilir, hatta seni insan yerine koymayabilir üzülürsün.. Neden? Çünkü evli değilsin.. Bütün mesele imzada.. bunu sakın unutma :KK66:
Ne güzel de yazmışsınız aynı dusuncedeyim...

Back
X