müstakbel eltim

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
............................

Son düzenleme:
Bence o nişana gelerek zaten incelik göstermiş bence sen aramalıydınn zaten iyi birisi demişssinn kötü niyetli falan olsa zaten sen buraya konu açıp danışmazdın :))

bence nişanlına söyle, kardeşiyle konuşup 4lü bi buluşma ayarlasınlar. birlikte dışarı çıkın yemeğe falan, bu arada kızın samimiyetine göre onunla olan ilişkine yön verirsin, ya da söylersin ben seni aramayı düşündüm ama müsait olmazsın belki diye arayamadım falan dersin.

Bence o nişana gelerek zaten incelik göstermiş bence sen aramalıydınn zaten iyi birisi demişssinn kötü niyetli falan olsa zaten sen buraya konu açıp danışmazdın :))

eltimi bir kez gördüm sadece.gördüğüm kadarıyla bi sorun yok.
arayayım ben o zaman: )
ama utandım şimdi yaaa
msjla mı giriş yapsamki

aramana gerek yok bence..ablası degil birşey degil.el elti sonuçta hiç gerek yok...

Son düzenleme:

nişanlım erzurumda eczacı.geçen hafta 10 günlüğüne geldi benim yanıma.nikah işlemleri,eşya,gelinlik işlerini halletmeye çalıştık ve dün gece geri döndü.
bi dahaki gelişi 16 şubat olacak.
dahada uzatmak istemiyorum açıkçası,bir an önce muhabeti kurmak istiyorum.ardındanda 17 şubattaki nikahıma davet edeceğim,belki gelir...
yemek ayarlama mevzusu sıkıntılı bu yüzden.çünkü nişanlım başka şehirde ve 4 ay sonra düğünümüz var,her gelmesi ayrı bi koşturmaca,eltim desen bulunduğum ilin en uzak ilçesinde görev yapıyor.
belki nikahıma gelirse,nikahtan sonra beraberce yemek yenebilir ama ona daha çok var.
eğer yaptığım ayıpsa(2,5 ay boyunca aramamak),bu ayıbı daha fazla uzatmakta istemiyorum: (

aramana gerek yok bence..ablası degil birşey degil.el elti sonuçta hiç gerek yok...

öylede olsa artık ortak bi ailede buluşacağız.
nasıl başlarsa öyle gider...
zaten ben evlenince başka şehire gideceğim,görüşmelerimiz çok az olacak.fakat genede aramızda sevgide olsun istiyorum.
sonuçta nişanlımın bi tane kardeşi var.bende eltimle aram güzel olsunki,dostlukla muhabbetle geçirelim görüştüğümüz zamanları istiyorum

bence sen ara canım. yani sen ya da o, ilk telefon muhabbetiniz olacak. senin araman daha iyi. sen bir adım at ne kaybedrsin ki?
ben de evlenmeden önce arardım hep eltimi, ama baktım ki ondan hiçbir arama yok, eevlendik, 2 yıl filan oluyor, bn de artık pek umursamıyorum. sen bir adım at, eğer karşılık görürsen ne ala, görmezsen bir dahaki sefere ona göre davranırsın

anladım bir kardeşi var ise az oldugunuz için.dikkat çeker bu durum haklısın..

o zaman ben msj atayım,nasılsın diye: )
inşallah 2 aydan sonra ne alaka gibi bi durum olmaz

orkidem
şuan nöbette olduğu içim arasamda açamaz.
msj attım: )))
geçte olsa cevap verdi: ))
gayet samimi davranıyor sağolsun
hala msjlaşıyoruz,biraz ilerletelim aramalarada başlayacağım evde olduğu günler :)))
peki kızlar bu sorunu hallettiğimize göreeee....
sizce ben müstakbel elitimi haftada kaç gün aramalı ya da msj çekmeliyim?? :44:

çok iyi yapmışsın.en azından artık için rahat eder.ama bence haftada şu kadar ayda şu kadar aramalıyım dersen sıkıntı yaşarsın.sen adımı attın bundan sonra karşılıklı gidip gitmediğine bak durumun.çokta sıkıntı yapılacak bir durum yok bence.sonuçta şuan sen ailenin içinde girme işinde bir adım öndesin.senin sıcak tutmak istediğin muhabbet ortamını onun da yapması gerekiyor.o yüzden karşılıklı olup olmamasına bakabilirsin bundan sonra.gerisi zaten gelirmutluluklar

bence sen ara ve hep birlikte bi hafta sonu şeyler yapalım vs de.madem herkes o kadar benimsemiş onu sende ona göre davran

bence sen ara ve hep birlikte bi hafta sonu şeyler yapalım vs de.madem herkes o kadar benimsemiş onu sende ona göre davran

msjlaştık canım,gayet güzeldi.önümüzdeki haftalarda nikahımada çağıracağım,ardından da buluşmayı önerebilirim

elti sonuçta, ister ara ister arama..
nezaket icabı görüşürsün

sen ilk adımı atıp arama nezaketini gösterdin, bundan sonrasını biraz da karşı tarafa bırak derim ben.
bir de periyodik olarak değil de akışına bıraksan hem sen de kasmassın kendini.

Son düzenleme:
bencede çok samimiyse sana karşı sana msj atar yada o müsait olduğunda evde seni arar biraz zamana bırak o arasın msjında müsait olmadığını düşünüp aramadım diye düşseydin belki düşünüp der o benim müsait olmadığımı düşünüp arayamıyor ben geri dönüp arıyım gönül koymasın... bence böylesi daha mantıklı şahsen benim eltim olcak kişi bana msj atmışsa bu sebeple ben ertesi gün yada akşamsı arardım. Şuanda eltim yok evli yada sözlüde değilim ama sözlenmeyi düşündüğüm kişinin erkek kardeşi var her açıdan düşünmek lazım.. :)

Son düzenleme:
msjlaştık canım,gayet güzeldi.önümüzdeki haftalarda nikahımada çağıracağım,ardından da buluşmayı önerebilirim :31:

şu kısma gerek yok..spontane gelişirse olur, ama fazla da üstüne düşme olayın..
yine de sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…