müstakbel eltim

haklısınız bundan sonra oluruna bırakayım...
çokta sıkı fıkı olmak istemiyorum açıkçası.istediğim tek şey tatlı bi muhabbet,cılkını çıkarmayada gerek yok.
bundan sonraki adımı ondan bekleyeceğim

elti sonuçta, ister ara ister arama..
nezaket icabı görüşürsün

Benim sevgilimin yengeleri böyle degil iste.
Hep bir arada olsun istiyorlar hatta bir yengesi, kardeslerinden cok eltisiyle görüsür pogaca, kek, börek yapar davet eder falan..
Baya sık görüsürler. Eltilik' te az rastlanan bir durum o yüzden görünce, yorumu aklıma geldi birden..

nöbetli çalışan biri olarak eltinizin durumunu empati yatpım o aryamamış olabilir siz de nöbetli çalıştığını bildiğinizden ne zaman uygun zamanı bilmiyor olabilrsiniz bence şöyle yapın; telefondan mesaj atın arayamadığınızı çünkü nöbetine ya da nöbet çıkısı uyuduğu zamana denk gelmesinden ve onu rahatsız etmenizden korktuğunuzu yazın müsait bir zamanda buluşmak istediğinizi uzun zamandır görüşemediğinizi yazın. niyeti kötü değilse size geri dönecektir. hem onu rahatsız etmemiş olursunuz hemde aramamış sormamış konumundan çıkarsınız.

aman canım aman..vitrin senin gözünü boyamasın ,sen mesafeli olda..
mesafe demişken, buzdolabı değil seviye..

poça yaptım kek yaptım..ay ay bayılırım... sık sık çağırmasın da, çağırmıyayım da..
arada sırada olur tabi de sık sık boğar beni..
fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
3 sene, 5 sene ,15 sene, ne kadar sürer bu sıkıfıkılık..

takdır edıyorum senı cnm
he eltı kotu degıl ınan buna bız eltımle ıkı bacı gıbıyızz

bence sen ara

yapısı gereği suskundur

zamanla ısınırsınız birbirinize

canım aynen dediğini yaptım.
3 kez msjlaşabildik,her msjıma yarım saat 1 saat geç cevap verdi,nöbette olduğundan.son msjmdan sonrada hiç dönmedi,sanırım çok yoğun...

Son düzenleme:
ay ne kadar ınce dusunceli ınsanlar var sok oldum.. valla ben bole herseye takılmam. ama soguk bir insanda değilim ama sonucta elti yani

Laf olsun diye söylemiyorum bunu ama benim eltimde ünlü birinin eşi. ama kıskançlık fesatlık çekemezlik ne ararsan var. yeni evlendiklerinde görüşüyorduk. ama şimdi bayramlarda bile inanın görmek bile istemiyorum. halbuki aramızda sorun yok. sorun ne bende anlamış değilim. hava sadece heralde

Arayıp halini hatrını sor canım .. fazla muhabbet etmek zorunda degilsin hal hatır bile yeterli..

ünlü biri derken..kayınbirederin ünlü o zaman..
sen onun ortamlarından değilsin ya..ne oldum delisi olmuştur belki de..

ünlü biri derken..kayınbirederin ünlü o zaman..
sen onun ortamlarından değilsin ya..ne oldum delisi olmuştur belki de..

Aslında bunu burda yazmayı istemezdim. Hiç sevmem böyle şeyleri, evet kayınbiraderim ünlü biri, hatta çok seviyorum kendisini oda beni çok sever. eltim de gerçekten çok güzeldir. ama nedense hem benimle konuşmaz ama k.validemede o mu güzel benmi diye sormuş. şoka girmiştim hatta. keşke böyle olmasaydı aramız. ama oluyo maalesef. diğer eltimde kendini çok güzel zanneden nursuz diyorum ben ona öle biri. ondan nefret ediyorum. k.validem bile sevmez onu. bayramlar bile artık bana kabus oldu onları görmekten. ama mecburen toplanıyosun işte. o sultan süleymanın eşi yaa en son o gelir. onları bekleriz zaten saatlerce.

daha eltiniz bile olmamis " müstakbel" yani sirf "müstakbel elti" diye illa birbirini aryip sormak mi lazim ? ne kadar ince düüsnceli insanlar var. ben olsam aklimin kenarindan gecirmem, bi insani kurallar ve görgü geregi degil de gercekten aramak istedigim icin muhabbet etmek istedigim icin aramak isterim , ararimda .

zaten bu mecburi arama sorma isleri beni cok geriyor, simdi istanbula gidecegim kalkip tee fransada kizinda misafirlikte olan kaynanama Allahaismarladik demem lazim niyeyse artik

karısıda güzel olan bu ünlü kim acaba?:44:

ne çocukça bir soru, o mu güzel ben mi?

bende merak ettim kim bu ünlü

bu arada arkadaşlar,olması gerektiği için bir yana,gerçekten aramızda tatlı bi muhabbet olsun istiyorum açıkçası...ama dün 3 kez msjlaşabildik hepsinede çok geç cevap verdi,bi msjımada hiç cevap vermedi...
bende çok üstelemek istemiyorum artık.bu saatten sonra ondan bekliyorum artık,çünkü ben gerçekten muhabbet etmek istedim ve ilgisini çekecek şekilde muhabbet etmeye çalıştım.
ya çok yoğun ya da kendini böyle bi samimiyete hazır hissetmiyor
o yüzden üstelemeninde manası yok...
bu hafta sonu kayınvalidemler onun yanına gidecekmiş(iki kız bi ev paylaşıyorlar),ziyaret amaçlı.sende gel dediler.aslında onlarda dostluk kurmamızı çok istiyor(kayınvalidem ve kayınbabam).
gidip gitmeme konusunda da kararsızım...
annemde,kendini kolaylaştırma,biraz ağır ol,madem o mesafeli sende öyle davran yoksa değerin kalmaz,sonuçta ilk adımı attım daha fazla peşinde koşmana gerek yok diyor :44:

annen doğru söylüyor.. zaten msjlaştın yeter..valideyle pedere de gelmeyi çok isterdim misafir gelicek alışveriş yapıcam,planımız var vs. mantıklı bahane uydur..selam söyleyin benden dersin yeter..fazla da 6 okka demeye gerenk yok ..
görüşünce güleryüzlü olman, güleryüzlü sohbet etmen yeterlidir

Bence gitmemelisin bu konuda annene hak veriyorum, cok dogru düsünmüs. Sen iyi niyetini, amacını gösterdin bundan sonraki adımı ondan beklemelisin. İnsanları nasıl alıstırırsan öyle gider hep sen ararsan, hep birseyleri senden beklerler gizemli olmakta fayda görüyorum

Bundan sonraki adım ondan gelmeli..

ünlü biri diyosunuz ınsan merak edıyo canımm siz üstünüze düşeni yaptınız evet artık onda sıra valla ben olsam daha o bi adım atana kadar atmam 1 msja cwp bıle vermemıs attıgında işi varsa madem musait olunca kusura bakma diyebılırdi diye düşünüyorum

Ünlü birini bende merak ettim

Çok tatlısın canım Allah senin gibi elti nasip etsin

Bunu burada açıklamak doğru değil. Burada kadınlar kulubünde sadece ben varım. o şuan dış kapının mandalı, ama bellimi olur belki oda buradadır. şimdi ben öyle bir geçer zamanki ye doğru gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…