Bunu burada açıklamak doğru değil. Burada kadınlar kulubünde sadece ben varım. o şuan dış kapının mandalı, ama bellimi olur belki oda buradadır.şimdi ben öyle bir geçer zamanki ye doğru gidiyorum
Bunu burada açıklamak doğru değil. Burada kadınlar kulubünde sadece ben varım. o şuan dış kapının mandalı, ama bellimi olur belki oda buradadır.şimdi ben öyle bir geçer zamanki ye doğru gidiyorum
cevaplarınız için çok sağolun bayanlar: )
o ünlüyü bende çok merak ettim,benimde kulağıma fısıldasın yaaaa: )))))
kızlar hepiniz haklısınz ben bi adım attım artık daha fazla üstelemek olmaz,o yüzden bu haftaki daveti kibarca reddedeceğim.
dün msjlarda gayet kibardı,ümitlenmiştim açıkçası...
fakat bi daha cevap atmaması üzdü beni,anlıyorum çok yoğun ama en azından akşam yatmadan evvel bile msjla dönüp özür dileyebilirdi.
bimiyorum ben mi çok detaycıyım ama önem veriyorum böyle şeylere..
kaldıki eltim benden 5 yaş büyük,25 yaşında..
onun daha özenli olmasını beklerdim ama bilemiyorum,peşin hükümlü davranmakta istemiyorum.belki gerçekten çok meşguldü ve çok yorulduğu için hemen uyumuştur :44:
Son konusmanız nasıl oldu? Yani yarıda kesildi de bir daha geri dönmedi mi konusmayı sonlandırmadan?
Eger öyle yaptıysa dedigin dogru, geri cevap atması gerekiyordu.
Neyse, bu kadar kafana takma beklentilerini kücük tut ki, hayal kırıklıgı yasama.
Belki de böyle seylere önem vermiyor..
Akısına bırakmak en güzeli..
Son konusmanız nasıl oldu? Yani yarıda kesildi de bir daha geri dönmedi mi konusmayı sonlandırmadan?
Eger öyle yaptıysa dedigin dogru, geri cevap atması gerekiyordu.
Neyse, bu kadar kafana takma beklentilerini kücük tut ki, hayal kırıklıgı yasama.
Belki de böyle seylere önem vermiyor..
Akısına bırakmak en güzeli..
canım tüm diyolog aynen şöyleydi aktarıyorum;
BEN:merhaba X.nasılsın?
X:iyiym canım sen nasılsın.kusura bakma nöbetteyim geç cevap verebiliyorum: )
BEN:tahmin ettin canım: )aslında daha öncedende msj atmak istiyordum ama yoğun çalışıyorsun diye rahatsız etmek istemedim.bende iyiyim canım,tatile girdim artık,dinleniyorum: )eğer şimdi yoğunsan,nöbetin bitince msj atayım istersen: )?
X:yok canım sorun değil,geçte olsa cevap yazarım problem yok: )öğrencilik güzel şey,tadını çıkar: )
BEN:tamam o zamann: )evet öyle ama ben artık öğrencilikte bitsin istiyorum: ) sürekli ders çalışma temposunu ayakta tutmakta zor geliyor bazen.tek avantajım bu uzun tatiller: )
peki sen ne yaptın,eve çıkmışsın,alışabildin mi?yeni şehir,yeni iş,yeni ev...
X:sende haklısın canım.alıştım artık,bi doktor arkadaşla aynı evdeyiz.şimdi tusa hazırlanıyorum,pratisyenlik bi yere kadar.
BEN:alışmana sevindim: )senin işin gerçekten zor,büyük sabır istiyor ama yaparsın inşallah,6 sene okuyup başaracak azmi göstermişsin bununda üstesinden gelirsin eminim: )mesleğin çok güzel maşallah: )ben kan görmeye bile dayanamıyorum: )sizse çok daha fazlasını yapıyorsunuz takdir ediyorum açıkçası: )
bundan sonra cevap gelmedi :44:
Allah allah iyi baslamıs gecte olsa bir cevap vermesi gerekiyordu..
Bundan sonra ondan beklemelisin geri dönüs yapması lazım gerci msj yarım bıraktıgı icin coktan yapması gerekiyordu aslında.
Üzme sakın kendini üzerine düsme.
Sen elinden geleni yaptın hic kimse eltisiyle kötü olsun istemez, iyi gecinelim der ama bu sadece bir tarafın istemesiyle olmuyor.
Aklından gecenleri bilemezsin belki baska birsey olmustur, belkide cok daha farklı bir düsünce vardır kafasında.
Bundan sonra ondan bekle eger bir geri dönüs olmassada bu konularda daha mesafeli durursun, özellikle birsey yapmazsın aynı ortama girince sıcak, samimi davranırsın o kadar.
Akısına bırakmak en güzeli, zaman herseyi göstericektir.
canımm nısanın hayırlı olsun oncelıkle.
Gercı 2 ay olmus ama ))
bak benım kardesım de intorn doktor
ve tus a hazırlanıyor su ara
aynı zamandada nöbetlerı var
yaklasık 32 saat
ve nobet cıkısı eve geldımı gozu gıcbıseyı gormeden uyuyorlar
cok yorgun dusuyorlar
arıyoruz cogu zaman ulasamıyoruz bıde bu ısın tus sınava hazırlık kısmı var kı dunyaca ders ve konu demek....
Neyse ozetle su kı,
konusmayı yarıda bırakmıs bellı kı yogun
nobet donusu de uyumus kalmıs olabılır...
Ertesı gun de ne dıyecegını vs kestırememıs olabılır.
Ben konusmalarından sana olan yaklasımından herhangı bır kotu nıyet sezmedım,ınan kı sezmedım...
Hakkınızda hayırlısı...
Bundan sonrakı adımı ondan bekle tabıkı...
bende kötü nşyet sevmiyorum ama üzüldüm...
ta pazartesi msjlaşmıştık ve bugün perşembe...
bu kız wc ye de mi gitmez,yemekte mi yemez...
o arada bile yazsaydı,kusura bakma çok yoğun olduğumuzdan konuşmamız yarım kaldı, diye emin ol çok sevinirdim.
ama aradan gün geçipte ses seda çıkmaması üzüyor insanı
o kadarda yakn hissetmiştim kendime
şaşırmadım hiç elti işte.
aynen bende öyle yapacağım artık...
elimden geldiğince muhabbet etmek istedim ama olmadı.
bu saatten sonra tekrar benim bi adım atmam kabk tadı verir.
özellikle üzerne düşüyormuşum gibi olur...
3 gün oldu cevap yok...
17 şubatta nikahım var.1 hafta öncesinde davet ederim o kadar,gerçi geeleceğinide sanmıyorum,işi yoğun bayağı
bende kötü nşyet sevmiyorum ama üzüldüm...
ta pazartesi msjlaşmıştık ve bugün perşembe...
bu kız wc ye de mi gitmez,yemekte mi yemez...
o arada bile yazsaydı,kusura bakma çok yoğun olduğumuzdan konuşmamız yarım kaldı, diye emin ol çok sevinirdim.
ama aradan gün geçipte ses seda çıkmaması üzüyor insanı
o kadarda yakn hissetmiştim kendime
İyi niyetlidir ona lafım yok isinden dolayı cok yogunda olabilir ama bir msj atma' nın cok fazla vakit alacagını düsünmüyorum ben.
Sonucta bu insan erkek ark. konusuyor degil mi? Ayrıca msj gibi durumlarda konusma sırası karsı taraftayken bir anda kesen, yarıda bırakan zaman gectikten sonra bile devamını getirmeyen üstüne üstlük görünce de sanki hic öyle birsey olmamıs gibi davranan insanlara dumur oluyorum..
Ben yapamam mesela, saygısızlık sayarım mutlaka gec te olsa geri dönerim..
Dedigim gibi iyi niyetli olabilir ama, msj yarıda kalıp, üzerinden de bu kadar zaman gecmisse, ben onun senin kadar istekli olmadıgını düsünüyorum. Bu tarz iliskilere senin kadar önem vermiyor demek ki. Tekrar birseyler yapsan, belki zoraki gelicek ona? Nikahına davet konusunda sen bilirsin, bu davranısından sonra ben olsam ne yapardım acıkcası pek kestiremiyorum? :44:
Mesajına cevap gelmedi diye ilişkinizin mesafeli olacağına hükmetme.
Bazı insanlar mesajla iletişimde çok başarısız olurlar (misal: ben)
Çok samimi olduğum insanlar dışında kimseyle mesajlaşamam, 2-3 mesajdan sonra sıkılırım.
Biliyorum kabalık, ama bazen ertelerim cevap vermeyi ve unutur giderim.
Konuşsan mutlaka hissettiririm samimiyetimi, ama mesajla olmuyor, çok sıkılıyorum.
Eltin de yoğunluğunun arasında unutmuş olabilir.
Yüzyüzeyken iyi anlaştığınıza göre olumsuz düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?