Sürekli ısrarla annem gelmese de olur mu? sorusu da bir psikolojik baskı olabilir, illa öyle yapıyordur demiyorum sakın yanlış anlamayın ama bence siz kayınvalide adayınızla yüzyüze tanışmadan sevgiliniz annesiyle ilgili anlattıklarına pekte itibar etmeyin.
Birşekilde kayınvalidenizle tanışıp konuşmanızda yarar var.
daha kendisinle görüsmedim konusmadim
ama sevdigim annesinin zor bir insan oldugunu anlatip duruyor..
ayilip bayiliyormus naz yapiyormus..hastalik hastasi bir insanmis yani
babasida yillar önce vefat etmis
kismetse evlenirsek benim oturdugum sehirde yasamayi düsünüyoruz biz de
ama annesi buna karsi ve ben yasiyamam ölürüm hastayim kimse bana bakmaz diyormus vs
halbuki bir kizi daha var ayni sehirde oturan ve maasida iyidir müstakbel kayinvalidenin..hem kendi evinde oturuyor
ama iki sehir arasi mesafe 10 saat maalesef
sevgilimde sikintida suan ne yapcagimizi bilmiyoruz
annesi burda oturun ben herseyinizi öderim diyormus
yoksa herseyi sevgilim kendisi yapacak ve hanfendi istemeye bile gelmiyecekmis
Aynen katılıyorum. Kaynana bir top pamukmuş, düşmüş gelinin başı yarılmış der annem. Ne kadar doğru.
başınıza gelmeyince anlaşılmıyo maalesef... ben başka bir ildeyken eşimin maaşı yetmiyodu yani bazı aylar maaş almaya 1 hafta kala hiç paramız kalmamış oluyodu. ama kafam o kadar rahattı ki yok geldin gelmedin az oturdun vs vs olmadı ve kafam o kadar rahattı ki anlatamam sonra bazı sebeplerden dolayı kv nin olduğu ile taşındık ve dünyam karardı... bigün o kadar sıkılmışız ki ikimizde dedik şöyle başbaşa bi kahvaltı edelim hem de sohbet ederiz kv ie aynı apartmanda oturduğumuz için sırf o görmesin diye apartmandan resmen kaçarak çıktık yoksa ya peşimize takılacaktı ya ada gittiniz beni götürmediniz diye bi ton laf sokacaktı ama o sıra sıkıntılarımız vardı ve eşimle yalnız olmamız lazımdı ama bu onu anlamazdı tek isteği hep 3 kişi takılalım... e maddi olarakta çok destekledi bizi ama ne oldu??? en ufak bi olayda tüm yaptıklarını kafamıza kakıyodu sonuçta öz annemiz değil yaparlar ve karşılık beklerler
Jooker merakımdan soruyorum kendini anne ve babana karşı sorumlu hissetmiyor musun .Bir gün çocuk sahibi olursam, yaşlandığımda bana baksın diye yapmış olmayacağım.
Ben olsam ben de istemem seninle evlenmesini, kız erkek fark etmez bende evladımın benden10saat uzakta olmasını istemem yani bu seninle ilgili bir olay değil kadın üzülüyor napsın ama onu çok iyi anlıyorum sen de anne olunca anlarsın:)
Siderolites
Ben olsam ben de istemem seninle evlenmesini, kız erkek fark etmez bende evladımın benden10saat uzakta olmasını istemem yani bu seninle ilgili bir olay değil kadın üzülüyor napsın ama onu çok iyi anlıyorum sen de anne olunca anlarsın:)
Siderolites
Arkadaşım sevgilinin babası ölmüş senin baban hayatta sanırım o yüzden annesinin bu isteğini anlayamazsın bence annesi aynı şehir de yaşamak istemekte çok haklı sonuçta tek erkek evladı lütfen biraz empati kurun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
büyük konusmamak lazim
seninde cocuklarin uzaga gitmek isteyince sende anlarsin:)
Tabii ki sorumlu hissediyorum. Ama annem babam beni kendilerine bakmam için dünyaya getirmediler. Sorumluluk hissetmekle çocuğum bana baksın mantığı farklı şeyler. Düşkün olmayan insanların çocukları kendilerine baksın diye yaptığı huysuzluklardan bahsediyorum. Bu da tamamen beklentiyle alakalı.Jooker merakımdan soruyorum kendini anne ve babana karşı sorumlu hissetmiyor musun .
Az buçuk tanıyorum seni , insanların fikirlerinin düşüncelerinin zamanla değişebilceğini bildiğini sanıyorum .
O niyetle yapmazsın ama gün gelir gözün içine bakarsın evladım olsa da bana baksa diye.
yazdigim yorumlarida okuyup öyle yorum yazarsaniz sevinirim
sanki yerden yere vurmusum gibi konusuyorsunuz
istesem herseyi buraya yazabilirdim ama yapmiyorum degilmi?
ve sadece sevgilimin söylediklerini söyleyebiliyorum
gecimsiz bir insanmis annesi
kendiside oturmak istemiyormus zaten yaninda
benimle olmasa da daha fazla yasamiyacaklar beraber
baska oglu ve kizida var
empatide kuruyorum gönlünüz rahat olsun sonucta benimde annem var
Cocuklar evlendikten sonra da ailerine karsi biraz sorumlular buna katiliyorum. Sonucta onlari o yasa getiren de aileleri.
Ama o cocugun evlenmeye ve istedigi yerde yasamaya hakki var bence. Bu konuda eger cok ciddi sorunlar yoksa annenin baski yapmasini sacma buldum. Surekli yapisik ikiz gibi gezmek istemesi de sacma. Evlilik iki kisiliktir. Arada ziyaret edersin tabi ama eger anne oglundan kopamayacaksa hic evlenmesine musade etmesin o zaman, ki boyle bir hakki da olmadigina oglunun isteklerine saygi duymak zorunda diye dusunuyorum. Ama eger cok agir hastaysa, bakacak baska kimsesi yoksa mecbur bakilacak. Kadini olume terketmek zalimce olur, her ne kadar huysuz da olsa (huysuz lafini genel olarak kullandim).
Tabii ki sorumlu hissediyorum. Ama annem babam beni kendilerine bakmam için dünyaya getirmediler. Sorumluluk hissetmekle çocuğum bana baksın mantığı farklı şeyler. Düşkün olmayan insanların çocukları kendilerine baksın diye yaptığı huysuzluklardan bahsediyorum. Bu da tamamen beklentiyle alakalı.
Katiliyorum size
Sevgilim annesinin bu tavirlarindan simariklarindan kendisi bikmis
ben tamam desem amcasini getircek istemeye ve annesini evde birakacak
ben Annesininde rizasi olsun istiyorum ama
ölümede kimseyi terk ettirmem
öyle vicdansiz insan da degilim bazilarinin burda ima etmeye calistiklari gibi
çok enteresan bir anneymiş. yahu anne olmadan kız isteme olur mu? kimse işin bu kısmını düşünmüyor... hangi şehirde yaşayacağınızın yanında bana bu çok daha büyük bir sorun gibi geliyor. ben olsam o anne hakkında hiç olumlu şeyler düşünmezdim açıkçası... beni istemiyor diye düşünürdüm. e öyle birisi için neden fedakarlık yapıp düzenimi değiştirip başka bir şehre taşınayım? bu da olayın diğer boyutu işte... ben konu sahibinin endişelerine hak veriyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?