müstakbel kayinvalide istemeye gelmiyecekmis

haklisiniz
zaten ilk önce görüseyim konusayim diyordum kendi kendime telkin yapiyordum sinir olmamak icin
ve annesinin görüsünü kendim duymak icin
ama anlattikca anlatiyor sevgilim yiprandim resmen

Bir gün çocuk sahibi olursam, yaşlandığımda bana baksın diye yapmış olmayacağım.

bence gelmesın bosver daha ıyı yoksa kaynananla aynı sehırde yasıcakmıssınız baksana sımdıden ustunuzde baskı yapmaya baslamıs evlenınce aynı yerde oturunca kım bılır neler yapar Allah bılırrr.burda okuyoruz ne kaynanalar var...

Kimse kimseye bakmak zorunda değil nokta.Bu içten gelir.

Zorla bu nedir oğlum dibimde olacak diye blöf yapmalar.Al işte böyle insana ben bakmam.

Ama kendini bilir bir şey beklemez tek istediği evladının mutlu olmasıdır onuda başımın üstünde taşırım.

İnsanların çocuklarını kendileri için yapmalarını anlamıyorum.Kendimize oyuncak hayat arkadaşı değil bir birey doğuracağımızı bizden bağımsız olacağını bir bilsek belki çocuk yapmadan önce bir kez daha düşünürdük o zaman.

Cocuklar evlendikten sonra da ailerine karsi biraz sorumlular buna katiliyorum. Sonucta onlari o yasa getiren de aileleri.

Ama o cocugun evlenmeye ve istedigi yerde yasamaya hakki var bence. Bu konuda eger cok ciddi sorunlar yoksa annenin baski yapmasini sacma buldum. Surekli yapisik ikiz gibi gezmek istemesi de sacma. Evlilik iki kisiliktir. Arada ziyaret edersin tabi ama eger anne oglundan kopamayacaksa hic evlenmesine musade etmesin o zaman, ki boyle bir hakki da olmadigina oglunun isteklerine saygi duymak zorunda diye dusunuyorum. Ama eger cok agir hastaysa, bakacak baska kimsesi yoksa mecbur bakilacak. Kadini olume terketmek zalimce olur, her ne kadar huysuz da olsa (huysuz lafini genel olarak kullandim).

Aynen katılıyorum. Kaynana bir top pamukmuş, düşmüş gelinin başı yarılmış der annem. Ne kadar doğru.

Derler ya kaynana melek olsa kanatları çarpar bazen okuyorum diyalogları diyorum ki bunamı sinirlenmiş kızmış.Birini sevmiyorsak bize herşeyi batar normaldir.Sıfatlar da cabası malesef.Kaynana , elti vs.

Benim yorumlarımın hepsini okusaydınız , aslın da sizinle aynı fikirdeyiz , ben dip dibe otursunlar demiyorum ama yakın olmaları uygun geliyor çünkü anne tek , siz de bende bunu yaşamadan anlayamayız yalnız ve yaşlı olmak.
Ayrıca kakarsa kaksın ya ne olacak , kendi annemiz babamız yapmıyor mu.
Hiiiç valla sıkıntı çekeceğime ,el öpmekle ağız kirlenmez.
Oraya kira vereceğime birikim yapar ev alırım daha ala.

Bir gün çocuk sahibi olursam, yaşlandığımda bana baksın diye yapmış olmayacağım.
Jooker merakımdan soruyorum kendini anne ve babana karşı sorumlu hissetmiyor musun .
Az buçuk tanıyorum seni , insanların fikirlerinin düşüncelerinin zamanla değişebilceğini bildiğini sanıyorum .
O niyetle yapmazsın ama gün gelir gözün içine bakarsın evladım olsa da bana baksa diye.

Ben olsam ben de istemem seninle evlenmesini, kız erkek fark etmez bende evladımın benden10saat uzakta olmasını istemem yani bu seninle ilgili bir olay değil kadın üzülüyor napsın ama onu çok iyi anlıyorum sen de anne olunca anlarsın:)

Siderolites

Evlendiklerinde ciftler istedikleri yerde yasamakta ozgurler, ister 10 saat uzak olsun ister baska ulke olsun. Uzakta yasamak istiyor diye oglunu evlendirmeyi istememek hastalikli bir dusunce bence. Sonucta cocuklari buyuyup evde kalsinlar diye dogurmuyorsunuz.

Ama tekrar ediyorum kadincagiz hastaysa o zamam durum farkli.

büyük konusmamak lazim
seninde cocuklarin uzaga gitmek isteyince sende anlarsin:)

Arkadaşım sevgilinin babası ölmüş senin baban hayatta sanırım o yüzden annesinin bu isteğini anlayamazsın bence annesi aynı şehir de yaşamak istemekte çok haklı sonuçta tek erkek evladı lütfen biraz empati kurun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazdigim yorumlarida okuyup öyle yorum yazarsaniz sevinirim
sanki yerden yere vurmusum gibi konusuyorsunuz
istesem herseyi buraya yazabilirdim ama yapmiyorum degilmi?
ve sadece sevgilimin söylediklerini söyleyebiliyorum
gecimsiz bir insanmis annesi
kendiside oturmak istemiyormus zaten yaninda
benimle olmasa da daha fazla yasamiyacaklar beraber
baska oglu ve kizida var
empatide kuruyorum gönlünüz rahat olsun sonucta benimde annem var

büyük konusmamak lazim
seninde cocuklarin uzaga gitmek isteyince sende anlarsin:)

Ayy ben işte ayılırım bayılırım kendimi biliyorum yerlere atarım kendimi blöf yaparım doğruyu yanlışı bilemem ama ben gerçekten üzüntüden hasta olurum:) şimdi kız kardeşim bekar her gün dua ederim yanımızda kalsın evlenince diye:))

Siderolites

Tabii ki sorumlu hissediyorum. Ama annem babam beni kendilerine bakmam için dünyaya getirmediler. Sorumluluk hissetmekle çocuğum bana baksın mantığı farklı şeyler. Düşkün olmayan insanların çocukları kendilerine baksın diye yaptığı huysuzluklardan bahsediyorum. Bu da tamamen beklentiyle alakalı.

Bence sevgilin de seni kendi annesine karşı doldurmuş neden anlatıp duruyoryazık kadına ya sende önyargı oluşur tabi sen de haklısın

Siderolites

Katiliyorum size
Sevgilim annesinin bu tavirlarindan simariklarindan kendisi bikmis
ben tamam desem amcasini getircek istemeye ve annesini evde birakacak
ben Annesininde rizasi olsun istiyorum ama
ölümede kimseyi terk ettirmem
öyle vicdansiz insan da degilim bazilarinin burda ima etmeye calistiklari gibi

Bence bakma olayı blöf kadın kendine bastırmak istediğinden değil,ven hasta olursam ne olacak diye blöf yapıyor oğlu uzağa gitmesin istiyor bütün çaba bu çok doğal anne davranışı değiş mi bu yazık ya:)

Siderolites

çok enteresan bir anneymiş. yahu anne olmadan kız isteme olur mu? kimse işin bu kısmını düşünmüyor... hangi şehirde yaşayacağınızın yanında bana bu çok daha büyük bir sorun gibi geliyor. ben olsam o anne hakkında hiç olumlu şeyler düşünmezdim açıkçası... beni istemiyor diye düşünürdüm. e öyle birisi için neden fedakarlık yapıp düzenimi değiştirip başka bir şehre taşınayım? bu da olayın diğer boyutu işte... ben konu sahibinin endişelerine hak veriyorum açıkçası...

beni istemedigini de düsündügüm oldu
ama sevgilim yok öyle birsey dedi
sadece onlarin sehirine gelcekmisim
annesinin istegi buymus
ama hic merakda etmiyor kim oldugum nerden oldugumu buda ayri konu
insan ilk önce cagirmaz görüsmek istemezmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…