müstakbel kayinvalide istemeye gelmiyecekmis

evet bende demistim ona insan annesini bukadarmi kötüler diye..
ama artik bikmis o yuzden böyle yoksa sevdigini bilirim
ama her yolu denedi annesi cok inatci hic anlasmaya yanasmayan bir insan

annesi fazla otoriter sanirim
sevdigim annesinin ayaklarini dahi kremler veya temizlikde yardim eden birisi

herseyi anlatmadigim icin kusura bakmayin
aklima geldikce yaziyorum iste

Kardes aklima birsey takildi mustakbel esin ailesinden baska bir sebeple cekindigi icin getirmek istemiyor olabilir mi ? Annem gecimsiz diye sana bahane yapiyor olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şaşırdıgım bir nokta var
bir erkek annesine nasıl olurda geçimsiz der:44::44:

bunlari bende düsündüm
ama en son görüstügümüzde sevincle seni annemle tanisdircam
belki ozaman yatisir sever seni demisti

az öncede konustuk bu aksam telefonda görüstürcem sizi dedi..hele sükür
hayirlisi bakalim

bukadar sey duyduktan sonrada korktum ve nefret bile etmisligim var annesinden yahu
:26:

insanlar hakikatten kendi ailesini baskalarina anlatmamali bence..
o sinirden bile anlatmis olsa benim cok gücüme giden sözler söylendi
hadi beni düsünmedi insan öz evladina nasil öyle davranir anlamis degilim

Sakin sana anlattiklarindan kinlenip pot kirma yazik olur bak fani dunya iclerine girdikce tanirsin inanma bosver de gec bakalim annesi oyle birimi hic tanimadigin bir insan hakkinda konusmak on yargi olur belki utaniriz nedersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nacizane fikrim siz daha fazla uzatmadan bitirin bu iliskiyi...
Sonu yok gibi müstakbel k.valideniz sizi asla rahat birakmaz..
Ayrica hic sorguladinizmi sevgiliniz ilk esinden neden ayrilmis?
Bunlar cok önemli seyler ?

şaşırdıgım bir nokta var
bir erkek annesine nasıl olurda geçimsiz der:44::44:

Neden demesin ki, neyse onu soyluyor iste. En guzelini yapiyor. Zaten kadin istemeye gitmeyip veya tanismayip teror estirerek kendini gostermis.
Ben esimle sevgiliyken esim de bana anlatirdi. Bak annrm soyle gecimsizdir, babam soyle baskicidir, ablam soyle kotudur diye. Salak ben "aaa neden oyle diyorsun?" derdim. Nisanlandiktan sonra ve ozellikle nikah gunumde esimin ne kadar hakli oldugunu gordum. Esim de "simdi anladin mi?" dedi. Maalesef aci bir sekilde anladim.
Bence simdiden bilsin neyin ne oldugunu? Daha tanimadigi bir kiza bile bunlari yasatmaya hakki yok. Once bir tanis, sevdir kendini. Sonra guzelce istegini soyle. Gerisini ona birak. Ozellikle de para ile santaj yapmasi cok cirkin. Sevgilisinin annesini ilimli davranip sonra fikrini soylemesi icin ikna etmesi gerekir. Ama kayinvalide duzgun davranislar icinde degil.

bana garip geldi
sanırım bugüne kadar hep burda anneci koca okudugumdan şaşırdım
adama helal olsun söylemiş
herkes kabullenipte bazı şeyleri söylemiyor malesef

Arkadasim bak benim esim de annesini babasini ve ablasini bana anlatir, bana kotuluyormus gibi gelirdi kizardim ona. Ben ailemme ilgili en ufak bir sirri anlatmamama ragmen o neden anlatip beni sogutuyor derdim. Nisanlandiktan sonra ve ozellikle nikah gunumde oyle bir anladim ki. Esim simdi anladin mi beni dedi. Sevgilin akilli bir adam bana kalirsa. Benim konumu ac oku istersen nasil insanlarmis. Orada anlatmadigim neler var da yine sana fikir verir. Biz nisanliyken annesi babasi ben ve esim oturdugumuzda esimin basina agrilar girerdi. Ne oldu diye sordugumda bir sey yapacaklar kavga cikacak diye geriliyorum. Sizinkilerin yaninda hic boyle olmuyorum derdi. O annesini cok iyi taniyor. Ve ona neden anlatiyorsun diye kizma. Bak yaptiktan sonra basimiza kakar demis. Lutfen pollyanna olma. O ne diyorsa emin ol azini soyluyor. Benim esimi ailesinin bize 1 lirasi gecmedigi halde esimin hesabi bende oldugu ve oradan harcadigimiz halde esimin annesi annemi arar, oglumun isleri kotu vere vere olduk derdi. Beni ayri ceker oglum bir sey yapmiyor, her seyi biz yapiyoruz ama ogluma soyleme derdi. Ulan her seyi biz gidip aliyoruz kendi paramizla zaten.

Sen sevgilini dinle, biraz zorlanirsiniz ama kimseye minnet etmeyin. Her seyi kendiniz yapin. Onun tadi cok baska oluyor. Annesi de anca kendini rezil eder, size hicbir sey olmaz.

bana garip geldi
sanırım bugüne kadar hep burda anneci koca okudugumdan şaşırdım
adama helal olsun söylemiş
herkes kabullenipte bazı şeyleri söylemiyor malesef

Evet garip geliyor alisik olmadigimiz icin ama tarafsiz bakabilen erkekler de var iste. Ve bu erkeklerin eslerini, sevgililerini cok sansli goruyorum. Allah herkese nasip etsin.

Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuca göre siz kayınvalide adayınızla yüzyüze konuşmayı bırakın telefonla bile görüşmemişsiniz, aynı şehirde oturmanızı talep etmesi, oturmazsanız istemeye bile gelmeyecek olmasının kayınvalidenizin fikri olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz?

Belki aslında sevgiliniz annesini bırakmak istemiyor topu annesine atıyor, annesinin istemeye gelmeyeceğini ve aynı şehirde oturmazsanız maddi destekte bulunmayacağını duyunca yelkenleri suya indireceğinizi düşünerek annesi üzerinden baskı yapıyor olamaz mı size?

Kayınvalide adayınızla daha tanışmadan kat'i fikirler oluşmasın aklınızda, sevgilinizin abartarak anlatıp sizi annesinin şehrine taşınmaya ikna etmek için oynadığı bir oyun olabilir, erkeklerin sağı solu belli olmuyor zira.

banada dedi bunlari senin bilmeye hakkin var diye zaten
o yüzden anlatiyormus
yorumunuz icin tesekkür ederim

o yüzden anlatiyormus

bir insan annesini tanımayan birine neden anlatır ki bunları? hazırlıklı ol diye mi? kim bilir senin için neler söylüyor kadına? sakın söylemez deme, 30 küsur senelik annesinin dedikodusunu yapan, seninkini de yapar..

o yüzden anlatiyormus

Rica ederim. Sen sevgilini dinle ve daha benimle tanismaya tenezzul etmeyen birinin isteklerini yapamam. Beni daha simdiden korkutuyor. Her seyi biz yapmaya calisalim de. Gec olsun guc olmasin. Kolayliklar dilerim.

dün gece bu yazdiklarinizin aynisi benimde aklimdan gecti
sordum alakasi yok dedi..
annem gelmesede olurmu diye sordugu oldu cok
bilemiyorum artik

Orta bi yerde oturun iki aileye de 5 saat uzaklık olsun bari
Yoksa çok başınız ağrır, evladımı aldılar diye ağıtlar yakılması muhtemel hoş aynı şehirde olunca bile yapanlar da var da
Ben adil olmak adına dedim

valla yorumları okuyamadım ama siz gidin ozaman sevgilinizin bulunduğu şehre. sonuçta kadının neler düşünüdüğünü ne hissettiğini bilmiyoruz. madem seviyorsunuz siz gidin

kayınvalidenle yüz göz olma..eşinle çözmeye çalış meseleleri...
bide açıkçası ben üzüldüm kadına..yani kocası yok, ve kızı olsa da yalnız sayılır..herkesin evi ayrı neticede..
bide gerçekten rahatsızlıkları olabilir ama sevgilin erkek olduğu için algılayamıyo olabilir...biraz da kadının açısından düşünmek lazım..sürekli hasta oluyosa yazık..ben de çok sık hasta oluyorum ve bana da nazlı yada hastalık hastası diyenler var ve çok kızıyorum onlara,başına gelmeyen anlamaz..o yüzden iki taraflı düşünürsen kayınvalidenin gözünde de yılan gelin olmazsın hem..

Son düzenleme:
dün gece bu yazdiklarinizin aynisi benimde aklimdan gecti
sordum alakasi yok dedi..
annem gelmesede olurmu diye sordugu oldu cok
bilemiyorum artik

Sürekli ısrarla annem gelmese de olur mu? sorusu da bir psikolojik baskı olabilir, illa öyle yapıyordur demiyorum sakın yanlış anlamayın ama bence siz kayınvalide adayınızla yüzyüze tanışmadan sevgiliniz annesiyle ilgili anlattıklarına pekte itibar etmeyin.
Birşekilde kayınvalidenizle tanışıp konuşmanızda yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…