müstakbel Kayınvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İdeal evlilik yaşı yok ama sanırım sevgilin evlenmek istiyor sende korkuyorsun...

Kayınvaliden ilk zamanlar kalmaz sonra az az kalır torun olunca zaten evden çıkmaz.

Ha belki kadın yarın olucek ya da siz bunları tartismakta saçma eğer hemen evlilik dusunulmuyorsa.

Ben çok oğlanli bi aile bul.

oda filan yapmayın ya sonra bakmıssın baya yerleşmiş... ilerde bebek odası filan yaparsınız orayı bi sekilde vazgecir misafirlikten cıkar sonrası
Aynen ayrı oda demek yerleşmek demek.elbet kalır kalmaz degl ama ayrı oda olması istedigi kadar kalabileceği anlamına geliyo.hayatmda duymadm böyle bişi kayınvalide yada anne için ayrı oda mı yapılır.ilerde bebek olacak o ne olacak.kalmak isterse salonun koltugunu yataklı olanlardan tercih edilir orda kalır

hahahahaah malesef şu an için öyle bir düşüncem yok. haklısınız bende bazen böyle düşünüyorum bazen ilerisi için belkide iç olacak şeylere kafa yoruyoruz. en iyisi zamana bırakmak

Aneksenamunnn konusu var kv aldığı yeni evde bana oda ayırmamış diye

sizin evde ayrı kv odası olsun mu sorununuz var

yani hayatlar çok farklı mecralarda gidiyor

bir dönem eşim kv gelsin çocuğumuza baksın vs moduna girmişti ona yatak alırız rahat edemez vs demişti

ben de gelirse salondaki kanepede yatar 3 gün gelecek diye eve kullanmayacağımız yatak almayız demiştim

sonra annemler gelecekti onlara da yatak vs dedi aynı cevabı onlar için de verdim

herkes bulduğu yerde yatar kimseye göre düzen değiştiremem ben demiştim

son yıllarda evimde açılır kanepe de yok kimse mümkünse gelmesin kalmasın

E-posta adresini sallama yapınca buradaki konudan sana ulaşılamayacak mı sandın ?

Eve misafir odasi yapilir yapilmasina o dert degil de, bu evde tek basina kalamamak cok ciddi bir psikolojik problem. Evlatlar olarak asil bu konuda cozum uretmeleri gerekli ama tabi annenin psikolojik problemi var desen o da yanlis anlasilir simdi. Ablami birakip gelmez diyor da, damadin yaninda rahat eden, kucuk yastaki gelinin yaninda ohooo..
Bir de kuzum yasin 22, evlenmekten baska yapacak o kadaaaar cok seyin var ki. Ah bir farketsen keske.

Az önce bir konu vardı.Bir gelin hanım eşinin ailesinin aldığı evi kendilerine gore almamış diye konu açmıştı.Sizin fazla odanız varsa yapabilirsiniz misafir için.Orasi illa kv nin odası olmayacak.Ama odanız yoksa kimse için oda filan yapmayın gelen uyur salonda.

Kıza niye yükleniyorsunu ki düşünmekte gayet haklı, sevgilisinin annesi yalnız kalamiyor şuan kızında kalıyor, ee oğlu evlenincede oğlumda kalacaktır bu kadar basit öyle 2 3 gün değil aylarca oğlu şimdiden yolunu yapıyor çok belli yaniii. Bence şimdiden kesin çizgileriniz olsun istemiyorsaniz ege net şekilde belli edin ve asla yumuşamayin misafirlik tabi ki olur ama kaynana abartıp aylarca kalırsa o yerleşmek olur

Çarşambanın gelişi perşembeden belli...
Korkup evinde kalamayıp kızında kalan bir anne, oğlu evlenince oğlumda devamlı kalmayacağını mı sanıyorsunuz...
Ve eşiniz olacak kişi de size mesajı alttan alttan vermiş oda bile yapıyor annesine, kız kardeşimde kalmasi olur mu devamlı oğlu evlenince diyor...
İlerde yaşayacaklarınız ortada kaldırabilecekseniz evlenin, yok ben kv ile evimde uzun süreler istemem diyorsanız ayrılın.

Kalıcı olarak gelir gelmez ben orasını bilemem ama erkeklere ta annen ya ben diyenleri genelde ayrılmış görüyorum...Geçmiş olsun çıkmaz sokak kendinizi hazırlayın...

Yasadigim evlilik tecrubesinden once bu konulara bir bakis acim vardi,kayinvalidemle iyi anlasicam,onu sevicem,arkadas gibi olucam diye:) Hatta oyle seviyordum ki kocami(delice) hani tabiri caizse ayaklarini yikayacak kadar :) neyse iste onu doguran anaya kurban olurum diye geziyordum ilk 2 yil:) Bu iki yil ben annesinden,ablalarindan,yegenlerinden,enistelerden gına gelecek boyuta geldim.Neden?hem de benim esim egeli hani aileler daha ayrışmış olur gibisinden.Eşim bagimli karaktermiş ve baba da olmayinca anneye ilah boyutunda bağlandı.Anne asagi anne yukari geziyorduk.ev tutarken annesine gore tuttuk evi ,yatagi rahat konforlu olsun dedi esim:) normal gorunuyor bunlar karsidan ,ne var bunlarda falan.simdi anneye gosterdigi heyecani benim önemli olaylarimda gostermeyince arizalar cikmaya basladi.annesinin karnindaki gaza kadar dusunuyor benimki:) bir erkek evi tutarken anneyi hesapliyorsa artik ne bileyim:) yasanacak gorulecek ama ben tırstim:) bu arada hani yorumlarimdan az cok bakis acim,yasadiklarim cikar ortaya.benim annemin 3 gelini var 2 si 20 yillik evliler.20 yilda evlerine toplamda kalmaya 3 kere ya gitmistir ya gitmemistir:) rahat edemiyorum kizim kimse beni yanlis anlamasin der cikmaz evinden:) gelinler de daha bir sever annemi :)

Ben sana olacak şeyi söyleyeyim. Aynı şeyi ben yaşadım ve boşanma aşamasındayım. Aynı yastayız seninle. Kocası olmayan ve kendini çocuklarına adayan kadın çocuklarından kopamıyır. Kıskançlık bile çıkarabiliyor. Ve o kadında yılın çoğunu we in evinde geçirecek. Kızının evini benimser falan gibi bişe olmaz. Ne de olsa damadı var. Ve zaten belli ki sevgilin de böyle bişeye izin vermeyecek. Sana tavsiyem hayatını yakma. Ev ev üstüne olmaz. Kaynana 1 ay bile dursa. Ve şöyle düşüyorum. Kaynana pamuk yumağı da olsa gelir gelinin karnına çöker. Her türlü sıkknıtı yaşarsın. O yüzden hiç bulaşma. Suan ki sevgin o zaman işe yaramayacak. Ve erkekler evlendikten sonra niyeyse daha bi anneci oluyor bunu da unutma

Evlerde zaten gelen giden olur diye küçük bir yatak olur genelde.
Bu anormal bişey degil.
Ama koskoca kadının evinde yalnız kalamamasi çok anormal bir durum.

Tek başına büyütmüş yıllarca, bu tabiki zor ve saygıdeğer bir durum.
Ama benim annem tek kalamasa tedavi ettirmeye çalışırım, evlatlarda da kalınır o ayrı.
Ama kalıcı olarak yaşamak olmaz.
Zaten anne içinde sağlıksız bir durum.

Keske yapabilseydim bu yaptiginizi ama dinlemedi benim esim.benle kavga etti hep.

Keske yapabilseydim bu yaptiginizi ama dinlemedi benim esim.benle kavga etti hep.
Aynen damat yaninda kalan gelin yaninda ohooo:)

Ayrı bir odayı öldürmek oluyor bu. Evet ayrı oda rahat da yatak olması saçma yatak olabilen rahat kanepe daha mantıklı kimse yokken sizde vakit geçirebilirsiniz he ama sevgiliniz size 4+1 5+1 ev tutacaksa orasını bilemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…