müstakbel kayınvalideyi aramak için sebep

bizimde 7 yıl olucak 1 ay sonra :nazar: bnde 16 ay öncesine kadar ( sevdiğim askerden geleli 1 ay oldu) bayramda seyranda özel günlerde sadece arardım :9: tanışıyoduk ama çok bi gelmem gitmem yoktu :1: sevdiğim gitti 2 hafta sonra sizi görmeye gelicem müsaitsenz dedm, hani aramadın sormadn olmasın gibisinden o bunu çok özledim sizi diye algılayıp sevgilime de öyle söylemiş o da şaşırmış ama bişey dememiş :9: ben tabi gerçeği söyledim :9: sonra bayramda ilk kez ziyaretlerine gittim hemde tek , anneler gününde vs lerde hep gittim şimdi gayet samimiyiz ama durduk yere aramam :9: bayramda seyranda gidiyorum işte zaten sık sık karşılaşıyoruz yada bişey oluyo ben gidiyorum bu yüzden arama gereği duymadım hiç :31: bu da bir fikir yani :34:

maşallah canım allah nazardan saklasın. bizim durum gibi aşağı yukarı ben de özel günlerde arıyorum sadece ama bi şekilde gelip gitmeler başlamalı artık diye düşünüyoruz. çok iyi yapmışsın işte sen arayıp gitmekle benim de böyle bi adım atmam gerekiyo ben de bu bayramdan çok ümitliyim bakalım :) hayırlısı...

maşallah canım allah nazardan saklasın. bizim durum gibi aşağı yukarı ben de özel günlerde arıyorum sadece ama bi şekilde gelip gitmeler başlamalı artık diye düşünüyoruz. çok iyi yapmışsın işte sen arayıp gitmekle benim de böyle bi adım atmam gerekiyo ben de bu bayramdan çok ümitliyim bakalım :) hayırlısı...

valla bende arayana kadar evi kaç kere dolandım gel birde bana sor :9: sevgilin burdaysa o götürebilir seni en yakın bayram var zaten bayrama kadar sabret bayramla açılış yaparsın sende :34: bn birde çikolata götürdüm ama farklı kutularda götürüyorum hep süsleyip püslüyolar zaten :9: simdi sıcakda bunalınca onlara gidiyoruz tavla oynamaya annesi kahvaltıya çağırır ya da. yakın zamanda doğumgünü varsa o gün giderek de şaşırtabilirsin çünkü büyük ihtimalle aramanı beklicektir :31:

Back
X