Aynen.Projeye aykırı olabilecek şeyleri yapmayın gözünüzü seveyim. İzin var mıymış kat çıkmaya,önce onu araştırın. Bahçe var mı? Bahçe varsa orayı değerlendirin,izinsiz imarsız iş yapmayın.
Normalde 3 kat imar izni var ama hisseli olduğu için kata gidecek diyorlar ve seneler sürebilirmişProjeye aykırı olabilecek şeyleri yapmayın gözünüzü seveyim. İzin var mıymış kat çıkmaya,önce onu araştırın. Bahçe var mı? Bahçe varsa orayı değerlendirin,izinsiz imarsız iş yapmayın.
Bahçe var bir oda daha eklenebilir ama ona dahi hayor diyolar sit alanıProjeye aykırı olabilecek şeyleri yapmayın gözünüzü seveyim. İzin var mıymış kat çıkmaya,önce onu araştırın. Bahçe var mı? Bahçe varsa orayı değerlendirin,izinsiz imarsız iş yapmayın.
Yapmayın o zaman emeğinize paranıza yazık.Normalde 3 kat imar izni var ama hisseli olduğu için kata gidecek diyorlar ve seneler sürebilirmiş
Prefabrikte olsa izinsiz iş yapmayın ki kendiniz diyorsunuz üst kat yasak diyorsunuz demek ki izin yok kat cikmayaArkadaşlar adana da oturuyordum şuan Tarsusa taşınacağım.
Mustakil ev 70 mt dedem oturuyor hisseliymiş ev üst kat yasak ama evliyim çocuğum var üst kata prefabrik yapsam sorun olur mu sizce?
Sığamıyorum kiraya gidecek paramda yok şuan çocuğumda var.
Herkes yapmış mahallede ama ben korkuyorum ceza olursa o parayı naıxl karşılarım
Depremden beri burada kalıyorum düzeni bile bozdum herkesin.
Bilgisi olan var mı
Diğer hisse sahipleri şikayet ederse yıkarlar o zaman. Çünkü belediye denetime gelirse ve projeye aykırı bir durum çıkarsa yıktırıyor diye biliyorum.Normalde 3 kat imar izni var ama hisseli olduğu için kata gidecek diyorlar ve seneler sürebilirmiş
Arkadaşlar adana da oturuyordum şuan Tarsusa taşınacağım.
Mustakil ev 70 mt dedem oturuyor hisseliymiş ev üst kat yasak ama evliyim çocuğum var üst kata prefabrik yapsam sorun olur mu sizce?
Sığamıyorum kiraya gidecek paramda yok şuan çocuğumda var.
Herkes yapmış mahallede ama ben korkuyorum ceza olursa o parayı naıxl karşılarım
Depremden beri burada kalıyorum düzeni bile bozdum herkesin.
Bilgisi olan var mı
Ben biri kaçak kat yaptı diye şikayet etmiştim yıllar önce açık adreste vermiştim .gidip bakmadılar bir. Bir daha da uğraşmadım açıkçası .hemde İstanbul’da .Yapan çok ama ceza alanda çok. Yani hiç beklemediğin anda şikayet geliyor söyliyim sonra pişman olursunuz. Biz bahçe duvarını bile yaptırırken komşu tarafına çıkmamak adına yanlış hatırlamıyorsam kadastrodan biri gelmişti ona ölçtürdükte yaptık. En ufak geçişte komşun şikayet ederse yıktırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?