Benim memleketimde arsa alan prefabrik ev yaptırdı. Çok güzel prefabrik evler var. Sıfırdan bir daire ile uğraşmaktansa... hem daha kısa zamanda oluyor,hem depreme dayanıklı, hem küçük şehirde ustalarla uğraşmak eziyet,hem bittiğinde suprizle karsilasmiyorsun ,hem tesisat ile görece daha az uğraşıyorsun, hem (özelliklerinde varsa) ısı yalıtımı oluyor, hem görünüşü daha modern,hem de çok daha ucuz
Eki Görüntüle 2670282
Rastgele elli bin liraya küçük bir ev buldum mesela şimdi... Araştırırsanız çok güzel prefabrik evler siz de göreceksiniz. Bence yaşadığınız strese değmez.
Teyzemlerin hayaliydi,emeklilikte deniz kenari arsa alıp triplex villa yapmak. Bir başladılar, yillaaaaar yilllarrr ve yıllar aldı bitmesi. Daha inşaat halinde baktılar olmuyor içine girdiler. Ev tam kendine geldi,on sene sefasini sürdüler,sonra bazı problemler (yalıtım ile ilgili,teknikle ilgili) yaşadılar,geçen sene tekrar bir tadilata giriştiler. Uzun zaman şantiye gibi kaldılar daha yeni bitti.
Yani normal evin çilesi çok,benim gözlemlediğim kadarıyla. Devamlı da yeni masraflar çıkartıyor