Müstakil ev yaptırmak

Hobi bahçesi gibi olsun istiyorsunuz.
Öyle yapanlar var tabi.
Bizim arsa merkezde.
altyapısı elektrik su doğalgaz her şey var zaten etrafında müstakil evler var biraz ilerisine apartmanlar var.
Sizin istediğiniz gibi arsalar gördüm.
tarla içerisinde fakat yolu açılmış yanında yönünde müstakil ya da konteyner evler vardı .genelde tarla sahibi içine yaptırmış bir de araba ayarlamış gidiş geliş yapıyor merkeze .bağini bahçesini ekmiş gayet güzeldi.
Hangi il

Nasıl okudunuz acaba merak ettim bende
Nerden okuduğumu sorduysanız linkini bırakayım

Tam olarak hangi ilçeden nereden Aldını acaba arsayı? Ben de araştırmak istiyorum merkezde elektrik su her şey var dediniz ya o yüzden merak ettim.

Apartman hayatını sevmeyen biri olarak, hayalim müstakil bahçeli bir evde yaşamak çocuklarımla eşimle.
İlk adımı attım. Akdeniz bölgesinde güzel bir arsa aldik.

bu süreci deneyimleyen arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmasını istiyorum .neler yaşadınız ,nelere dikkat edelim.
Herkesin bayramı mübarek olsun bu arada😘
Şimdiden hayırlı olsun bizim evimiz de müstakil gercekten apartman hayatına göre çok çok rahatız 🙏 zemin katını biraz yüksekten yaptırın girişiniz yüksek olsun arsanız büyükse evinizi de yapmışken geniş kullanışlı bir ev yapın ve kesinlikle bir tane teras yapın Akdeniz bölgesi malum yazın çok sıcak oluyor. Her odaya balkon yaptırmayın bizim her odada var her gün yıkıyoruz çok zor oluyor temizlik açısından 😅. İnşallah gönlüzüe göre olur ☺️🙏

Paranız varsa korkmayın. Her aşamada bir dünya para yutan bir iştir. Ben değil ama en yakınlarımdan bir kaç kişi daha yeni müstakil evler yaptırdılar. En dikkat etmeniz gereken konu profesyonel işini iyi değil mükemmel ve kusursuz yapan insanlarla çalışın. İyi araştırın. Bizimkiler bu konuda çok çok özenli oldukları halde yapılan bir çok yeri tekrar düzelttirmek hatta söktürüp tekrar yaptırmak zorunda kaldı. Ayrıca müstakil evin işi hiç bitmez.
Aynen oyle.
Vallahi ustalarla usta oldum ev yaptirirken.
Arkami donduysem orada biri birseyi bastan savdi.

Şimdiden hayırlı olsun bizim evimiz de müstakil gercekten apartman hayatına göre çok çok rahatız 🙏 zemin katını biraz yüksekten yaptırın girişiniz yüksek olsun arsanız büyükse evinizi de yapmışken geniş kullanışlı bir ev yapın ve kesinlikle bir tane teras yapın Akdeniz bölgesi malum yazın çok sıcak oluyor. Her odaya balkon yaptırmayın bizim her odada var her gün yıkıyoruz çok zor oluyor temizlik açısından 😅. İnşallah gönlüzüe göre olur ☺🙏
Ben de ekleyeyim,kuzeyde mutlaka balkonunuz olsun,sicak gunlerde vaha gibi.

Bende istiyorum. Ancak evimden hafta sonu ve tatillerde rahatlıkla gidebilecegim denize yakın bir köy arsası bakıyorum. Çok param yok. Bu sebeple imarlı, tarla hepsi olur. Ancak elektrik ve su altyapısı olana bakıyorum. Ben zaten ev yaptırmayacağim. Büyük ihtimal tarla arazisi olacağı için ev yaptıramam. Bir oda bir mutfak konteyner koydurmayı planlıyorum. Derdim ev değil zaten. Bağ, bahçe, toprak. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Gayette ev yaptirabiliyorsunuz.
Koteyner koydurup ek yapiyorlar 2 oda daha.Valla super ev oluyor.

Aradığım konuyu buldum🤗
Bizim de arsamız var ve yaklaşık 4 aydır araştırma yapıyoruz. Ben müstakil evde büyüdüm ve harikaydı şimdi sabırsızlıkla yeterli parayı toplamaya çalışıyoruz
Belediye proje vs yaklaşık 30 bin tutarmış. Ortalama kalitede bir dubleks ev 250 bine malolurmuş bize tanıdık bir müteahhit böyle söyledi. Benim planım şöyle mümkün olduğunca batıya bakan pencere yaptırmayacağız çünkü yazın mahvoluyoruz sıcaktan. Kuzeye mutfak kısmı ve mutfağın çıkışına bir veranda düşünüyorum.Ve gerçekten az balkon olmalı zaten bahçe olacak boşuna temizlik yapacak yer çıkmasın😊Bir de zaten belli ölçüler var ama yinede arsanın tam ortasına yapmamak lazım evi böylece bahçeye ağaç vs dikebilirsiniz.Hatta bir köşeye ufak bir kümes ve köpek kulübesi koydurursunuz çocuklar için özellikle harika olur. Yazarken bile gözümde canlandı umarım isteyen herkese müstakil evde oturmak nasip olur💖

Bizim de karadenizde bir bahçemiz var annem yazın kullanmak için prefabrik bir ev istiyor ilk başlarda küçük kullanışlı bir ev diye başladık düşünmeye şimdi dubleks verandalı falan büyük bi ev bakıyoruz:))
Bütün yıl İstanbul kargaşasını çektikten sonra yazın 1-2 ay ilaç gibi gelecek böyle bi evde:)

anahtar teslim yaptırmayın bence.ilgilenebilecekseniz herşeyini kendiniz halledin. paranız varsa sıkıntı olmaz. yakın arkadaşım ve eşi müstakil ev yaptırdılar. ev yapmayı planladıkları andan itibaren yeni yapılmış müstakil evleri gezdiler fikir edindiler bir araştırma süreci oldu. sonra uğraşmasak da müteahite mi versek diye düşündüler ama vermediler adım adım ilerlediler, ev yaptıran tecrübeli insanlardan da fikir alarak iyi ustaları buldular A'dan Z'ye her şeyiyle kendileri ilgilendiler. bir sene olmadan tamamen bitti ve oturuyorlar şuan. size de böyle yapmanızı tavsiye ederim vaktiniz tahammülünüz varsa.

anahtar teslim yaptırmayın bence.ilgilenebilecekseniz herşeyini kendiniz halledin. paranız varsa sıkıntı olmaz. yakın arkadaşım ve eşi müstakil ev yaptırdılar. ev yapmayı planladıkları andan itibaren yeni yapılmış müstakil evleri gezdiler fikir edindiler bir araştırma süreci oldu. sonra uğraşmasak da müteahite mi versek diye düşündüler ama vermediler adım adım ilerlediler, ev yaptıran tecrübeli insanlardan da fikir alarak iyi ustaları buldular A'dan Z'ye her şeyiyle kendileri ilgilendiler. bir sene olmadan tamamen bitti ve oturuyorlar şuan. size de böyle yapmanızı tavsiye ederim vaktiniz tahammülünüz varsa.
Evet canım İnşallah dediğin gibi yaptıracağız.
para olduktan sonra ,işin içinde işi iyi bilen tecrübeli insan olduktan sonra sıkıntı olmuyor diyorlar müstakil ev yaptırmak.

Mustakil evin apartmna gore eksileri var mi szce?mesela dublexlerin merdvnleri zamnla yorucu olur mu? Bortu bocek sorunu olur mu? Hic yasamadm..ileride evi satip gecmye deger mi acaba? Yeni baslik acmyip burdan soruyorum ama skntı olmz insallah

Back
X