Müstechen fotograflar

• Konu Sahibi Konu Sahibi topitoptop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgiliniz de eşiniz mi diyorsunuz. Sevgiliniz de olabilir çekinmenize gerek yok. Sizin özeliniz. Şu anda kötü olaylar yaşanıyor maalesef. Telefonun, hesabın çalınır, flash kaybolur vs. deyip yok etmesini isteyebilirsin.

Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
Benimde sevgiliyken eşimde olan fotoğraflarım var. Hatta fotoğraflarımız. Siz bırakın fotoğrafları. Asıl sorun siz bu adamla evlenmişsiniz ve güven sıfır. Buna odaklanın.

topitop:dondurma::dondurma:artık ziyaretçilerdemi konu açabiliyor.?bilgisi olan varmı
heralde öyle görünüyor öylese iyi olmadı belki erkeklerin bazıları hiç değilse kayıt yapmak gözüne gelip bişey yapmıyordu şimdi önüne gelen yazar fakeler cirit atar :işsiz:

Harbi çok rahat bi hayat geçir mişim :27: benimde vardı zamanında telefonlar falan değiştikce silindi gittiler veya hayatıma giren herkese güveniyor muşum demek.
İnsan bu konuda esinden şüpgelenir mi yav

Sil dediğiniz halde silmiyorsa o telefonu yada laptobu her nerdeyse işte fotoğraflar kırın gitsin. Haketmiş. Sizin kalbiniz kırılacağına onlar kırılsın 😂

Boyle fotograflar nicin cekilir cekildi diyelim nasil telefonda tutulur aklim almiyor?dunyanin binbir turlu hali var,telefon calinsa birilerinin eline gecse ne olacak,diz boyu rezillik...

Ne deyim size eşiniz sonucta niye kullansin fotografinizi allah aşkına ne deyip kullanacak bide cok kafanıza takiliyosa atin telefonunu balkondan asagiya temiz is

Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
İlerde ayrılsanız ve bunları afişe ederse kendi rezilliğinden başka birşey olmaz, çünkü zamanında evli olduğunuz adamda o fotoğraflar var diye kimse sizi yadırgamaz. Ama kendi kendini bitirmiş olur endişelenmeyin, yine de çok rahatsızsanız söyleyin silsin çünkü silmemesi için bir sebep yok. Haa eğer silmiyorum derse o zaman art niyet arayın.

Eşine bu durumu izah ettiğinde anında silmeli zaten. Arkadan gizli saklı silmeye çalışmak çok garip, o halde hiç sağlıklı bir iletişiminiz ilişkiniz yok. Güzel bir şekilde anlatırsanız siler.. silmeli ya hu.. Vallahi ben her gece uyumadan evvel telefonumdan abuk her şeyi siliyorum. Ya gece ölersem? :KK53: öyle fotoğraflar asla çekmem bulundurmam ama google geçmişim vooov. :KK48:

eşim hakkında böyle düşüyorsam gider boşanırım

Güvenmediğiniz biriyle neden evlendiniz 😑 bide eşiniz yani, nasıl soyleyimi mi var? Ayrıca ya telefon calinsa, pc calinsa nolcak o goruntuler. Böyle seyler riskli yapmayin 'durmasini istemiyorum, biri görür diye rahatsiz oluyorum' diyeceksiniz

atarken bir gün ayrılabileceğinizi düşünmediniz mi attıktan sonra mı aklınıza geldi:işsiz:

Ziyaretçi olarak konu açmak yeni mi çıktı forumda? İlk defa gördüm

Back
X