Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde sevgiliyken eşimde olan fotoğraflarım var. Hatta fotoğraflarımız. Siz bırakın fotoğrafları. Asıl sorun siz bu adamla evlenmişsiniz ve güven sıfır. Buna odaklanın.Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
heralde öyle görünüyor öylese iyi olmadı belki erkeklerin bazıları hiç değilse kayıt yapmak gözüne gelip bişey yapmıyordu şimdi önüne gelen yazar fakeler cirit atartopitopartık ziyaretçilerdemi konu açabiliyor.?bilgisi olan varmı
İlerde ayrılsanız ve bunları afişe ederse kendi rezilliğinden başka birşey olmaz, çünkü zamanında evli olduğunuz adamda o fotoğraflar var diye kimse sizi yadırgamaz. Ama kendi kendini bitirmiş olur endişelenmeyin, yine de çok rahatsızsanız söyleyin silsin çünkü silmemesi için bir sebep yok. Haa eğer silmiyorum derse o zaman art niyet arayın.Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
Tövbeee tövbe sjsjshdjsHayatım telefonun çalınır, ortada kalır bir şey olur, çok duyuyoruz şimdilerde, elektronik ortamda bulunmasın, hem sen iste ben sana canli poz veririm, diyin, silin.
eşim hakkında böyle düşüyorsam gider boşanırımSelam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
atarken bir gün ayrılabileceğinizi düşünmediniz mi attıktan sonra mı aklınıza geldiSelam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
Topitop içerikli bir şey olabilirYa foto anladım da video nedir allasen
Twerk mi yapıyorsun sdfjk
Galeriden silmek yetmiyor bilgine
Mail hesabına yedekleniyor ordan da silcen sonra çöp kutusundan da silcen vs