Müstechen fotograflar

• Konu Sahibi Konu Sahibi topitoptop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baktım şimdi dediğiniz klasöre. Yedekleme kapalı diyor, sildiğim hiçbir fotoğraf da yok. Demek ki yedeklememişim.

Tekrar teşekkürler, bilgim olmuş oldu.
Silinen video ve fotograflari geri getirme programlari da var.son 6 ayin silinen ne varsa geri geliyo.kendim bizzat yukleyip geri getirdim.yani silinince de kurtulmus olmuyosunuz

Silinen video ve fotograflari geri getirme programlari da var.son 6 ayin silinen ne varsa geri geliyo.kendim bizzat yukleyip geri getirdim.yani silinince de kurtulmus olmuyosunuz
Onu biliyorum ama kendi telefonum diye rahatım. Mailde falan olmasın diye sormuştum, herhangi bir yere yedeklenmemiş sildiklerim.

Hala sevgili değilseniz bu kadar dert etmenize gerek yok diye düşünüyorum.

gecenlerde oyuncu birinin sevgilisi telefonunu caldirmisti butun ozel fotolari afise edildi kizcagizin... yani bilemiyorum oyle fotograf motograf cekilmemeli de tutulmamali da... esiniz bunu dusunemiyor mu?

Silmesini rica edin. İlla da ayrılmanız gerekmiyor, kötü niyet vb de gerekmiyor, bilgisayar hacklenir, çalınır vb akla geldik gelmedik herşey olabilir. Böyle şeyleri tutmak doğru değil bence.

Bir sekilde internete baglanan herhangi bir cihazdaki hicbir fotoğrafınız guvende degil, dolayisiyla son zamanlarda yasanan ornekleri de hatirlatarak silmesini isteyebiliriniz.

Eşinizse sil diyebilirsin direk çok saçma ve evet belki de evli değilsiniz ondan korkuyorsunuz

Bence artik , hic bir kadin internet uzerinden , sonradan basini agritacak foto resimler gondermesin , esine bile.. ne gerek var zaten beraber isen o insanla , gerek var mi ? En yakinina bile guvenemedigimiz zamanda , ne gerek var. sosyal media Aldi basini gitti artik buna dur demek lazim . Eskiden ,sadece resim istiyorlardi , simdi ciplak resimler istiyorlar tanistiginiz insanlar .

Hayatım telefonun çalınır, ortada kalır bir şey olur, çok duyuyoruz şimdilerde, elektronik ortamda bulunmasın, hem sen iste ben sana canli poz veririm, diyin, silin.
Zeki kadının hali başka :)

Konu sahibi en mantıklı cevap bu sanırım.

Mailin neresine yedekleniyor? Herhangi bir bulut hesabıyla senkronize olmayan cihazlarda da maile yedekleniyor mu?
Hayır dropbox ve bulut hesabı açik olmadığı sürece olmuyor yedekleme falan kendimden biliyorum hiç açmıyorum o hesapları :KK53: bir gün galeriden uygunsuz fotolarımı sildikten bir müddet sonra dropboxda kabak gibi durduklarını görünce bidaha açmadım :KK70:

Son düzenleme:
Hayır dropbox ve bulut hesabı açik olmadığı sürece olmuyor yedekleme falan kendimden biliyorum hiç açmıyorum o hesapları :KK53: bir gün galeriden uygunsuz fotolarımı sildikten bir müddet sonra dropboxda kabak gibi durduklarını görünce bidaha açmadım :KK70:
:D :D Bende de dropbox ve bulut etkin değil ama dedim nolur nolmaz, bilmediğim bir şey vardır kontrol edeyim :D

Back
X