Müstechen fotograflar

• Konu Sahibi Konu Sahibi topitoptop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyla alakasız başlık müstehcen olacak. Büyük ihtimal burada başka isimle üyeliği olan birisin ve güvenmediğin kişi eşin değil. Laf arasında da şakayla karışık, sosyal medyada kullanacağını mı ima etti? İnşallah yedeklemeyi akıl etmemiştir belleğe falan.

Konuyla alakasız başlık müstehcen olacak. Büyük ihtimal burada balka isimle üyeliği olan birisin ve güvenmefiğin kişi eşin değil. Laf arasında da şakayla karışık, sosyal medyada kullanacağını mı ima etti? İnşallah yedeklemeyi akıl etmemiştir belleğe falan.
Sevgilisi falan mi acaba? Keşke düzgün sorsaydi herkes ona göre yorum yapardi ya

Avukat arkadaşım evlendi çoluğa çocuğa karıştı,şerefsiz eski sevgilisi geçen de başka bi avukat meslektaşına izletmiş videosunu. Bak biz bu kadınla daha önce sevgiliydik bu da videomuz diye. O adam gelip uyardı arkadaşımı. Şuan kara kara ne yapacağını düşünüyor 😔

Eşinin öğrenmesi ayrı rezillik meslektaşının izlemesi ayrı, kim bilir kimler izledi. Şuan ben yazarken bile içime fenalık basıyor.

Eşinse kır telefonunu ,çal üstüne su dök. Bişeler yap ya da git polise. Bak üzerinden 14 yıl geçti,iki çocuğu oldu mevzu kapanmıyor lanet olsun kapanmıyor.

Tam ben yazacaktım ki benim güzel hatunlarım bnden önce yazmış😇😇
Bnde hala sevgiliniz olduğunu düşünüyorum eş neden hala video resim tutsun ki amaç ne??

Hayır mail bağlıysa yani google hesabı açıksa fotolar yedekleniyor
Telefon ekranında büyüteçe tıklayıp foto yaz fotoğraflar diye bi klasör var rüzgar gülü sembolü birşey
Ona tıkla tüm silinenler ordadır eğer hesap bağlıysa
Teknoloji cahiliğime verin ekranda ki büyütecten kastınız neresi bana da söyler misiniz

Çıplak fotoğraf atmak... :KK12: Büyük cesaret vallahi. Bu kişi sevgiliniz ise bence de korkun. Eşiniz ise de her ihtimale karşı silmenizi tavsiye ederim. Neler duyuyoruz. Boşanmak isteyen karısını cezalandırmak için müstehcen fotoğrafları ifşa eden namussuz, alçak kocalar var maalesef.

Ayrıca güya fantezi için evliyken de seks görüntülerini çekip kaydetmek isteyen bir adamla evliyseniz vakit kaybetmeden boşanın. Çünkü gizlice çekmeyeceğinin garantisi yok. Unutmayın ki bir filmde bir sahnede silah görüldüyse filmin sonuna kadar o silah patlar. Yani o adamın niyeti kötüdür.

Teknoloji cahiliğime verin ekranda ki büyütecten kastınız neresi bana da söyler misiniz
Est.
Galeri radyo internet vs yazan alan var ya telefon ekranında
Orda büyüteç ya da ara diye birşey yazar üst kısımda
Araya tıklayıp foto yazınca çıkcak rüzgar gülü sembollü ona tıklayınca silinmiş tüm fotolar orda

Gunumuzde buyuk cesaret dogrusu. Su internet caginda bence insan kocasina bile olsa gondermemeli o cesit fotograflar, videolar. Ben sahsen kimseye guvenmezdim. Ayrica sadece telefondan silmek cozum degil ki. O fotograflar yedekleniyor, Allah bilir baska kimlere gidiyor. Nasil guveniyor insanlar aklim almiyor.

Fotoğrafların eşinde olduğuna emin misiniz 🤔
Sanki hâlâ sevgilinmis, ayrılmak istiyorsunuz o da sizi bu fotoğraflarla korkutuyor gibi geldi🙄
Uyuyorken veya wc'e gittiğinde silebilirsiniz belki.

söyleyin silsin aynı bu şekilde.

kendisi de istemez sanıyorum sitelerde karısının fotolarının olmasını.

ama artık öyle bir dönemdeyiz ki çıksa bile insanlar sallamıyor. içiniz rahat olsun. hem de bi şikayetinize bakar öyle kolay değil o işler tehdit falan edemez.

zamaninda benim.attiklarim da hala duruyor. ama sukur o zamanlar cloud isleri yoktu :) harici bi harddiskte duruyo hepsi.
esim silelim ne olur ne olmaz dedi ama ben kiyamadim. 2 cocuk dogurdum bi daha hic oyle bir vucudum olmayacak cunku :confused:
dun gece ruyamda gordum malum sitelere dusmus. kan ter icinde uyandim :bicak:

Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
zaten sorumluluk sahibi bir adam olsaydı anında silerdi

ya ben anlamıyorum gerçekten. ben atcak olsam eşim istemez telefon çalınır, düşebilir bir şeyler olabilir yani. erkeklerin kadınlardan böyle foto video istemesi çook bencilce ve düşüncesizce bence.

zamaninda benim.attiklarim da hala duruyor. ama sukur o zamanlar cloud isleri yoktu :) harici bi harddiskte duruyo hepsi.
esim silelim ne olur ne olmaz dedi ama ben kiyamadim. 2 cocuk dogurdum bi daha hic oyle bir vucudum olmayacak cunku :confused:
dun gece ruyamda gordum malum sitelere dusmus. kan ter icinde uyandim :bicak:
hırsız girer ve o harddiski bulursa :KK59:

O büyüteç bende yok.
Menü ekranına girdiğinizde arama bölümü oluyor, uygulama vs aramak için. Oradan buldum ben.. Samsung öyle en azından, iphone falansa değişebilir.

Eğer telefonunuz Samsung'sa arama bölümünü kullanmadan direkt Fotoğraflar uygulamasını da bulabilirsiniz. İkonu şu:
fotograflar-google-ozellikleri-1573026504.jpg

Sevgiliyken güvendin! evlendiğinde mi güvenmiyorsun ? :skandal:

Back
X