aynennnnbilmezzzzz miyimmm
benimkide aynen
meşhur sözüdür annemin sen mutfaga girdiğin an belli oluyo senin girdiğin der
yine naptım pırıl pırıl yikadım yerleştirdim derim bak buraları atlamışsın der bulur mutlaka bişeyler
canımcımm tatlı ile tuzlu mesela ikisini bir karıştırıp yemek yaptı nasıl anlatim de sevmem ben öyle değişik tatları bide cok malzemeli bilmiyom sevmiyom da sevmiyomnasıl tatlı tuzlu derken ?
kızım analarımızda ne göz var ben bilemedim ki vallahaynennnnkesin bi yere bişi sıçratmış oluyorum gelip kızıyo hemen bida girme mutfağa diyo halbuki yıkıyorum bulaşıkları tertemiz yapıyorum mutfağı
burdan isim vermek ne derece doğru bilemiyorum ama kekevi.com da videolu çok güzel tarifler var. ev hanımı kadın kendi yapıp ekliyor.ben kek,börek ve bir kurabiyesini denedim birebir ölçü verdiği için hem kolay hem de güzel oldusaoll canımcım yok gitmezki gitse keşkeeekendi paramla aşışveriş yapıp ziyan edecem uzmantv diye bir video kanalında güzel tarifler buldum onları denerim
onu bilmiyodum canım şimdi girip bakcamburdan isim vermek ne derece doğru bilemiyorum ama kekevi.com da videolu çok güzel tarifler var. ev hanımı kadın kendi yapıp ekliyor.ben kek,börek ve bir kurabiyesini denedim birebir ölçü verdiği için hem kolay hem de güzel oldu
hiii anladımmcanımcımm tatlı ile tuzlu mesela ikisini bir karıştırıp yemek yaptı nasıl anlatim de sevmem ben öyle değişik tatları bide cok malzemeli bilmiyom sevmiyom da sevmiyom
hadi bakalım merak ettimkuzularımm ben bugün adana kebap deneyecem bütün malzemelerim hazıııryapınca belki buraya koyarım güzel olursa
kızım analarımızda ne göz var ben bilemedim ki vallah
x-ray gözlüğü var mübarek herseyi görüyo
yok kızzz benim valide sultanda öyle yaptıgım bütün işlerde bi eksiklik bulur söyler ve kendi yapar şimdi bana gibi görünüyo yarın kendine yaptıgını anlıycan diye söylenir bende başlarım lazz şivesiyle kızmaya 2 laz başlarız artık saymayaaynen aynen geliyo oturuyo ayy duvarda simsiyah perdede çok kirlenmiş halıya bak rengi gitmiş yıkayalım biz bunu falan halbuki her zaman aynılar hepsi gayet temiz bende tek benim annem böyle sanırdım iyi bari yalnız değilmişim
aaa ev bulunca orayı temizlettirir sana evden ayrılınca da çıktıtğınız evi temizlettirir iyice yorulursunyok kızzz benim valide sultanda öyle yaptıgım bütün işlerde bi eksiklik bulur söyler ve kendi yapar şimdi bana gibi görünüyo yarın kendine yaptıgını anlıycan diye söylenir bende başlarım lazz şivesiyle kızmaya 2 laz başlarız artık saymaya
bide ben okula geri dönüş yapıyorum ocakta okul baslamadan her yeri yalayıp yutalım diyo yani pırıl pırıl olucakmıs cünkü benim okulum belli olupda ev bulunca tasınıcaz bide
kanka ev bulsak şükür edip temizlerim vallahiaaa ev bulunca orayı temizlettirir sana evden ayrılınca da çıktıtğınız evi temizlettirir iyice yorulursun
bacım nimet kötü söylenmez ama gerçekten kötü oldu kıymasını cıvık yoğurmuşum çöğte tahtadan tahta yanmış kıymahadi bakalım merak ettim
tamammkanka ev bulsak şükür edip temizlerim vallahi
özele gel sen özelee
üzülme üzülme yaparsınbacım nimet kötü söylenmez ama gerçekten kötü oldu kıymasını cıvık yoğurmuşum çöğte tahtadan tahta yanmış kıymaiçi pişmemiş dışı pişmiş kıyruk yağ koymamışım ondan herhal deneyecem ama başaracam allahtan az denedim
sağol canoo bugün bir pilav denedim meyhane pilavıymış adı süpperrr oldu deneye deneye olacaküzülme üzülme yaparsın
aşağı dallara da konmuyorsun haaaa, yaptım mı meyhane pilavı yaparım,klasik pilav kesmez beni diyorsun haa.cesaretine kurban , yürü bee kim tutar senisağol canoo bugün bir pilav denedim meyhane pilavıymış adı süpperrr oldu deneye deneye olacak
dalga geçme kuzummm yaaa sebzeli bulgur işte aman değişiklik olsun dedim evlenince sade bulgur yerine sebzeli yapıp tek çeşitten kurtaracamaşağı dallara da konmuyorsun haaaa, yaptım mı meyhane pilavı yaparım,klasik pilav kesmez beni diyorsun haa.cesaretine kurban , yürü bee kim tutar seni
sana pirinç pilavıyla ilgili teknik bir soru sorayımm canımmm 1 bardak pirinç 2 bardak su bazen 1e 1.5 hangisi neye göre süren başladıaşağı dallara da konmuyorsun haaaa, yaptım mı meyhane pilavı yaparım,klasik pilav kesmez beni diyorsun haa.cesaretine kurban , yürü bee kim tutar seni
sana pirinç pilavıyla ilgili teknik bir soru sorayımm canımmm 1 bardak pirinç 2 bardak su bazen 1e 1.5 hangisi neye göre süren başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?