Mutfağa giren prenses

aynennnn kesin bi yere bişi sıçratmış oluyorum gelip kızıyo hemen bida girme mutfağa diyo halbuki yıkıyorum bulaşıkları tertemiz yapıyorum mutfağı

saoll canımcım yok gitmezki gitse keşkeee kendi paramla aşışveriş yapıp ziyan edecem uzmantv diye bir video kanalında güzel tarifler buldum onları denerim
burdan isim vermek ne derece doğru bilemiyorum ama kekevi.com da videolu çok güzel tarifler var. ev hanımı kadın kendi yapıp ekliyor.ben kek,börek ve bir kurabiyesini denedim birebir ölçü verdiği için hem kolay hem de güzel oldu

onu bilmiyodum canım şimdi girip bakcam

canımcımm tatlı ile tuzlu mesela ikisini bir karıştırıp yemek yaptı nasıl anlatim de sevmem ben öyle değişik tatları bide cok malzemeli bilmiyom sevmiyom da sevmiyom
hiii anladımm yani değişik doğru ama annem hep ben yemek konusunda baya bişi öğrendim o adamdan der o yüzden demiştim aslında neyse artık halledersin zamanla

kızım analarımızda ne göz var ben bilemedim ki vallah
x-ray gözlüğü var mübarek herseyi görüyo
aynen aynen geliyo oturuyo ayy duvarda simsiyah perdede çok kirlenmiş halıya bak rengi gitmiş yıkayalım biz bunu falan halbuki her zaman aynılar hepsi gayet temiz bende tek benim annem böyle sanırdım iyi bari yalnız değilmişim

yok kızzz benim valide sultanda öyle yaptıgım bütün işlerde bi eksiklik bulur söyler ve kendi yapar şimdi bana gibi görünüyo yarın kendine yaptıgını anlıycan diye söylenir bende başlarım lazz şivesiyle kızmaya 2 laz başlarız artık saymaya
bide ben okula geri dönüş yapıyorum ocakta okul baslamadan her yeri yalayıp yutalım diyo yani pırıl pırıl olucakmıs cünkü benim okulum belli olupda ev bulunca tasınıcaz bide

aaa ev bulunca orayı temizlettirir sana evden ayrılınca da çıktıtğınız evi temizlettirir iyice yorulursun

hadi bakalım merak ettim
bacım nimet kötü söylenmez ama gerçekten kötü oldu kıymasını cıvık yoğurmuşum çöğte tahtadan tahta yanmış kıyma içi pişmemiş dışı pişmiş kıyruk yağ koymamışım ondan herhal deneyecem ama başaracam allahtan az denedim

üzülme üzülme yaparsın

sağol canoo bugün bir pilav denedim meyhane pilavıymış adı süpperrr oldu deneye deneye olacak
aşağı dallara da konmuyorsun haaaa, yaptım mı meyhane pilavı yaparım,klasik pilav kesmez beni diyorsun haa.cesaretine kurban , yürü bee kim tutar seni

aşağı dallara da konmuyorsun haaaa, yaptım mı meyhane pilavı yaparım,klasik pilav kesmez beni diyorsun haa.cesaretine kurban , yürü bee kim tutar seni
dalga geçme kuzummm yaaa sebzeli bulgur işte aman değişiklik olsun dedim evlenince sade bulgur yerine sebzeli yapıp tek çeşitten kurtaracam

sana pirinç pilavıyla ilgili teknik bir soru sorayımm canımmm 1 bardak pirinç 2 bardak su bazen 1e 1.5 hangisi neye göre süren başladı

sana pirinç pilavıyla ilgili teknik bir soru sorayımm canımmm 1 bardak pirinç 2 bardak su bazen 1e 1.5 hangisi neye göre süren başladı

şimdi hocam ben 1 su bardağı pirince 1,5 a yakın sıcak su ekliyorum.pirincide vaktim varsa 1 saat önceden suya koyuyorum. ama çalışan hatun olduğum için 15 dakika ılık suda bekletebiliyorum ancak.birde suyuna bir iki damla limon suyu ekliyorum.pirincim ne kadar kavurursam kavurayım bembeyaz oluyor bu sayede.saygılar hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…