- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Yoo kızmadım ben yanlış anlasildim kusura bakayin :)Tamam kusura bakmayın kızmanıza gerek yok haklısınız ne diyeyim
Ama bir anne 4 evladını yetiştşriyor ama hepsi aynı degil tamam yetiştirme yöntemi önemli ama doğuştan gelen fıtrat özellikleri değişmez neyse size iyi forumlar
kızlar şükredin halinize
benim kv, koca koca görümcelerim evimin her yerini karıştırır
yatak odam, çekmeceler vs...
o yüzden bu çocuğun ki masum geldi
anladığım gibiHayır yahu misafir için yapmıştım. Bikeresinde kvnin misafiri gelecekti kek yaptım kaynıma verdim yukarı çıkarana kadar paramparça ederek yemiş keki. Annesinden dayak yiyecekti az daha. Bidaha buna verip yollama dedi. Bende onu misafir için yaptım o yüzden oraya koydum yani . Yoksa onuda parçalayacak. Onun dışında her yaptığımdan onlarada götürürüm her zaman.
aynisini yazacaktimal karşına konuş. ne istiyosan benden iste, ben sana veririm. başkalarının evini karıştırmak hoş bişey değil vs diye. 11 yaş da olsa küçücük çocuk değil. kaldı ki şimdi uyarmazsanız 20 yaşında da aynı şeyi yapar. ağaç yaşken eğilir. aman nolcak diyenlerin çocukları başkalarının evinde her yeri karıştırıyor heralde.
Cidden mi?Yatak odana girdiklerinde bi sey demiyor musun?Kitle bence kapiyikızlar şükredin halinize
benim kv, koca koca görümcelerim evimin her yerini karıştırır
yatak odam, çekmeceler vs...
o yüzden bu çocuğun ki masum geldi
İnanın hiç çekinecek bi çocuk değil her lafı söyler bana nerdeyse . Alsın yesin tabi ki ben yemesinden değil karıştırmasından rahatsız oluyorum . Yoksa ben ne yapsam onlarada götürüyorum yesinler diyeYa ben bazen anlamiyorum buradaki konulari mutfak kurcalasa ne olur kurcalamasa ne olur daha 12 yasinda erkek cocuk gelisme caginda istahi var evdekinden farkli bise yemek istiyor belki varsin alsin yesin helali hos olsun hele yerine koyabilecek gucte varsa kendim sorarim onuda aldin yedinmi buda var diye bana bir insanin yeme icmesine iliskin mevzu yapilmasi cok irite edici geliyor nefis diye birsey var cani cekiyordur belki sizden size cekinmeden sorabilecek elektrigi alamiyordur cekiniyordur
Bende görümce yok. Kaynana ile görüşmüyoruz. Ha olaki gorusseydik sizinkini aratmazdi eminim :))
yanlış anladım kusura bakmayınYoo kızmadım ben yanlış anlasildim kusura bakayin :)
Bir yerde haklısınız bazı insanın fıtratında oluyor ama düzeltebilir bence :)
ayy canım demem mi?Cidden mi?Yatak odana girdiklerinde bi sey demiyor musun?Kitle bence kapiyi
Karıştırması hoş değil ama bence siz güzel şeyler yapıyorsunuz ve o da bunu biliyor ,aranıyor çünkü ikram etmiyorsunuz.bir insan keki niye taaa dolap üstüne saklar ki.gerci yengesiniz yani illa yedir içir diyemem de belliki annesi çocuğun gözünü doyurmuyor.
misafir için yapmıştım keki. Bikeresinde kvnin misafiri gelecekti kek yaptım kaynıma verdim yukarı çıkarana kadar paramparça ederek yemiş keki. Annesinden dayak yiyecekti az daha. Bidaha buna verip yollama dedi. Bende onu misafir için yaptım o yüzden oraya koydum yani . Yoksa onuda parçalayacak. Onun dışında her yaptığımdan onlarada götürürüm her zaman.Karıştırması hoş değil ama bence siz güzel şeyler yapıyorsunuz ve o da bunu biliyor ,aranıyor çünkü ikram etmiyorsunuz.bir insan keki niye taaa dolap üstüne saklar ki.gerci yengesiniz yani illa yedir içir diyemem de belliki annesi çocuğun gözünü doyurmuyor.
yanlış anladım kusura bakmayın
malesef amcamdan biliyorum dedem ölünceye kadar ugraştı düzeltemedi adamın 7 evladı var bir amcam farklıydı
Ne ariyormus? Hic utanmiyor mu ya ne terbiyesiz insalar var, abisinin evi diye hak mi görüyor kendinceSeninki yine küçükmüş. Benim ki 23 yaşında değil mutfak banyo dolaplarına kadar bakıyor her geldiğinde.
En son diyivercem valla artık ped mi lazım ne arıyorsun banyo dolabında diye
Her ailede oluyor malesefDedenize üzüldüm gerçekten benim çevremde de var bir kaç kişi yaşlıları üzmek için komite kurmuşlar gibi gerçekten insan saygısından yapmaz ya
Iyi bari canim esin farkinda odunluk yapip bosver dememis.Ne ariyorlar acaba cekmecede fantazi urunler felan mi.Ne insanlar var Allah kolaylik versinayy canım demem mi?
diyorum ama inatlar
en son eşim patlayıp kavga edince girmediler
yada ben girmiyorlar zannediyorum
gün içinde evde yokum
Evet konu sahibi de ilimli bir insan gibi,cocugun huyuna suyuna gore davranabilecek birisi. İsterse engel olur yaniÇocukla inatlaşmak onu törpülemeye çalışmak yerine uzlaşmak gerek
görümcem bir kez hiç senin kırmızı geceliğin yok demiştiIyi bari canim esin farkinda odunluk yapip bosver dememis.Ne ariyorlar acaba cekmecede fantazi urunler felan mi.Ne insanlar var Allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?