- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
bence yerken elinden çekip alsın ya kadında samimiyet görmediği için canı istemiş erkek çoçuk kadın keki saklıo napsın buna iten zaten svgili yengeciği12 yaş ufak bı yaş değil kayinvalidemin yanında anne artık x ufak değil ben onemsemiyorum ama gittiği yerde seni utandırır filan diyerek aç muhabbeti
Her dolaba bakıyor gittiği her yerde yapıyor mu falan de.
hem çocuk yanındayken şöyle utanır yapmaz o zaman
Sizin benimle derdiniz ne . Açıklaıdm her yorumda görmüyosun heralde neyi saklamışım yerse yesin beni rahatsız eden didik didik karıştırması. Basınıza gelmediği için böyle bol keseden atıyosunuz. Ayrıca hiçte cocuk değil öyle cümleler kuruyo sanırsın 30 yaşında. İnsanların tersine gitmeye de bayılır . Bilmiş. He bide samimiyet görmüyosa evimi nası karıştırıyor? Son 5 aydır felan var. Önceden benden korkardı bişey diyemezdi , evime girmeye cekinirdi simdi bi güler yüz gördü evi didikliyobence yerken elinden çekip alsın ya kadında samimiyet görmediği için canı istemiş erkek çoçuk kadın keki saklıo napsın buna iten zaten svgili yengeciği
Siz nasıl konuşuyosunuz ya yemesi sorun değil ki karıştırması beni sinir ediyor. Sanki bilerek karıştırıyor benim gıcıklığıma . Yoksa yesin ben herzaman kendm sevdigi seylerden yapıp götürüyorum bilip bilmeden konusmayın biri sizin evinizi böyle karıştırsa rahatsız olmayacaksınız heralde
Teşekkürler sözleriniz için amaNe kadar da ozenilesi bir kardesiniz var ne guzel hepiniz sevilesi ve ornek alinacak insanlarsiniz. Ailecek..masallah masallahh.
Ya nasıl desem , bişeyden rahatsız olduğumu anlarsa onu bilerek yapan bi cocuk. Herzaman değil tabi de, genelde öyle. Haklısınız deneyeceğim.Niye bilerek gıcıklığına karıştırsın. Böyle düşünmeniz çok çocukça gerçekten. Çocuğa ailesi terbiye vermemiş. 12 yaşında çocuğa da su içeceğim dediği zaman çık evinde iç diyebilirsiniz. Cocuk bir daha su içeceğim dediği zaman siz de yanında onunla gidin çocukla da başka insanların evinde eşyaları karıştırmak çok yanlış, sormadan esyalarini almak, izin istemeden yiyeceklerini almanin da hırsızlık olduğunu söyleyin. Sonra da meyve suyu, kek vb şeyler ikram edin. Karıştı çalmasına gerek olmadığını zaten vereceğinizi anlasın. İstemekten çekinme diyin.
En iyi biz anlarız birbirimizi sanırım basına gelmeyenler anlamıyor :)Benimde 16 yaşında var aynı dediğin gibi özellikle izinsiz bsy alması baya rahatsız ediyor ve bende altlı üstlü oturuyorum
Evet kesinlikle beni rahatsız eden tek şey sürekli karıştırması. Yoksa ben ne zaman kek poğaça yapsam götürürm birlikte onlarla yeriz. Ve çok sevinirim yaptığım seyleri yemelerine beğenmelerine . Ama sürekli sanki inadıma yaparmış gibi karıştırıyor. İnsanların tersine gitmeyi seven bi çocuk
Doğru haklısınız. Aslında öncedende yoktu bu,son zamanlarda başladı. Normalde çok çekingen utangaç bi cocuk. Ben ilk evlendiğimde yanımda utangaclıgından konusamıyodu kıpkırmızı oturuyodu ve ben evde en çok onu seviyodum bunuda herkes biliyor. Ama ne zaman bu huyları başladı benim sevgim bile azaldı. Son 5 aydırÇocuğa izinsiz yiyecek almanın da hırsızlık olduğu anlatılmamiş, öğretilmemis. Bak üstteki üyenin kayibiraderi 23 yaşında banyo dolabına kadar karıştırıyormuş. Ona da zamandı dur diyen olsaydı karistirmazdi
Ya nasıl desem , bişeyden rahatsız olduğumu anlarsa onu bilerek yapan bi cocuk. Herzaman değil tabi de, genelde öyle. Haklısınız deneyeceğim.
Çok yanlış düşünüyorsunuzKaynım denince bende koca adam sandım. 12 yaş her şeyin idrakine varılacak, olgun düşünülecek bir yaş değildir öncelikle bunu belirteyim. Buradaki arkadaşlar 5 yaşındaki çocuğa bile sorumluluk yükletmeyi çok seviyorlar.
Çocuk meraklanmıştır, canı çekmiştir falan filan bir ton sebep sıralarım şimdi bu konu hakkında size.
Evinizin karıştırılmasından rahatsızsanız bunu kayınvalidenize söyleyin ve çocuğu bir daha size göndermemesini isteyin olsun bitsin. Böylelikle rahat edersiniz.
Yahu geçen arkadaşa oturmaya gittik, diğer arkadaşımın oğlu masanın üstünde duran küçük çikolataların hepsini okul çantasının içine doldurmuştu. Arkadaş ikram etmek için baktığında koca kasenin boş olduğunu gördü. Soruyoruz çocuk bilmiyorum diyor. Sonunda çantasında buldu annesi. Şimdi çocuğa hangi etiketi yükleyelim ki. Canı çekmiş almış işte. Biz de sorunca panikledi tabi ki. Bir daha alınca söylemeyi unutma böylece bizde boşuna ne oldu diye meraklanmayız dedik oldu bitti.
Kaynım denince bende koca adam sandım. 12 yaş her şeyin idrakine varılacak, olgun düşünülecek bir yaş değildir öncelikle bunu belirteyim. Buradaki arkadaşlar 5 yaşındaki çocuğa bile sorumluluk yükletmeyi çok seviyorlar.
Çocuk meraklanmıştır, canı çekmiştir falan filan bir ton sebep sıralarım şimdi bu konu hakkında size.
Evinizin karıştırılmasından rahatsızsanız bunu kayınvalidenize söyleyin ve çocuğu bir daha size göndermemesini isteyin olsun bitsin. Böylelikle rahat edersiniz.
Yahu geçen arkadaşa oturmaya gittik, diğer arkadaşımın oğlu masanın üstünde duran küçük çikolataların hepsini okul çantasının içine doldurmuştu. Arkadaş ikram etmek için baktığında koca kasenin boş olduğunu gördü. Soruyoruz çocuk bilmiyorum diyor. Sonunda çantasında buldu annesi. Şimdi çocuğa hangi etiketi yükleyelim ki. Canı çekmiş almış işte. Biz de sorunca panikledi tabi ki. Bir daha alınca söylemeyi unutma böylece bizde boşuna ne oldu diye meraklanmayız dedik oldu bitti.
Cocuk iste bizde yapardik kardesimle ne zaman teyzem lere gitsek annem gitmeden tika basa karnimizi doyururdu. Az yiyelim ,isteyelim diye biz yinede dalardik yemeklere:)) birde tek cesit yemek yapardi. Eside evde olurdu. Annem enisteden cekindiginden kadin cagiz nasil mahcup olurdu. Su anda ise kardesim dil bilimci oldu. 21 dilde :ulkeler geziyor. Nerede ac ,fakir insan var onlara yedirtiyor. Ben ise simdi yiyemiyorum dunyanin en leziz yemekleri olsun yok..yanlis birsey yok..bende ornek vereyim bari dedim karsilikli..o cocugun kotu oldugu ac gozlu oldugu anlamina gelmiyor. Yinede masallah size..Teşekkürler sözleriniz için ama
Kınaye sezmelimiyim bu sözlerinden
Tam anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?