- Konu Sahibi emvacilbihar
-
1 aylık tatilimizin sonunda evdeyiz.
eve girince iğrenç bir koku ve elektriğin olmayışı dikkatimizi çekti.
buzdolabındaki buzluktaki herşey çürümüş ve kokuşmuş kurtlanmış
dün midem bulanarak temizledim ama kok gitmiyor
sizden yardım istiyorum.
bu koku nasıl gidecek
çamaşırsuyu cif ile sildim dolabı
en son sirrrrrrke ile de sildim.
tüm camlar açık. daha ne yapabilirim:18:
sizden yardım istiyorum.
bu koku nasıl gidecek
tüm camlar açık. daha ne yapabilirim:18:[/QUbaşlık çok korkutucu sndımki evde biri öldürülüp saklanmış
sizden yardım istiyorum.
bu koku nasıl gidecek
tüm camlar açık. daha ne yapabilirim:18:
1 ay hava almayan ev pis kokar zaten,
Yiyeceklerin bozulmasida normal.Gitmeden once yiyecek birakmamaniz lazimdi.
Allah askina bu basligi cok mu aradiniz?
başlık bu işte. eve gelince bu koku ile karşılaştım.Ben de bir bu eksikti bu Bdv'de diyerek girerek girdim buraya ama sonucunda uzun bir tatile çıkarken buzdolabını boşaltması gerektiğini bilmeyen ve elektrik faturasını yatırmayı unutan bir tablo ile karşılaştım. Evi tamamen dezenfekte edip, ayarlı oda spreylerinden takın.. sürekli havalandırın, bir daha da tatile çıkarken önce dolabı boşaltın...
tatile giderken buzdolabını boşaltmak şart değilki ,ha taze yemek bırakmazsınız o kadar ,buzluğuda boşaltacak halleri yok ya insanların ,ben kışlık hazırlığımı yapıp buzluğa ve derin dondurucuma koyuyorum
tatile giderken napıcam onları yani atacakmıyım ,
artık fatura yatırlmadığı zaman elektriklerde kesilmiyor ayrıca, ,bir sonraki faturaya yansıyor ,muhtemelen sigorta filan atmış olmalı ,2 ay yatırmadıysa bilemem elbet.
şimdi amonyaklı deterjanlar bu kokuyu alıyor ,amonyaklı krem det.dene önce ,sonra çam kokulu yüzey temizleyici ise çok keskin oludğundan en iyi o keser evdeki kokuyu yerleri filan onunla silin ,ayrıca boş bir spreyli şişeye biraz yumuşatıcı koyun içine biraz da su ,koltuk halı minder perdeler herşeye sıkın bunu.,buzdobını da tamamen boşaltın ve kapağını açık bırakın ,camları da açın ,kısa zamanda gidecektir koku ,geçmiş olsun ..
canım siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim burda istlda faturayı 20gün geçmişti ve tek fatura vardı ve çoğu kişininde öyleymiş, nerdeyse tüm mahallenin elektriğini kesmişlerdi,sonraki faturayada son ödeme tarihi geçer geçmez 1hafta içinde ödemezseniz elektriğiniz kesilecektir,kağıdı geldi,buaralar çok acayıpleşti bizim buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?