- 30 Mart 2022
- 7.009
- 4.644
- 123
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Bende öyle düşündüm şuan şu saatte tangır tungur çektim devirdim birşeyleri. Yine çıkmadı.Yani illa biyerlerde bisey gozunden kacti
Butun cekmece ve dolaplarin icinde ki naylonlari bosalr, buzdolabi poseti vs. Ozellikle pirincleri kontrol et. Ay gicik bisey, kolay gelsinBende öyle düşündüm şuan şu saatte tangır tungur çektim devirdim birşeyleri. Yine çıkmadı.
Teşekkür ederimButun cekmece ve dolaplarin icinde ki naylonlari bosalr, buzdolabi poseti vs. Ozellikle pirincleri kontrol et. Ay gicik bisey, kolay gelsin
Şaka yapıyorsunuzDefne yaprağı koyulur ya korumak için, bazı saklama kutularıma serpiştirmiştim geçen temizlikte bi baktım kutularda defne yaprağı yok onları da yemişler
Ay ağlicam sinirden yaValla yok kocaman yapraklar buharlaşmış sanki
Bende de çıkmıştı ben de nereden geldiğini bulamamıştım. Ben sorunu örümceklerle hallettim.Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Knorr ve maggi yemek soslarını çok alırım tarihi geçenlerden bir kaçı kurtlanmıştı herşeyi döktüm de o aklıma gelmemişti sonradan paketteki delikleri gördüm açtım içimdeydiler körolasıcalarKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Nasıl yanı ???Bende de çıkmıştı ben de nereden geldiğini bulamamıştım. Ben sorunu örümceklerle hallettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?