- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Aspiratörden geliyordur.kızlar yeni bir eve taşındık ve 7 aylık hamileyim. Eve geldiğimden beri mutfağıma feci sigara kokusu doluyor. Ama öyle böyle değil. Nereden geliyor diye cıldıracak hale geldim. Delik falan yok. Sadece aspiratör var. Zamanla sadece bu odada olduğuna göre demek ki mutfaktan aşağıdan geliyor dedim. Evimde sigara içen yok. Zaten kusuyorum sürekli mutfağıma kesinlikle giremiyorum. Koku öyle siddetli oluyor ki bazen kapı acık diye eşime kızıyorum. Eşimde ailemde evet cok kötü sigara kokuyor dedi. Her eve gelende diyor. Alt katım sigara içiyor. Söylesem mi dedim annemler baskasının evinde ne içtiğine karısamazsın diyor. Dersen terslerle diyor. Evi taşıyacak duruma geldim. İşin kötüsü doğum yapacağım annemle bilerek aynı apartmandan tuttum ki sorunlu oluyor hamileliklerim gidip gelmek kolay olur diye. Taşınsam da mantıklı değil.şaştım kaldım.
Aspiratörden geliyordur.
Anlayışlı insanlarsa bi gün cagırın koklasın
Diğer odalarda içer belki.
Bir de havalar soğuk diye belki balkona cıkmıyordur Yazın daha az gelir
Febreze tavsiye ederim bizde evin her yerinde sigara içilir ama kimse anlamaz dk da kokuyu çekiyorkızlar yeni bir eve taşındık ve 7 aylık hamileyim. Eve geldiğimden beri mutfağıma feci sigara kokusu doluyor. Ama öyle böyle değil. Nereden geliyor diye cıldıracak hale geldim. Delik falan yok. Sadece aspiratör var. Zamanla sadece bu odada olduğuna göre demek ki mutfaktan aşağıdan geliyor dedim. Evimde sigara içen yok. Zaten kusuyorum sürekli mutfağıma kesinlikle giremiyorum. Koku öyle siddetli oluyor ki bazen kapı acık diye eşime kızıyorum. Eşimde ailemde evet cok kötü sigara kokuyor dedi. Her eve gelende diyor. Alt katım sigara içiyor. Söylesem mi dedim annemler baskasının evinde ne içtiğine karısamazsın diyor. Dersen terslerle diyor. Evi taşıyacak duruma geldim. İşin kötüsü doğum yapacağım annemle bilerek aynı apartmandan tuttum ki sorunlu oluyor hamileliklerim gidip gelmek kolay olur diye. Taşınsam da mantıklı değil.şaştım kaldım.
Doğuma kadar aspiratorun babasını japatkızlar yeni bir eve taşındık ve 7 aylık hamileyim. Eve geldiğimden beri mutfağıma feci sigara kokusu doluyor. Ama öyle böyle değil. Nereden geliyor diye cıldıracak hale geldim. Delik falan yok. Sadece aspiratör var. Zamanla sadece bu odada olduğuna göre demek ki mutfaktan aşağıdan geliyor dedim. Evimde sigara içen yok. Zaten kusuyorum sürekli mutfağıma kesinlikle giremiyorum. Koku öyle siddetli oluyor ki bazen kapı acık diye eşime kızıyorum. Eşimde ailemde evet cok kötü sigara kokuyor dedi. Her eve gelende diyor. Alt katım sigara içiyor. Söylesem mi dedim annemler baskasının evinde ne içtiğine karısamazsın diyor. Dersen terslerle diyor. Evi taşıyacak duruma geldim. İşin kötüsü doğum yapacağım annemle bilerek aynı apartmandan tuttum ki sorunlu oluyor hamileliklerim gidip gelmek kolay olur diye. Taşınsam da mantıklı değil.şaştım kaldım.
Bizim de tuvalet ve banyoyadan geliyor,oralarda sigara kokusu oluyor bazen çok oluyor alt kat komşu orada içiyor çoğunlukla.kızlar yeni bir eve taşındık ve 7 aylık hamileyim. Eve geldiğimden beri mutfağıma feci sigara kokusu doluyor. Ama öyle böyle değil. Nereden geliyor diye cıldıracak hale geldim. Delik falan yok. Sadece aspiratör var. Zamanla sadece bu odada olduğuna göre demek ki mutfaktan aşağıdan geliyor dedim. Evimde sigara içen yok. Zaten kusuyorum sürekli mutfağıma kesinlikle giremiyorum. Koku öyle siddetli oluyor ki bazen kapı acık diye eşime kızıyorum. Eşimde ailemde evet cok kötü sigara kokuyor dedi. Her eve gelende diyor. Alt katım sigara içiyor. Söylesem mi dedim annemler baskasının evinde ne içtiğine karısamazsın diyor. Dersen terslerle diyor. Evi taşıyacak duruma geldim. İşin kötüsü doğum yapacağım annemle bilerek aynı apartmandan tuttum ki sorunlu oluyor hamileliklerim gidip gelmek kolay olur diye. Taşınsam da mantıklı değil.şaştım kaldım.
Aspiratorden geliyordur bizim ev 2 katli aspiratörun havalandirma borusu ust kattan kiyafet odamdan geçiyor ve herşey kokuyor.kızlar yeni bir eve taşındık ve 7 aylık hamileyim. Eve geldiğimden beri mutfağıma feci sigara kokusu doluyor. Ama öyle böyle değil. Nereden geliyor diye cıldıracak hale geldim. Delik falan yok. Sadece aspiratör var. Zamanla sadece bu odada olduğuna göre demek ki mutfaktan aşağıdan geliyor dedim. Evimde sigara içen yok. Zaten kusuyorum sürekli mutfağıma kesinlikle giremiyorum. Koku öyle siddetli oluyor ki bazen kapı acık diye eşime kızıyorum. Eşimde ailemde evet cok kötü sigara kokuyor dedi. Her eve gelende diyor. Alt katım sigara içiyor. Söylesem mi dedim annemler baskasının evinde ne içtiğine karısamazsın diyor. Dersen terslerle diyor. Evi taşıyacak duruma geldim. İşin kötüsü doğum yapacağım annemle bilerek aynı apartmandan tuttum ki sorunlu oluyor hamileliklerim gidip gelmek kolay olur diye. Taşınsam da mantıklı değil.şaştım kaldım.
Koku yuzunden baskasinin evine mudahele etmek hos olmaz. Anneniz dogru soyluyor. Aspiratorun baca kismini tikayin. Aspiratoru kullanmayin artik.kızlar yeni bir eve taşındık ve 7 aylık hamileyim. Eve geldiğimden beri mutfağıma feci sigara kokusu doluyor. Ama öyle böyle değil. Nereden geliyor diye cıldıracak hale geldim. Delik falan yok. Sadece aspiratör var. Zamanla sadece bu odada olduğuna göre demek ki mutfaktan aşağıdan geliyor dedim. Evimde sigara içen yok. Zaten kusuyorum sürekli mutfağıma kesinlikle giremiyorum. Koku öyle siddetli oluyor ki bazen kapı acık diye eşime kızıyorum. Eşimde ailemde evet cok kötü sigara kokuyor dedi. Her eve gelende diyor. Alt katım sigara içiyor. Söylesem mi dedim annemler baskasının evinde ne içtiğine karısamazsın diyor. Dersen terslerle diyor. Evi taşıyacak duruma geldim. İşin kötüsü doğum yapacağım annemle bilerek aynı apartmandan tuttum ki sorunlu oluyor hamileliklerim gidip gelmek kolay olur diye. Taşınsam da mantıklı değil.şaştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?