- Konu Sahibi essiloratte
-
Benim eski evimin aspiratör ünden de çok koku geliyordu aşağıda ne yemek pişse kokusu benim mutfağımdaydı baktım olmuyor baca deliği kısmını kapattım ve aspiratörü bende mecburen kullanamadım ama kapattıktan sonra aşağıdan koku gelmiyordu daha sonra taşındımkızlar yeni bir eve taşındık ve 7 aylık hamileyim. Eve geldiğimden beri mutfağıma feci sigara kokusu doluyor. Ama öyle böyle değil. Nereden geliyor diye cıldıracak hale geldim. Delik falan yok. Sadece aspiratör var. Zamanla sadece bu odada olduğuna göre demek ki mutfaktan aşağıdan geliyor dedim. Evimde sigara içen yok. Zaten kusuyorum sürekli mutfağıma kesinlikle giremiyorum. Koku öyle siddetli oluyor ki bazen kapı acık diye eşime kızıyorum. Eşimde ailemde evet cok kötü sigara kokuyor dedi. Her eve gelende diyor. Alt katım sigara içiyor. Söylesem mi dedim annemler baskasının evinde ne içtiğine karısamazsın diyor. Dersen terslerle diyor. Evi taşıyacak duruma geldim. İşin kötüsü doğum yapacağım annemle bilerek aynı apartmandan tuttum ki sorunlu oluyor hamileliklerim gidip gelmek kolay olur diye. Taşınsam da mantıklı değil.şaştım kaldım.
Bnce muhabbet kurup kibarca konuşunAilemde diyor ki onlara söylesen sanane biz kendi evimizde içiyoruz derler diyor
Muhabbetimiz var da yine de tersler diyor annem kadının yapısı öyle millet evinin içine mi müdehale ettirecek.Bnce muhabbet kurup kibarca konuşun
Nasıl kapattnız kapak mı taktınız?Benim eski evimin aspiratör ünden de çok koku geliyordu aşağıda ne yemek pişse kokusu benim mutfağımdaydı baktım olmuyor baca deliği kısmını kapattım ve aspiratörü bende mecburen kullanamadım ama kapattıktan sonra aşağıdan koku gelmiyordu daha sonra taşındım
Benim davlumbazım var ama ev eski aspiratmr vardı tasındığımda öyle kaldı. Filtreli taktırmam mı gerek yoksa filtre sonradan eklenebiliyor mu?Benimde oluyordu. Bizdede içen yoktu ama ev leş gibi sigara kokuyordu. Bende aspiratörü filitreli alip bacayi kapattim ve kurtuldum çok şükür. Çok kötü lokuyor haklisiniz. E essiloratte
Kömür kullanırım davlumbazım var ama bina eski davlımbaz yeri yok. Aspiratör takılı.Bu sebepten komşuyla konuşulmaz. Şahsen bana dense yapacak bir şey yok derdim. Sigara gitmese yemek Kokusu gidecek. En güzeli bacayı iptal ettikttirmek. Yapan arkadaş ta varmış bak. Bizim civarda yeni yapılan hiç bir evde artık aspiratör bacası konmuyor. En güzeli kömür kullanmak.
Aspiratör e de kömür takılabilyormuş. Marka modeli nedir aspiratörününKömür kullanırım davlumbazım var ama bina eski davlımbaz yeri yok. Aspiratör takılı.
Çok sevindim ya kafayı yiyeceğim çünkü aspiratör sil baştan alamam elimde zaten davlumbaz var benim ama bacayı kapatmayı denerim.Benimde oluyordu. Bizdede içen yoktu ama ev leş gibi sigara kokuyordu. Bende aspiratörü filitreli alip bacayi kapattim ve kurtuldum çok şükür. Çok kötü lokuyor haklisiniz. E essiloratte
Eve gidince bakmam lazım. Eski bir model bataAspiratör e de kömür takılabilyormuş. Marka modeli nedir aspiratörünün
Oda kokusuyla geçmiyor eve siniyor. Hamileliğimden dolayı daha da kokuyı hissediyorum. Tüm mutfak sigara kokusu içinde.Bence de söylemeyin çünkü ben olsam ben de sana ne derdim. Oda kokusu vs halletmeye calisin
Ya kafayı yiyecek gibi oluyorum nasıl bu kadar gelir diye. Bildiğin on kişi evimde içiyor.Bizim de tuvalet ve banyoyadan geliyor,oralarda sigara kokusu oluyor bazen çok oluyor alt kat komşu orada içiyor çoğunlukla.
Bunu da deneyeceğim. Çok teşekkürler amin.Febrez gibi kokuyu alici biseyler denesen belki ise yarar bu arada hayırlı ugurlu olsun Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Annem de öyl dedi sanane derker diyor.Bence söylemeyin onlarında yapabileceği birşey yok..insanlar mutfaklarında sigara içebilmeli :)
Kendi rahatımız için başkalarını kısıtlamaya hakkımız yok
İşte karısamam biliyorum. Ama tüm koku bende. Mutfağa giremez oldum. Cok yoğunBenim evime de alt komşumdan geliyor, hem de evin heryeri kokuyor. Ama yapabileceğim birşey yok, çünkü kendi evlerinde içiyorlar o kadarına karışamam.
Ev buz gibi hep. Sürekli cam açık mutfakta siniyor koku heryere.Bizimde banyo öyle. Penceresi yok havalandırma boşluğu var. Acı acı sigara kokuyor, kızartma kokuyor, yemek kokuları geliyor ama insan milletin evine de bir şey diyemiyor. Desem kendi evimde yaptığımdan sanane dese ne dicem?
Biz kapıyı açıp aynı anda başka pencereler açarak havalandırıp azaltmaya çalışıyoruz. Hamile olduğunuz için de ekstra hassassınızdır. Belki ilerde bu kadar rahatsız etmez sizi.
Havalandır ma boşluğu kucuk olduğu icn banyon tam hava almıyordu ve yeni banyoyu tadilat yaptirip kurutma makinesinde koyunca aspiratör tarzında menfez taktırdım daha ii nemi ceksin diye . Biz balkon ve banyo dışında baska yer de sigara icmeyiz . Tabi menfez çalışırken sigara dumani komşularım banyolarına gidiyormuş ama hic aklima gelmedi inanin zaten isten geç geliyoruz birer tane anca içiyorduk ama yine hoş değil tabi.
. Görevliye soylemisler ama benim olduğumu bilmiyorlar elektrikli pervanesi var demişler :) görevli geldi durumu anlattı bilgi aliyor site de o menfezden tek bende var . Hepsinden özür diledim farkında olmadan rahatsızlık verdik diye simdi banyo yasak .. sadece balkon da ben bu konuda cok hassayim kül asagi bile atılmaz
Komsumuzu farkinda olmayabilir hava soğuk diye aspiratör kullanabilir .. ilk isiniz kendi aspiratör boşluk varsa bez silikonla kapatın belki faydais olur . Sorna gidin durumu anlatin . Mum sigara kokusunu çeker ...
Febrez herhangi bir kokusu yeterli mi yoksa özel kokulrı var mı?Bunu da deneyeceğim. Çok teşekkürler amin.
Aynı odada içilip kokusu bana doluyor gibi benim evimde içilse ancak bu kadar kokarBenim komşum da çok içiyor. Bazen boğazım yanıyor.
Evet bacayi kapat o zaman kesiliyor canim.Çok sevindim ya kafayı yiyeceğim çünkü aspiratör sil baştan alamam elimde zaten davlumbaz var benim ama bacayı kapatmayı denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?