Mutfağımdaki koku

Benim eski evimin aspiratör ünden de çok koku geliyordu aşağıda ne yemek pişse kokusu benim mutfağımdaydı baktım olmuyor baca deliği kısmını kapattım ve aspiratörü bende mecburen kullanamadım ama kapattıktan sonra aşağıdan koku gelmiyordu daha sonra taşındım

Bu sebepten komşuyla konuşulmaz. Şahsen bana dense yapacak bir şey yok derdim. Sigara gitmese yemek Kokusu gidecek. En güzeli bacayı iptal ettikttirmek. Yapan arkadaş ta varmış bak. Bizim civarda yeni yapılan hiç bir evde artık aspiratör bacası konmuyor. En güzeli kömür kullanmak.

Nasıl kapattnız kapak mı taktınız?
Benimde oluyordu. Bizdede içen yoktu ama ev leş gibi sigara kokuyordu. Bende aspiratörü filitreli alip bacayi kapattim ve kurtuldum çok şükür. Çok kötü lokuyor haklisiniz. E essiloratte
Benim davlumbazım var ama ev eski aspiratmr vardı tasındığımda öyle kaldı. Filtreli taktırmam mı gerek yoksa filtre sonradan eklenebiliyor mu?

Kömür kullanırım davlumbazım var ama bina eski davlımbaz yeri yok. Aspiratör takılı.

Benimde oluyordu. Bizdede içen yoktu ama ev leş gibi sigara kokuyordu. Bende aspiratörü filitreli alip bacayi kapattim ve kurtuldum çok şükür. Çok kötü lokuyor haklisiniz. E essiloratte
Çok sevindim ya kafayı yiyeceğim çünkü aspiratör sil baştan alamam elimde zaten davlumbaz var benim ama bacayı kapatmayı denerim.

Bence de söylemeyin çünkü ben olsam ben de sana ne derdim. Oda kokusu vs halletmeye calisin
Oda kokusuyla geçmiyor eve siniyor. Hamileliğimden dolayı daha da kokuyı hissediyorum. Tüm mutfak sigara kokusu içinde.

Bizim de tuvalet ve banyoyadan geliyor,oralarda sigara kokusu oluyor bazen çok oluyor alt kat komşu orada içiyor çoğunlukla.
Ya kafayı yiyecek gibi oluyorum nasıl bu kadar gelir diye. Bildiğin on kişi evimde içiyor.

Benim evime de alt komşumdan geliyor, hem de evin heryeri kokuyor. Ama yapabileceğim birşey yok, çünkü kendi evlerinde içiyorlar o kadarına karışamam.
İşte karısamam biliyorum. Ama tüm koku bende. Mutfağa giremez oldum. Cok yoğun

Ev buz gibi hep. Sürekli cam açık mutfakta siniyor koku heryere.

Hamileliğim kokuyu iki katına çıkarıyor. Herkes sanane der söyleme dedi ama evimden tiksindim. Bacayı kapatmak ssnırım çare. Çünkü artık tahammül boyutunu geçti. Önce nereden geliyor koku diye anlam verememiştim. Komşu tanıdık ama aksi. Evindeki evcil hayvanı bile boğup atmıs oğlu getirince. Anlayacağını sanmıyorum sizin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…