- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi essiloratte
-
Manyak mi o komsu hayvani bogmak nedir yaa ... onlemi alacak yeri varsa söylenmeli de nasil tepki verir bilemedim şimdi bende .. sen giderini sar sarmala silikon cek bariHamileliğim kokuyu iki katına çıkarıyor. Herkes sanane der söyleme dedi ama evimden tiksindim. Bacayı kapatmak ssnırım çare. Çünkü artık tahammül boyutunu geçti. Önce nereden geliyor koku diye anlam verememiştim. Komşu tanıdık ama aksi. Evindeki evcil hayvanı bile boğup atmıs oğlu getirince. Anlayacağını sanmıyorum sizin gibi.
kibarca konuşulabilir bence komşuyla.
bu kadar çekinmeye gerek yok.
evet yorumunuzu okudum sonra.Kadın aksi annemler biliyor tersler sadece diyor. Bi kez sokak kedis peşime takıldı yavru açtır dedim apartmanda birşeyler yedirdim. Mamamız olur. Kadın cıktı bunlar alısmasın buraya hiç sevmem evde ki oğlumun hayvanını bile boğdum attım dedi. Bu zihniyette
Evet kapak takmıştık baca kısmınaNasıl kapattnız kapak mı taktınız?
Benim davlumbazım var ama ev eski aspiratmr vardı tasındığımda öyle kaldı. Filtreli taktırmam mı gerek yoksa filtre sonradan eklenebiliyor mu?
Nasıl bir insandır o. Şoktayım.Kadın aksi annemler biliyor tersler sadece diyor. Bi kez sokak kedis peşime takıldı yavru açtır dedim apartmanda birşeyler yedirdim. Mamamız olur. Kadın cıktı bunlar alısmasın buraya hiç sevmem evde ki oğlumun hayvanını bile boğdum attım dedi. Bu zihniyette
Surekli reklam yapiyorsunuz. Bu tur mesajlar yasak. Kibledim siziKoku alıcı ürünler deneyin mesela nem tut tavsiye edebilecegim bir ürün ben evim de sürekli kullanıyorum tavsiye ederim hatta gttgdyrdan bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?