Elektrikli Mutfak Aletleri Mutfağınızda Gereksiz Neleriniz Var?

çok güzel bi konu gerçekten eylülde evlenicem sıra elektrikli aletlere gelmişti ne alsam diye düşünüyordum tefal actiffry alıcaktım ama artık almıcam galiba ekmek kızartma makinesi zaten almıcaktım onun yerine tost waffle ızgara bi arada olan bi makine var onu alıcam. blender setinde hangisini tavsiye edersiniz bayanlar bide fakir in dik süpürgesi var ya aynı zamanda el süpürgesi de olan onu kullanan var mı aranızda

Supurgeyi kulaniyorum ben canim tavsiye ederim güzel cekiyor ama sadece mutfak için aldim ben onu. Her an elinin altında gün oluyor her yeri yaptigimda oluyor. ') tost makinem izgarali ve her gün elinin altindadir. Ocaktan CIK onu kullanirim ben. Ekmek kizartirim et pisiririm vs. Kati meyve sikacagi her sabah kullanilir evimde. Yani saglikli beslenecegim diyorsanız paraya kiyip alin yoksa sus oluyor. Yatak örtüsü yemek takimi almadim ben. 3yil oldu 6 kişilik yemek takimim hep yetti. Ama ailelerinizle ayni sehirdeyseniz şart. Hali almadim. Rengarenk paspaslar var her yerde. Herkese mutluluklar dillerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

küçük ev aletleriyle doldurmadım kızlar çeyizimi. yaşadıkça ihtiyaç oldukça alırım die düşündüm. sadece kettlem vardı. yaşadıkçada nerelere ihtiyacım olduğunu liste yaptım teker teker aldık eşimle. blendırım katı meyve sıkacağım çocuk olduktan sonra daha çok işime yaradı. çorbalarını geçiriyodum blendrdan ve sürekli babası taze meyve sıkar oğluma. sonra ketılım bozulunca çay makinesi aldım. ardından arçelik ikili telve aldım. sürekli elimin altındalar çok kullanıyorm.tost makinesi deseniz gerekli bi ihtiyaç. düğününmde küçük boyundan hediye gelmişti. tabi ailemiz genişleyince büyüğünden aldık. fritözüm deseniz hiç almadım bi ara tefal actfry alayım dedim ama sonra çoğu kişiden memnuniyet duymayınca vazgeçtim. zaten kızartmayı çok sık yapmıyorum eşimde aramıyor. o yatak örtülerinin en süslüsünden banada alınmıştı. en son lohusa mevlüdümde serildi yatağa. sonrasında ise bi daha çıkmadı dolaptan. anacığımın yaptırdığı yorganlar o özel dantel işlemeli takımlar hiç mi hiç kullanılmadı. dolap kalabalığından başkada bişeyleri yok. ev kaloriferli bide gurbette olmayacaksanız evinize doldurtturmayın yastık yorganla. kardeşim evlensin vercem ona yorganları. ekmek kızartma makinesi almayın tost makinesi görüyor o işi. mikrodalgamda yok zararlarını duyunca kapımdan içeri sokmadım. aslında alışanlar çok memnunlarda ama unutmasınlar hiç bişey sağlıktan önemli değildir.. aklıma gelenler bunlar. sonra gene aklıma gelirse yazarım.. bu arada 6 yıllık evliliğim bitti. sevgilerle

dikey süpürgemde rowenta air force 24 w. çokmu çok memnunum. şarjlı kablo olayı yok. almadan araştırın hanımlar :)

koca bir fritözüm var boşa para vermişim temizlemesi cok zor
mutfak robotu almamıştım cok şükür blender setim var az yer kaplıyor temizlemesi de basit
aklıma gelenler bunlar bu arada mutfağım cok büyük ancak dolaplarım az kiracıyız malum

4 senelik evliyim.
Kullanılan eşya birazda kişinin yaşamı ve alışkanlıklarıyla da ilgili bence...

Yatak örtüsü; Tek bir kere bile kullanmadım. Başka bir şehre gelin gelmiştim zaten ve 5 ay sonrada çalışmaya başladım. Pek kimse göremezdi yani.

Kettle; Evlendiğim ilk zamanlar 5-6 kere kullanmışımdır. Onun dışında çok fatura getirdiği için kullanmadım. Daha ziyade sıcak su ne zaman lazım olur öğreniyorsunuz artık ve ocağa atıyorum 5 dk kaynıyor (iyi ocak şart tabi)

Fritöz; Mutfak robotu; Ekmek kızartma makinası; Hiç almadım, hala da düşünmüyorum.

Mikserim blenderlıydı çok işime yarıyor. Şarjlı el süpürgem çok kullanışlı (bozuldu yenisini alıcam ) Rondomu kullanıyorum baya, Tost makinem her hafta kullanılıyordu eşim kırdı sağolsun alınacak yeniden.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar

dikey süpürgemde rowenta air force 24 w. çokmu çok memnunum. şarjlı kablo olayı yok. almadan araştırın hanımlar :)

o
Supurge almadan fakir ve rowentayi okudugum iyi oldu burada arastirayim iyice, sag olun oneriler icin.

Temizlemesi kolay rondo ariyorum minik olsun istiyorum ama setlerde motorla hazne arasinda kapakmgoremedim 3 markada siz blender seti hangisini kullaniyorsunuz ara kapak var mi acaba?

Temizlemesi kolay rondo ariyorum minik olsun istiyorum ama setlerde motorla hazne arasinda kapakmgoremedim 3 markada siz blender seti hangisini kullaniyorsunuz ara kapak var mi acaba?

bluehousenin bu setini kullanıyorum fazla parçası yok cok kullanışlı

Son düzenleme:
Mutfak robotum öylece duruyor, onun yerine tupperware mini şef aldım elim ayağım oldu. Hem temizlemeside kolay katı meyve sıkacağımı kullanmıyorum çok köpük yapıyo hemde temizlemesi çok zor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fritöz, mutfak robotu hakikaten gereksiz aletlermiş. Tabi bunu genelleyemeyiz. Kimisine göre filtre kahve makinesi gereksizken, benim elim ayağım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başlık mükemmel. Aman kimsenin hevesini kırmadan deneyimlerimizi aktaralım.

Hiç açılmadan duran pizza yapma makinesi, Waffle Makinesi ve tabii ki dondurma gibi kat kat şifon yatak örtüsü :)

Elektrikli izgara aldm aama 3 5 krere kullandm ve temizlemesi zor bu arada 4 senelik evliym bende vee dusunuyirm bakiyorm dolaplara blender tost makinem en cok kullandgm seylerdenddir simidlik bu kdar :)

arkadaşlar ben firitözü almamaktan yanayım ben aldım sadece bir kaç kez kullandım iki kişiyiz ve firitözün yağ haznesi bir yığın yağ alıyor bir tabak patates için koca firitözü temizlemek başa bela özellikle rondo seti en çok kullandığım eşya

Tost makinası ketıl robot blendır mikser kahve makinası var. Hepsi de kullanılıyor. Gereksiz bir şeyim yok.

waffle makinesi ve ekmek kızartma makinesi, hevesle birkaç kez kullanıp bi yerlere tıkıştırdıklarım
ısıya dayanıklı borcam tencereler, hiç cesaret edip kullanamadıklarım..

blender, çaycı, kahve mak, tost mak, fritöz ...olmazsa olmazlarım
ekliim dedim

Büyük tost makinesi bizde çok gereksiz kaldı. Onun yerine ocak üstü döküm tostçu kullanıyoruz. Mikrodalga fırın lüzumsuz gelirdi hep ama yeni taşınacağımız evde yeri olduğu için almayı düşünüyorum.

Gelinlik gibi olan yatak örtüsü 2 sefer kullandım sonra kaldırdım koydum kutusuna yazık günah bir sürü de para verdim. Mikrodalga fırın-rondo-blender-mikser vazgeçilmezlerim arasında yerini aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…