çok güzel bi konu gerçekten eylülde evlenicem sıra elektrikli aletlere gelmişti ne alsam diye düşünüyordum tefal actiffry alıcaktım ama artık almıcam galiba ekmek kızartma makinesi zaten almıcaktım onun yerine tost waffle ızgara bi arada olan bi makine var onu alıcam. blender setinde hangisini tavsiye edersiniz bayanlar bide fakir in dik süpürgesi var ya aynı zamanda el süpürgesi de olan onu kullanan var mı aranızda
dikey süpürgemde rowenta air force 24 w. çokmu çok memnunum. şarjlı kablo olayı yok. almadan araştırın hanımlar :)
oçok güzel bi konu gerçekten eylülde evlenicem sıra elektrikli aletlere gelmişti ne alsam diye düşünüyordum tefal actiffry alıcaktım ama artık almıcam galiba ekmek kızartma makinesi zaten almıcaktım onun yerine tost waffle ızgara bi arada olan bi makine var onu alıcam. blender setinde hangisini tavsiye edersiniz bayanlar bide fakir in dik süpürgesi var ya aynı zamanda el süpürgesi de olan onu kullanan var mı aranızda
Temizlemesi kolay rondo ariyorum minik olsun istiyorum ama setlerde motorla hazne arasinda kapakmgoremedim 3 markada siz blender seti hangisini kullaniyorsunuz ara kapak var mi acaba?koca bir fritözüm var boşa para vermişim temizlemesi cok zor
mutfak robotu almamıştım cok şükür blender setim var az yer kaplıyor temizlemesi de basit
aklıma gelenler bunlar bu arada mutfağım cok büyük ancak dolaplarım azkiracıyız malum
bluehousenin bu setini kullanıyorum fazla parçası yok cok kullanışlıEki Görüntüle 1190591
Bluehouse markasini goruyordum ama kullanan tanidigim olmadigi icin cesaret edemiyordum tesekkur ederim az parcali tam benlikmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?