Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mutfak çekmecemde posette siyah plastik taneleri gibi yapışkan tarzda büyü veya muska mı acaba
Bilmiyorum slime çeşitleri çok olabilir de tras köpüğü ve boraks la yapmıştık böyle pıtır pıtır değildi çocuklara kenara bıraktığında top halindeydi lastik gibi
Zeytin ezmesi- haşhaş ezmesi gibi görüntüsü.
Gelen gideninize sorun bi belki biri elindeki poşeti attı o an oraya, unuttu sonra.
Ama tadına bakmayın böyle şeylerin lütfen. Iyi cesaret bir yana da miden nasil tuttu ağzına koymaya
Zeytin ezmesi- haşhaş ezmesi gibi görüntüsü.
Gelen gideninize sorun bi belki biri elindeki poşeti attı o an oraya, unuttu sonra.
Ama tadına bakmayın böyle şeylerin lütfen. Iyi cesaret bir yana da miden nasil tuttu ağzına koymaya
Mutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen