mutfak çekmecemde posette siyah plastik taneleri gibi yapışkan tarzda büyü veya muska mı acaba

Mune beni etiketleyerek çağırmayın işim var tek bu bölüme bakmıyorum şikayet et butonuna basın demişti . Oraya basmak gerek

Mutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen
yalnız iğrenç bir şey söyleyeceğim eve fare girmiş olabilir

Google den o resmi bi taratsaniz,benzer şeyler çıkacak mı acaba. Çok enteresan birseymis bu arada.

Sari sabir tasina benziyor bu. O da islandiginda kirmizimsi camurumsu bir renk birakir. Emzirmeyi birakmak icin kullanilan birsey. Aloe veradan yapiliyor.

Mutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen
Bence bişey bozulmuştur

Posete benziyor, yanmis plastik gibi. Yalniz ne komik yorumlar var, epey guldum yani:))) radyoaktif madde koymus erkek tarafi:PPP

Slime diye bir oyun hamuru var dokusu bana onu hatırlattı ama bilemiyorum.
Evinize yakın zamanda çocuklu misafir geldiyse belki ondan bişeyler kalmıştır

böyle birşey bulsam, asla aklıma büyü gelmezdi. kimbilir ne unutmuşuz da bozulmuştur diye düşünür atardım.
haşerat pisliği bile olabilir. niye ağzınıza sürüyorsunuz.

Tadına neden baktınız.
Kanlı bişey belki.

Back
X