• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak çekmecemde posette siyah plastik taneleri gibi yapışkan tarzda büyü veya muska mı acaba

Çok pardon :kusmuk:
Siz böyle herşeyın tadına bakarmısınız ?

Bizde mutfakta siyah poşet içinde tanimlanamaz içinı açınca iğrenç koku yayan bişey bulduk. Hicbiseye benzemiyordu . Ki annem siyah posedi mutfak kapısından sokmaz. Attik gitti. Zira büyü sacmaligina inanmiorm. Sizde inanmayin . Milletin işi gücü yokta size büyü yaptrcak.

Mutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen
Edit
Her bulduğunuzu mideye indirmeyin kilo yapar.
Eğer büyüysede yediğiniz için tutacak korkun.

:53:

böyle birşey bulsam, asla aklıma büyü gelmezdi. kimbilir ne unutmuşuz da bozulmuştur diye düşünür atardım.
haşerat pisliği bile olabilir. niye ağzınıza sürüyorsunuz.
Tane tane ve haserst pisliği poşette ve ağzı bağlı şekilde kim napsin her biz altını baglioz haşerelerin

Back
X