Mutfak çılgınlığı 🤦🏼‍♀️

Ona is gorunmuyor iste bunlar..
Kizim yaniyor kendisi de hasta, cuma gunu kardesimi ve esini yemege aliyor bizim evde..
Sonra onun grip tribini ben cekiyorum..
Cidden cok kiziyorum cok.

Annen çevresine ve koşullara adapte olabilen,uyumlu bir kadın değil.besbelli sorunlu ve kafasındaki şey ne ise onu yapmak için şartlanmış.ona karşı çıkmak kavga çıkarmaktan başka bir şeye yaramayacak.bu durumda en makul şey mümkün mertebe çok iç içe olmadan ayak üstü görüşmeler,ya da şehir dışıysa 7-10 günü aşmadan geçirilen zamanlar olacak

Ona is gorunmuyor iste bunlar..
Kizim yaniyor kendisi de hasta, cuma gunu kardesimi ve esini yemege aliyor bizim evde..
Sonra onun grip tribini ben cekiyorum..
Cidden cok kiziyorum cok.
Çok ilginç..
Neyse sonuçta niyeti kötü değil,.elbette arayı bozmayın ama cidden torunu o kadar ateşler içindeyken baygınlık geciriyorken nasıl bir rahatlıkla yemekli misafir çağırıyor, çok ilginç...

Bence sen de ona söylen benim kizim atesli yatiyo, sen eve yemege misafir aliyosun diye, benim annem de gözünü acar ne yemek yapilacak diye söylenmeye başlar, döşemeyi yemek istiyorum ben, yildim habire yemek yapmaktan, ülen her gün yemek mi yapilir, hayat mi bu be

suan ıcın oncelıgım ılgım tum enerjım hasta cocuguma , karnımızı doyuruyoruz cok sukur profiterolun sımdılık eksık kalsın nesem yerıne gelırse bogazımızdan rahat gecer deyıp gecın

bazen bu buyukler cok zor oluyorlar haklısınız

Anneniz de benim cinsten
Evde biri hastayken sanki misafir gelecek gibi menü çıkarırım, benim stres atma yöntemim bu.
Anneniz de böyle muhtemelen ama bunu sizler için yaptığını söyleyerek teşekkür bekliyor bence azar yerine.

Çok geçmiş olsun, influenza çok zor ağır geçiyor biliyorum.

Valla kv ye yaziyormus gibi yazin.
Cok cok karisik kafam..
Yani ben hayirsiz evlat miyim neyim?
Gidip kendi girdi mutfaga, yapma etme asla takmaz zaten
Estafurullah niye hayırsız evlat olasınız?
Muhtemelen normal şartlarda sabırla gözardı edebildiğiniz davranışları bu sefer (endişe, uykusuzluk, yorgunluk sebebiyle edememişsiniz.

Muhtemelen normal şartlarda gördüğü ilgiyi bulamamış anneniz fakat bu onu asla haklı çıkarmaz.
Yerinizde olsam özür dilemezdim ama içim rahat etmiyorsa durumumu açıklayan birkaç cümle söylerdim. Özellikle çok söylenen insanlar karşı taraf söylenmedikçe anlamıyor malesef.

ay bende oyleyim hastaliktan olsem o 2 3 cesit yemek yapilacak kiziminkileri saymiyorum.
yemek yaparak rahatliyor bence annenizde

Anlamadim kadin profiterol borek yapti siz sikayet mi ediyorsunuz ?? Benim evimde kalabilir

Benim evde yasayabilir tum triplerini cekerim. Bence ses etmeyin yakinda gider zaten oturun yemekleri yiyin

Domates peynir ekmek yetiyor
Bazen bir makarna
Bir corba..Normal zamanlarda da yeter saatlerce pişir uğraş 10 dakikada ye.Sacma buluyorum .Anneniz bu hasta haliyle yemek pesindeyse hasta degil bence insanin canı istemez hastayken.
Onceliginiz tabi ki cocuklar olacak.Alin bu sekilde anlatın ona da durumu izah edin.

Soylene soylene yapinca benim gozumde degeri hic yok ki..
iki ekmek bi tokmak bu yaptigi.
Makarna haslayip ustune yogurt dokup onume guler guzle konulsa, su icimi kararta kararta yaptigi yemeklerin yuzune bakmam
Ben bisey yapiyorsam o konuda soylenmemem gerektigini dusunurum.
Hem yapip hem kimseye yaranamadim, oldum hastayim oram agriyor tantanasini cekmek olum gibi..
Ve ben annemden 10 yildir cok cok uzakta yasiyordum,oyke tepkilerki sanirsiniz ya dairesinde yasayip 10 yildir 3 ogunu orda yemis icmisiz,oyle bi isyan..
Ya benim eve misafir aliyor bana hosgeldine geleceklermis,dedim 3 cesit yapalim - tatli tuzlu ve salatamsi bisey.
9 cesit yapti.
ilk once goz doymaliymis,herkes kendisini bol kepce bilirmis.
Bana 5 kadini doyurmak neden 650 liraya mal oluyor Onlarin bogazina ettigim alisveris tutari bu..
Ustune bide bi ton laf yiyorum..
Tamam eyvallah yedirmeyi icirmeyi seviyorsun, o zaman ovulmeye alan birak ya da sagliginin elverdigi olcude yap.
Sen mutfakta can vermeyi kafaya taktin diye benden ayni performansi bekleme..
Cok doluyum cok

Aynen oyle.
Yok istah azalmasi hic olmadi, olmasin da zaten de..
Dun dolabin icinde 3 cesit yemek varken ustune 2 cesit daha yapiyor yine oram buram agriyor diye soylenerek.
Ya yapma..
Yat iyiles once..
Bende yukseldim diye daha evime gelmeyecekmis..
Ne diyim..
Geline bana bu yaptiginin 10 da 1 ini yapmaya cesaret edemez,genelde de zor gecinilen biri zaten.

cok gecmis olsun.

bazen ben de esimden hic suclu olmadigim halde sirf o alindigi icin oUr diliyorum. bir kez de annemden diledim. cunku biz normal oldugunu dusunsek de hareketlerimiz onlari kırmış oluyor. onemli olan karsidakinin ne hissettigi. o nedenle seni kirdiysam ozur dilerim, kasitli olarak hic bir sey yapmadim, aala seni uzmek istemedim diyin. sonucta bu yaDiklarimin hepsi dogru, kasitli bir sey yapmadiniz ve onu uzmek istemediniz, ama o üzülmüş ve siz de duygularini dikkate aldiginizi soyluyorsunuz. cok büyümeyin. yaslilarin halleri pek belli olmuyor.

yapilanlar yeniyor mu onu merak ettim, bizim evde olsa anne bosuna yapiyosun yenmiyo hicbiri diye bi de ben ona soylenirdim muhtrmelen.

cok sinir bozucu haklisiniz, bu anneler bazen gercekten boyle sacma sapan davranabiliyor, ben kendimi tutamayip soylenip sonra da kendini kemiren tiplerdenim ustelik...

Az yemek yapalim diyince zaten bu zamana kadar bakamamissin cocuklarina diye laf sokuyor,gunde kac kere markete gidilir bilmiyorum.
Derdi doymak ve doyurmak.
Ve evet onca yemek yeniyor, dedigim gibi gozunu acamasa da yemegini yer annem,saglam yer, ben 3 gun yemek olmasa gik demem, o konuda cok zittiz.
Dinlenmeden mutfaktan cikmamasinin sebebi benmisimcesine bi ton trip atarak ayrildi evden.
Gercekten artik gelip gitmek istemiyorum, cok yipratiyor beni bu halleri.

annemin de boyle degil ama benzer halleri var deliriyo insan gercekten. annemi cok seviyorum kiyamiyorum bir arada olalim istiyorum ama her bir araya geldigimizde kesin bi tatsizlik cikiyo. nadiren guzellikle ayriliyoruz. allah eksikliklerini godtermesin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…