- Konu Sahibi darksoulriver
-
[/url][/IMG]
Yukarıya açılan kapaklarda bazı yerlerde fonksiyonel çözümler sağlayabiliyor. Bunun için mutfağınızın konumunu ve planını görmek gerek. Laminant konusunda ise yıllarca dayanacak kaliteli bir çözüm arıyorsanız granit derim en azından iki renk yaparak farklılık sağlayabilirsiniz çok şık desenleri olabiliyor. Açık mutfak fotolarım var fakat ben yeni üye olduğum için link ekleyemiyorum, özel mesajlara cevap veremiyorum ve haliyle fotoğrafta ekleyemiyorum. Aslında elimde herkesin işine yarayacak dekoratif çözüm önerileri ve bilgileri var ama paylaşamıyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama facebookta berçem iç mimarlık ismiyle bir mimari paylaşım platformumuz var ordan da gün içerisinde boş olduğum zamanlarda resimler ekleyerek paylaşım yapıyorum.
Merhaba yeni başlık açmak istemedim bizde mutfak yaptıracağız ama kafam çok karıştı;dolapların heryeri mdf üzerine mebran,lake,hıgglos, PVC veya akrilik kaplamamı olsa ya da üst dolaplar suntalam alt dolapta sadece mdf gövde kullanılsa üzerine saydığım kaplamalardan hangisi daha iyi olur birde yaptıranlar altını bazalı bazasız nasıl tercih ettiniz?
çok teşekür ederim hızır gibi yetiştiniz mutfagımız L şeklinde olacak orta büyüklükte 3.000-4.000.- TL civarı bütçe ayırmayı planlıyoruz üst dolapları beyaz yada kırık beyaz alt dolapları mürdüm düşünüyoruz.Aliminyum bazayıda sorar varsa model görürüm.Tezgah konusundada size danışayım siyah çimston istiyorum ama
kızlar dün ankastrelerim takıldı ayrıca evye falan
pazar günü evime taşınıyorum
ama halı olayını hala halletmedim
mutfak ve giriş ve koridora ne yapıca nasıl bişi seçmeliyim bilemiyorum
hem kir götürmeli (malum 3 çocuk var )
hemde şık durmalı
öneriniz varsa söyleyebilirmisiniz
tamam internet sitenizde buldum fotoları tşker..
ankestre ne marka aldın canımmm ve fiyatı ne kadar tuttu
ben bir tekk evyemii beğenmedimm ona çok pişmanımm
geri kalan güzel olduuu
verdiğiniz bilgiler için çook sağolun valla hemen bir dosya açıp mutfak hakkındaki önerilerinizi kayıt ettim.aslında bende kısa sürede eve biraz tadilat yapıp mutfak ve wc,banyo yenileyecektim ama hamile olduğumu öğrenince mecbur erteledik ,ama Allah nasip ederse bebekten sonra maddiyatı toparlayıp ilk bunları halledeceğiz , o uyüzden çok ilgimi çekti yazılarınız..birde ben bu facebook adresinizi araştırdım katıldım gruba sanırım berçem ahşap ve iç mimarlık yazıyor değil mi? gruba katıldım fakat hiç resim göremedim CADIARZU yanlış adresmi buldum acep ?
bence süper olur anlattığınız model
Canım yavaş yavaş alışmaya başlıyoruım evyeyecanım arçelik marka
fırın+ocak+davlumbaz+bulaşıkmakinası
3.150 tuttu yanlız ocak cam elektrikli
evye konusunda çok kafana takma onunda artıları var kullandıkça daha alışırsın
benide satıcı az daha kandırıyodu hatta kandırdı şimdi siyah granit evyeler çıkmış oldukçada pahalı adam işte bunlar çok güzel evim olsa hiç düşünmeden bundan takardım vs. anlattı bizde aldık arabanın bagajına koyduk ama içimde acabalar kaldı
ertesi gün geri gönderdim
Çok teşekür ederim İnşallah güzel olur sizinde mutfağınız İnşallah içinize siner güle güle kullanırsınz
berçem iç mimarlık yine sorularla geldim size :)))
kooperatifimiz normalde evin holünü yine fayans yapçaktı ama ben laminant parke istedim ve kabul ettiler.tüm odaları ve holü laminant yapacağız ve birkaç gün içinde laminant parkeleri seçeceğiz.
evin duvarlarının rengini kum beji, kapılarını kırık beyaz renkte düşünüyorum. laminant parkelerin ise orta koyulukta olmasını istiyorum. yani kapı ve duvar açık renkte, yerler orta koyulukta olcak. siz ne dersiniz bu konuda?
-beğendiğim laminant ve kapıların resmini ekledim bakalım sizin fikriniz ne?
-çok camlı olan kapıyı salona, diğer kapıyı ise tüm odalarda kullanmak istiyorum. bu konuda yorumunuz nasıl olur? yani sadece salonun kapısı farklı olsa garip mi durur?
*** şu anki oturduğum evde ve misafirliğe gittiğim bazı evlerde en rahatsız olduğum konu ise WC ve banyoların kapılarının büyüüüüük camlara sahip olması. kapının arkasına askılık yaptırıp,bornoz ve havluları asarak bu durumu telafi ettim ben.
*** mutfağa kapı taktırmamayı düşündüm bir ara. ama kızartma, balık vs yaparken koku evin içine sinmesin diye kapıları kapatıyoruz diye düşündüm. ve bu yüzden kapının yapılmasını uygun gördüm.ne dersiniz?
200 tl davlumbazlar var.internette araştırdım, o zaman yaptırmışken davlumbazlı olsun en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?