- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Ilk ben başliim o zaman. Kend8mle ilgili diil ama olsun. Ben pasta börek islerini cok severim. Yeni tarifler denemeyo falan cok eglenceli buluyorum. Begendigim tarifleride ailedekilerde begenince bi deftere yaziyorum. Bu tariflerden biriside alman pastasi. Bi gun gorumcem benden defteri aldi ve bu tarifi yapacagini soyledi. Yapmayada basladi . Aradan yarim saat falan gecti beni cagirdi. Zeymur abla bu tarifte bi hata var olmuyo bu diye. Inceledim tarifi. Ki defalarca yaptim hic bi sorun yasamadim ben. Tek tek malzemeleri sayoyorum hepsini yaptim diyor. Ne oldugunu bi turlu bulamadik. Sonra ben dedimki firinin ayarimi bozuk acaba. Firina baktim firin bos. E dedim kek nerde. Ne keki dedi. Ben once kremeyi yaptim dedi. Bende dedim ne kremasi ben sana demin kekin malzemelerini saydim sende hepsi tamam dedin. Meger benim zeki görumcem krema diye keki pisirmis ocakta:)))))
Tencerede kek desen diil krema desen diil uzayli gibi bisi pisti. Yeniden yapmak zorunda kaldi tabikide.sonucu ne oldu peki
hahahhaTencerede kek desen diil krema desen diil uzayli gibi bisi pisti. Yeniden yapmak zorunda kaldi tabikide.
UkalaBenim herşeyin kusursuzdur
Efendim
Nasilda biliyon adini:)Efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?