- 6 Şubat 2010
- 940
- 131
- 123
- Konu Sahibi rapunzel77
bizim sadece mutfak 500 tutuyor deterjan sigara vs bunlar hariç ayda 2 kez market 250 den aşağı cıkmaz biri etti 500 yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim sadece mutfak 500 tutuyor deterjan sigara vs bunlar hariç ayda 2 kez market 250 den aşağı cıkmaz biri etti 500 yani
çok çoook harcıyoruz birde ben eşimi tutmasam tamam yani yandıkben tutumlu o bonkör. dışarıda yemek yemeyi sever ıvır zıvıra para harcar ilk beğendiğini alır ofoffffff.. hep abur cubur alırız sonra evde yemeye bişi yok deriz yine alışverişşş
ben daha çok ev eşyası almayı severim oda tam tersi eve bişey almayı hiç sevmez ama dolabı doldururrrr
![]()
Dışarıda yemek yemeyi belirli bir düzene koyduğumuzdan beri bütçemiz rahatladı bizim..
Meğer asıl parayı dışarıda yemek için döktüğümüz paralar götürüyormuş..
3 köfte, 4 patatese (ailece tabi) 40-50 kağıt bırak, çık.. Dahası ne yediğin de belli değil.. İnek eti mi, eşek eti mi, yere mi düştü, yıkadı mı yıkadı mı vs vs..
Ayda 2 defa dışarı çıkıyoruz. Biri ailece, diğeri eşimle başbaşa. 40-50 lira vereceğimiz köftecilere dğeil, güzel yemek yiyebileceğimiz nezih yerlere gidiyoruz. Sıklığı az, kalitesi yüksek oluyor.
Dışarıda yemek yemeyi belirli bir düzene koyduğumuzdan beri bütçemiz rahatladı bizim..
Meğer asıl parayı dışarıda yemek için döktüğümüz paralar götürüyormuş..
3 köfte, 4 patatese (ailece tabi) 40-50 kağıt bırak, çık.. Dahası ne yediğin de belli değil.. İnek eti mi, eşek eti mi, yere mi düştü, yıkadı mı yıkadı mı vs vs..
Ayda 2 defa dışarı çıkıyoruz. Biri ailece, diğeri eşimle başbaşa. 40-50 lira vereceğimiz köftecilere dğeil, güzel yemek yiyebileceğimiz nezih yerlere gidiyoruz. Sıklığı az, kalitesi yüksek oluyor.
yemek yapmayı hiç sevmediğim için,nadir yemek yapıyorum :26:
genellikle dışardan yememizden dolayı ortalama 1000 i buluyo
İyiymiş valla.. kriz filan dedikleri yalan olsa gerek insanlarda para var
sizin sadece mutfak masrafı dediğiniz o parayla biz 1 ay geçiniyoruz
artı araba kredisi ödüyoruz.. :44:
Gözüm yok yalnış anlaşılmasın
Allah daha çok versin herkese
ama böyle olduğunuda görünce nerede adelet diyesi geliyor insanın..
kesinlikle katılıyorumm
hem insan dışarda nasıl yerki hergünnn ev yemeği gibisi varmıı
İyiymiş valla.. kriz filan dedikleri yalan olsa gerek insanlarda para var
sizin sadece mutfak masrafı dediğiniz o parayla biz 1 ay geçiniyoruz
artı araba kredisi ödüyoruz.. :44:
Gözüm yok yalnış anlaşılmasın
Allah daha çok versin herkese
ama böyle olduğunuda görünce nerede adelet diyesi geliyor insanın..
valla öyle... Bizde zamanında dışarda yedik ilk evlendiğimizde ama 1000 tl de yazık ya dışarıya saçmak yanii biz haftasonları ve çalışırken birde iş çıkışı kursa giderdim açıköğretim okuyorum eve gelmeye zamanım olmazdı bir günde öle yerdim. Ama çalışırken de haftasonunda buzluğa atardım gelince pratik birşeyler yapardım iki kişiyiz zaten ne olacak yiyeceğimizdem ama dışarlarda azıcık şeyler dünya para.. O zaman verdiğimiz paraya bile acıyorum. Asgari ücretle geçinenler var bu memlekette.. Tabii herkesin kendi tercihi ne kadar kazandıklarını bilemeyiz 1000 tl yemeğe verdiklerine göre iyi maaş alıyorlar demekkii..
Ben bızım mutfak masrafını yazsam olay olur sanırım
O kadar cuzî bır mıktarkı!
Bu bıle bıze fazla gelıyor, (mıktar degıl, aldıklarımız)
Cunku cogu urunler son kullanma tarıhı gectıkten sonra atılıyor.
Bazıları bozuluyor, curuyor.
Galıba bız yemek yemeyı seven bır ıkılı degılız.
Gercek ıse su;
Esım, ortak oldugu lokantada yapıyor kahvaltı ve ogle yemegını.
Eger oraya gıtmıyor ıse, ekmek arası bırseyler yıyormus.
Benım ıse kahvaltımı ve ogle yemegımı ıs yerım verıyor.
Aksamları ıse salata yemeyı tercıh edıyoruz, saglıklı olması acısından.
Kısacası evde yemek yıyecek zamanımız yok.
Yıne de bırseyler alınıyor elbette ve onların cogu bozuluyor.
Onların tutarıda, 100 TL vardır belkı de yok, bılmıyorum hesaplamadım hıc.