Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah bütün güzeliğile camdan gülmüserken yağmur toprağa düşmesiyle başlayan kokusuyla karşılandım bu sabah
Atölyemin başındayım bakalım hangi kokular yükselecek bizim atölyeden
Sucuklu Ekmek
1 yumurta
Kokteyl zeytin
Sucuk
kaşar peyniri
Ekmek ( benim bayat ekmek için değerlendirmesi için yaptığım bir tarif )
Eki Görüntüle 1490530
İlk olara yumurtayı çıpıyoruz malzemeyi karıştırıp ekmeğimizin üzerine sürüyoruz
Eki Görüntüle 1490532
75 derecelik fırına veriyoruz.
Eki Görüntüle 1490533
Benim suçuk canavarı oğluma yaptım pazar kahvaltısı hep bir özen ister ev halkıEllerine sağlık Efser'cim harika görünüyor Bende yapıyorum bundan pazar kahvaltılarında çok iyi oluyor.
Afiyet olsun canımAile hep birlikte olunca özel kahvaltı şart oluyorBenim suçuk canavarı oğluma yaptım pazar kahvaltısı hep bir özen ister ev halkı
Öyle tatlım ailenin toplanıp bir araya geldiği haftanın tek günü senin menünde ne vardıAfiyet olsun canımAile hep birlikte olunca özel kahvaltı şart oluyor
Canım benim eşim bugün çalışıyorBiz dün birlikte kahvaltı yaptıkÖyle tatlım ailenin toplanıp bir araya geldiği haftanın tek günü senin menünde ne vardı
Afiyet olsun sizede şu pizza tarzı olan milföyde nmiCanım benim eşim bugün çalışıyorBiz dün birlikte kahvaltı yaptık
Sucuklu peynirli milföy ve menemen vardı
Bundan canımAfiyet olsun sizede şu pizza tarzı olan milföyde nmi
Çok güzel nevoş ellerine sağlık canım harika görünüyorbenim yazdan kalan konserve menelemim bitti galiba yavaş yavaş yaz sebzelerine gecebiliriz artık
Sağol canımÇok güzel nevoş ellerine sağlık canım harika görünüyorbenim yazdan kalan konserve menelemim bitti galiba yavaş yavaş yaz sebzelerine gecebiliriz artık
Ayy artık gelsin yaz ben özledim NevoşSağol canım
Benimde 1-2 tane kaldıDolapta biberimde bittiDomates var.
Mayıs ayında geçeriz yaz sebzelerine yavaş yavaş
Bende özledim Efser'cim kış sebzelerinden sıkıldımPatlıcan yemekleri yapmak istiyorumAyy artık gelsin yaz ben özledim Nevoş
İlk kilis tavası yapacam çok merak ediyorum NevoşBende özledim Efser'cim kış sebzelerinden sıkıldımPatlıcan yemekleri yapmak istiyorum
Yap sonra bende yapayımİlk kilis tavası yapacam çok merak ediyorum Nevoş
Tamam canım kolay gelsin tatlım bakalım ne yapacağım atarım şimdi mutfağa kendimiYap sonra bende yapayım
Ben çok çene çaldım akşama kiraz yaprağı saracağım ancak yaparım
Hemşom ellerine sağlık bizde annemgile geldik bizi yemeğe çağırdıAkşam yemeğim yöresel bir yemek olan kiraz yaprağı sarması
Sizde bu akşam ne yemek var.
Eki Görüntüle 1490835
Sagol hemşom Sizede afiyet olsunHemşom ellerine sağlık bizde annemgile geldik bizi yemeğe çağırdı
Sizede abim çiğköfte yapmıştıSagol hemşom Sizede afiyet olsun