ya biz her gün msj laşıyoruz tlf laşıyoruz..dün uykum gelmedi biraz canım sıkkındı uyuyamadım neyse laptopu açtım bakem dedim ne var ne yok facebook açtım çiftliğime bakem dedim sonra bi baktım almanyadaki eltim girdi naber fundam yazmış o sırada benim ekran dondu aradan 10 dk geçti tekrar açıp kapadım laptopu neyse sonra yazdım kadına iyiyim falan ilk defa geçen yaz tanıştım zaten ilk defada nette denk geldik neyse o sırda benimki msj attı aşkım yatağımdayım sen napıyon uyudunmu diye bende dedim yok meralle konuşuyorum bu hemen üşenmeden gecenin yarısı kalkmış nete girdi diyorum yat erken kalkıcan yok diyo sende erken kalkıcan ben dedim ben geç gidiyom bu aralar neyse üşenmeden kaltı girdi nete ya deli oldu diyorum ya senle hiç görüşmüyormuyuz bırak kadınla ilk defa nette konuşucaz bırak iki çift laf edeyim diyorum yok sinir etti beni sonra facebook donuyo diye msn geçtik benimde msn çalışmıyodu aylardır sonra bilg götürüp yaptırdım onada yaptırdığımı sölemiştim vay efendim ben neden söylememişim msn açıldığını falan filan diyo bana yaz diyorum ya dur kadınla konuşayım biraz yok deli etti beni bende ağzıma geleni saydım engelledim tlf açtı tartıştık suratına kapattım deli oldum ya tepemi attırdı gece gece
deminde görümcem yazdı hayırdır keyfin yok diye bende anlattım diyo kız o seni çok seviyo kıskandığından öle yapıyo dedim başlarım böle kıskançlığa içine ederim böle kıskançlığına dedim bıktım bu aptalca davranışlarından dedim gülüyo alemsiniz siz diyo:)
ya öle deme robot geçen haftada ark düğününe gittim burnumdan getirdi ben böle ufak tefek şeyleri kaldıramıyorum uyuz ediyo beni ağzıma geleni sayıyorum annemde bana kızıyo çocuğa ne kızıyon seni çok seviyo diye benim kfam dolu ben kaldıramıyorum aptal saptal şeyleri
ya ama bunaltıyo beni ben sevmiyom böle aptal saptal işlerle uğraşmayı böl oluncada çileden çıkıyorum evet çok sinirliyim lanet olsun görümceyede farkında olmadan yüksek sesle konuştum): ya şimdi kim haklı burda robot tamam ben sinirliyim ama söle
ya ama bunaltıyo beni ben sevmiyom böle aptal saptal işlerle uğraşmayı böl oluncada çileden çıkıyorum evet çok sinirliyim lanet olsun görümceyede farkında olmadan yüksek sesle konuştum): ya şimdi kim haklı burda robot tamam ben sinirliyim ama söle
haklı haksız yok ulenn herkes kendine göre haklı bende bazen kaldıramıyom bazı şeyleri ben de bağırıyorum annemlerde bana kızıyo çocuk senin ağzını içine bakıyo sen bağırıyon şöyle yapıyon böyle yapıyon diyoo
valla ya aynen herkes ondan yana ya melih beni çok seviyo biliyorum onun gibisini bulamam benim biraz da mantık oldu çok iyi ve beni çok seviyo ağzımın içine bakıyo ben ne dersem onu yapıyo ama yinede ağzımı açıyom:)
haklı haksız yok ulenn herkes kendine göre haklı bende bazen kaldıramıyom bazı şeyleri ben de bağırıyorum annemlerde bana kızıyo çocuk senin ağzını içine bakıyo sen bağırıyon şöyle yapıyon böyle yapıyon diyoo
ya değiştirmek istemiyorum ama beni hareketleri deli ediyo yaaaaa offffff ben u sinirimi napıcam napıcam yaaaa robot
valla ya aynen herkes ondan yana ya melih beni çok seviyo biliyorum onun gibisini bulamam benim biraz da mantık oldu çok iyi ve beni çok seviyo ağzımın içine bakıyo ben ne dersem onu yapıyo ama yinede ağzımı açıyom:)
aynen bende öyleyim çok sinirliyim çok bağırıyorum
benimde mantık oldu öyle aşık olupda vermedim evlenme kararımı
oda bir dediğimi iki etmiyo ama ne yapıyım sinirleniyorum işde
bizimkilerde hep ondan yana oluyo görüyolar çünkü onun nasıl davrandığını bana karşıı
evlenince nasıl olcan bakalım diyo annem bu sinirle şimdi nişanlısında bişey demiyo evlenince gör bak diyo
belki bizde değişiriz evlenince sinirler gider ne dersin
al işte bi tane daha ulen siz akıllanmayacakmısınız size her gün döven koca lazım ozaman ancak akıllanırsınız size benden tavsiye bu zamanda adam gibi adam çok zor bulunur ,evlilerin çoğu eşini aldatıyor ,gerçekten adam akıllı bir sevgiliniz yada nişanlınız varsa ona sahip çıkın ufak tefek şeylere takılmayın ,gerçek sevgiyi bulmak çok zor bulduysanız kıymetini bilin bir gün kaybederseniz çok üzülürsünüz ,ben bunu evlenince daha ii anladım evlenmeden önce amaaann biri gider biri gelir derdim ama biri gidip bir igelmesi hiç önemli değil önemli olan adam gibi siz gerçekten seven birini bulmak ve bulunca da kaybetmemek ,biraz da empati yapın ,o nasıl size tahammül ediyorsa siz de ona tahammül etmelisiniz hep bana hep banayla yürümez bu işler bir noktada tıkanır ,evlilik fedakarlık işi ona göre
günaydın gıcıkkkkkk
günaydın umu naber ne var ne yok iki gün neler yaptın beni soracaksan olursan evdeydim hava çok soğuk insan dışarı çıkmaya cesaret edemiyor bi ara avm ye gittim onun dışında bi vukuatım yok yani kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?