iyi ne olsun çok yoğun bi hafda sonu geçirdim ya evin tadiladı başladı mutfak dolabı kapakları beyendik fayans beyendik evdeki mutfak dolapları banyoda herşeyi çıkardılar
2 günde yoğundu dinlenemedim hiç
gecede boğazım ağrıdı uyuyamadım da uykum var şimdi :sinifsinif:
işler yoğun yani anlaşılan sen bu süreçte iice iğne ipliğe dönersin allah kolaylık versin ..
benim de uykum var ama geceden kalma ,gece hararetli bir rüya gördüm ,o hararetle aniden uyandım kafamı da duvara fena halde çarptım iimi :bbo::bbo::bbo::bbo:
sanırım beynimdeki elektirk kabloları kısa devre yaptı ,o yüzden sürekli uyuma isteği gönderiyorum beynime kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: duvara nasıl çarptın kız anlamadım nasıl hararetlendi öyle
herkes zayıflarsın düğün araslığı şimdiden kilo aldı diyolar ama gerçekden de koşuşturmada yemek bile zor yiyorum 2 gündür ne yediğimi bile anlamadım
ya rüyamda çok korktum demekki birde n fırladım fırlayınca da duvarı farkedemeden duvara çarptım kafayı bi de of anam offf diyormuşum çarptıktan sonra eşim öyle diyor kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
amaaan bu daha ne ki rüyasında ağlayan kahkaha atan bi tipim ben düşün artık gerisini sen :roflol::roflol:
merak etme evlenince bol bol kilo alırsın :roflol:
yok almak istemiyorumkilo felan yaa
bende konuşuyomuşum rüyamdaa
senin ki komik olmuş yaa bide off anam off mu dedin :roflol::roflol:
şarkı bile söylüyorum rüyamda :roflol::roflol:
kimse kilo almak istemez ama alacaksın kaderin bu kaydirigubbakcemile3 olsun ama azıcık kilo herkese yakışır ellerin mübarek hayalet eli gibi çok zayıf biraz kilo herkese yakışır kadın dediğin azcık kilolu olacak ele gelecek :icecream::icecream:
yok kız ne hayaleti ellerim ellerimi gören çok beyenir çok güzel diyee
evli olup kilo almayanda var inş. bende almam
alyanslı fotonda hiç de öyle görünmüyor parmakların çok ince hayalet gibi hatta hiç o kadar ince bir elin olacağını tahmin etmemiştim çok şaşırmıştım resmi görünce sen farkında değilsin ama ince parmakların var onların azıcık kendine gelmesi lazım bence sana kilo yakışır kendimden biliyorum çünkü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evtt uzun ince parmaklarım
tabi biraz alsam yanaklarım dolsa yüzümde güzel olurr
ama çok istemiyorum azzzzzyerimseniben
bence de yanakların dolsa ellerin azıcık dolgunlaşsa güzel olur çok al demiyorum tabi ama mesela ben 1,5 yılda 7-8 kilo aldım ama hiç belli değil o kadar kilo aldığım kilo almışsın diyorlar ama 7-8 kilo olduğuna inanamıyorlar ne akdar kilo aldığın önemli değil eğer kilonu göstermiyorsan sorun yok demektir ama sana 5 kilo filan lazım bence :icecream:
yok kız ne 5 kilosu ben alınca heryerimden alıyorum verincede öyle
bi kilo verdim iç çamaşırıma kadar yenisini almak zorunda kaldım önceki kıyafetlerimin hiç biri olmuyodu
sen kaç kiloydun evlenince şimdi kaç oldunn
evlenmeden önce 48 kiloydum 34 beden giyiyordum ,şimdi 55-56 filan geliyorum ama ben hiç göstermiyorum bedenim de 36 şuanda ben kiloyu yüzüme verdim bedenimde çok fazla değişiklik olmadı kiloyu pek gösteren biri değilim herkese nerene 7-8 kilo aldın diyor
hmm anladım fazla değilmişin sende ama iyisin
doğumdan sonra kalır kilo diyolar
ama değişiyo kişiden kişiye ya bizim gelin var 2 çocuk doğurdu 48 kilo kız kilo almak için elinden geleni yapıyo ama alamıyo işde gece yatmadan yemek yiyorum diyo makarna felan yiyomuş ama alamıyo işdee
yokyaaa azmedersen verirsin kiloları ben 10 sene önce 15 günde 12 kilo vermiştim ama çok azmettim kafama koydum illa kilo vereceğim diye 62 kilo filandım 50 ye düştüm birden erdim tabi ozamanlar yaş küçük daha kolay veriliyor ama yine de istenirse kilo verilir tamamen iradeye bağlı bu işler ,evlenince genel olarak mutlaka kilo alırsın diye düşünüyorum ,ben kiloyu d.kontrol hapından dolayı aldım yoksa yememle filan kolay kilo alan biri değilim abur cubur çok yerim ama kilo almam ... evlendikten sonra da haplardan dolayı aldım bu kiloları aslında o yüzden biraz kilo alrsın ama çok kilo alırsan da verirsin ne olacak emzirirken kilo verenler de var ,ben kilo alırsam kesin veririm o konuda çok iradeliyimdir ,geçende 1-2 kilo vereyim dedim 5 günde 2 kilo verdim kaydirigubbakcemile3
d.kontrol hapı kullanmak taraftarı değilim ben o yüzden kullanamam valla başka ne şekilde olur sence iğne felan varmış onda bi bilgin var mı
iğne de hormon demek aynı şey doğum kontrol hapı da hormon veriyor hiçbir farkı yok fark sadece biri ağızdan hap olarak alınıyor diğeri de iğne ile enjekte ediliyor o kadar ,,doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorsan tek yolu eşinin korunması ..
yani ben kilo için kullanmak istemiyorum o da ne yaparsa yapsın bananee :smiley-cool:
tamam da biriniz korunacak sonuçta ya sen ya o ,e sen kilo almadan korunmak istiyorsan eşin korunacak senin korunmana gerek kalmayacak ozaman dolayısıyla da kilo almayacaksın başka türlü korunamazsın spiral filan var ama o da doğum yapmamış kadınlara takmıyorlar ..tek yyolun eşinin korunması
ne zaman profiline girsem : kullanıcı profiline bakıyor çıkıyor ,benim profilime bakıp nerde ne yaptığımı araştırıyorsun değil mi :mymeka: hep peşimdesin ulennn kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?