mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben her zaman bakmıyorum sana arada kaybolduğun zaman bakıyorum neyse hadi affettim :roflol:

şu ayşe armana da sinir oluyorum varya bi topicte okudum yazdıklarını da sinirim kalktı kötükedihüso

millet ben yemeğe gidiyorum siz biraz çene çalın ben gelince hepinize yetişirim nasıl olsa :dance:

ya ölüyorum ya hem öksürük hem boğaz yanması çok ağrıyo şimdi patron boğaz pastili verdi

ya üçüncü alışım pastili iyi gelmedi ateşimde çıktı yaa offfff

nerden kaldın be robot sende ala ala offfffff ne yemekmiş bu umuya nazlanamıyom oda hasta sana nazlanıcam hadi gel

Merhabalar ende Ğeldİm sohbete eeee

hoşgeldin benim mekanıma ,gir içeri bakalım beğenecek misin pek sanmıyorum ama :roflol::roflol::roflol:

sen zaten bensiz yapamazsın kii bi kaybolmuyum hemen arıyon benii
niye kız yazmış

ne arayacağım ulennn seni herkese bakıyorum ben sadece sana değil kaydirigubbakcemile

napim ya çok yoğundum ancak fırsat bulabildim boğazım çok ağrıyo yanıyo ya aaaa offfffffffffffff
ya ölüyorum ya hem öksürük hem boğaz yanması çok ağrıyo şimdi patron boğaz pastili verdi

ya üçüncü alışım pastili iyi gelmedi ateşimde çıktı yaa offfff

allahım bunların hepsi çürük ,bu hepsinin içinde en çürük kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yok yok kocanız sizi bu halinizle iki günde kapıya atacak ben ne yapacağım ozaman bilmem kadın sığınma evine döneceğim galiba
:roflol::roflol:

nerden kaldın be robot sende ala ala offfffff ne yemekmiş bu umuya nazlanamıyom oda hasta sana nazlanıcam hadi gel

al geldim nazlan bakalım ii naz yaparım ,naz yapanı da iii ederim anlarsınya:roflol::roflol:

hadi et o zaman bekliyorum çok köötüyümmmm

hadi uleyn ordan başlarım senin havana heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…