sen benim kine niye b akıyon o zaman
sende bana bakıyon ki sana baktığımı görüyon :roflol::roflol:
ya yazıyorum ya bişey sana bakıyorum başka yerdemisin burdamısın diye hemen yazdığın gelmiyo ya f5 yapıyorum durmadan
slm bon bon lar
ohoooooo günaydın da birazdan akşam olacak yani çok erkencisin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
napim ya çok yoğundum ancak fırsat bulabildim boğazım çok ağrıyo yanıyo ya aaaa offfffffffffffff
napim ya çok yoğundum ancak fırsat bulabildim boğazım çok ağrıyo yanıyo ya aaaa offfffffffffffff
ben her zaman bakmıyorum sana arada kaybolduğun zaman bakıyorum neyse hadi affettim :roflol:
şu ayşe armana da sinir oluyorum varya bi topicte okudum yazdıklarını da sinirim kalktı kötükedihüso
ya ölüyorum ya hem öksürük hem boğaz yanması çok ağrıyo şimdi patron boğaz pastili verdi
iyi gelir pastil bende sabah evden alıyım dedim geç kaldım aceleyle unutmuşum pastili çok acıyo yaa:gitme:
Merhabalar ende Ğeldİm sohbete eeee
sen zaten bensiz yapamazsın kii bi kaybolmuyum hemen arıyon benii
niye kız yazmış
ya ölüyorum ya hem öksürük hem boğaz yanması çok ağrıyo şimdi patron boğaz pastili verdi
ya üçüncü alışım pastili iyi gelmedi ateşimde çıktı yaa offfff
nerden kaldın be robot sende ala ala offfffff ne yemekmiş bu umuya nazlanamıyom oda hasta sana nazlanıcam hadi gel
hadi et o zaman bekliyorum çok köötüyümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?