mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay çabalıcak hiç halim yok acayip boğazım ağrıyo ateşimde çıktı

ne çıplağı ben kat kat giyindim soğuk almadımki deli olcam ya kat kat giyindim başıma gelene bak dün geceden beri böleyim

kız zuzu almancılardan domuz giribi kapmayasın sennnnn

SAÇMALAMA ulenn allah korusun ne domuz gribi ,gerçi almanlar domuz gibidir olabilir :roflol::roflol:

domuz gribi filan hikaye onlar baştan beri abartıyorlar demiştim millet ayaklandı telaş üstüne telaş dedim rahat olun normal gripten farkı yok hayatınıza devam edin dinlemediler şimdide haberlerde aşıların geri gönderileceği yazıyor

kuş gribinde de her gün tavuk eti yiyordum :roflol::roflol:valla hiçççç de umrumda değil yerim ben abartmanın anlamı yok sakınan göze çöp batar
vereliniortak

bende dedim abartıyolar diye ne domuz giribi yalandan aşı getiriyolar bişeyler yapıyoar biri aşı olun diyo biri olmayın biri tv karşısında oluyo biri olmuyo yalandan getirdiler aşıları şimdi aşılar ellerinde kaldı para harcansında nereye harcanırsa harcansın
adamkalpden ölüyo domuz giribi başka şeyleyden ölüyo domuz giribi
bende hiç sakınmadım kendimi inanmadım bile
ama bence zuzu sen almanlardan kaptın bişeyyy :roflol::roflol:
benim sadece boğazım yanıyo ateş felan yok

aman alma boşver bana çok saçma geliyor bu gün işleri ,deliye her gün bayram beee :roflol::roflol:

herkesin aldığı bir günde hediye almanın ne tadı var önemli olan hiç ummadığı anda almak :asigim:

kendi soyadını kullanacakmısın al sana soru :)

şim tek soy isim kullanılıyomuş
ya eşinin soyadı yada kendi soyadın
nişanlım bizim köylü olduğu için ben oldum bittim o soyadı nı sevmem saçma gelir bana ama şimdi o soyadını kullancamm (
büyük lokma ye ama büyük söz konuşma derler yaa büyük konuşmuşum demek ki hiç büyük konuşmam ama buna denk gelmiş
işim vardı o yüzden cvplarım geç oldu şimdi bittirdim işlerimi

al ozaman benim fikrimi bir topicte soru olarak sormuşlar ben de böyle bir yanıt vermiştim ...

insanların çift soyadı kullanmasının genel nedeni egolarını tatmin etme çabasıdr ,karşındakini ezme içgüdüsü ya da ona galip geldiğini düşündürten bir histen başka bir şey değildir bana göre ,bir insan eşini gerçekten seviyorsa onun soyadını almaktan ve taşımaktan onur ve gurur duyar evlenince bekarlıktaki gibi tek bir insan olarak mı var oluyoruz da kızlık soyadımızı kullanmak istiyoruz anlamış değilim evlilik bir bütünlük olduğuna göre seve seve eşimin soyadını taşıyorum ve bu bana aitlik duygusnu çok daha fazla yaşatıyor ...

bende kesinlikle robot katılıyorum sana onun soyadını taşımak aitlik duygusunu yaşatıyo banaaa

bence de öyle yakında tuvalete girme günü banyodan çıkma günü de çıkacak başımıza iimi :roflol::roflol:

evet ya hiç sevmediğim bir gün kutlamamda sevgilimede kutlattırmam ticarete dayalı bir gün okan bayülgenim programını izledinmi oda aynı bizim fikirde saçma ya baştan aşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…