hadi uleyn ordan başlarım senin havana heeee
ay çabalıcak hiç halim yok acayip boğazım ağrıyo ateşimde çıktı
ne çıplağı ben kat kat giyindim soğuk almadımki deli olcam ya kat kat giyindim başıma gelene bak dün geceden beri böleyim
kız zuzu almancılardan domuz giribi kapmayasın sennnnn
SAÇMALAMA ulenn allah korusun ne domuz gribi ,gerçi almanlar domuz gibidir olabilir :roflol::roflol:
domuz gribi filan hikaye onlar baştan beri abartıyorlar demiştim millet ayaklandı telaş üstüne telaş dedim rahat olun normal gripten farkı yok hayatınıza devam edin dinlemediler şimdide haberlerde aşıların geri gönderileceği yazıyor
kuş gribinde de her gün tavuk eti yiyordum :roflol::roflol:valla hiçççç de umrumda değil yerim ben abartmanın anlamı yok sakınan göze çöp batar vereliniortak
14 şubat saçmalığında sevgilisine hediye alan varmı
düşünüyorum ama bilmiyorum
zaten düğün için ona saat alcam düğünde takmak için oda en az 300 daha traş takımı felan var dedim 14 şubatı busene es geçelimm
belkide ucuz bişey alırım yinede belli olmaz
öyle tabiki de ne biliyim sonuçda oda bi gün bekler insann:asigim:aman alma boşver bana çok saçma geliyor bu gün işleri ,deliye her gün bayram beee :roflol::roflol:
herkesin aldığı bir günde hediye almanın ne tadı var önemli olan hiç ummadığı anda almak :asigim:
kendi soyadını kullanacakmısın al sana soru :)
14 şubat saçmalığında sevgilisine hediye alan varmı
yok be ne alman gribi:)))))))))))99
valla şu sevgililer günü bana acayip saçma geliyo ya aptalca bişiy
bence de öyle yakında tuvalete girme günü banyodan çıkma günü de çıkacak başımıza iimi :roflol::roflol:
bende kesinlikle robot katılıyorum sana onun soyadını taşımak aitlik duygusunu yaşatıyo banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?