mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
villa evtt ısınma problemi olur
benimdekide merkez derken ana cadde üzerinde değil ana caddenin arkadaki sokaklarda kalıyo

merkez derken istanbulun merkezinden bahsediyorum yani merkez muhitlerden ...ankarada mesela merkesz muhit deyince aklına keçiören balgat filan gelir o açından merkez dedim ben ..

günaydın zuzu nasıl oldun
gıcık bi sormadı sabahdan beri nasıl oldun diye hayırsız işde n olcak
ben grip oldum boğazım dün acıyodu şimdi şişti yuykunamıyorum başım ağrıyo üşüyorum üşütmüşümde sanırım hep eve fayans felan beyenirken oldu valla üşüdük çünkü

valla ben nasıl bu kadar hasta oldum ya boğazım doldu iyice ses gitti konuşamıyorum kulaklarımda şişti berbatım

geçmiş olsun canım benim
robot eviyle uğraşsın sormasın bizi iyimiyiz kötümüyüz:dilcikar:

çok hastayım sesim gitti iyice mafoldumben

hergün hastasınız ne yapayım bu aralar herşeyi unutuyorum zaaten yakında kısa devre yapacağım galiba :roflol::roflol:

geçmiş olsun nasılsın kaydirigubbakcemile3

burda heryer merkez şekerim öyle kötü bi yer değil evtt herkesin beyndiği yerler merkez sayılırr

al işte heryer nasıl merkez oluyor söylermisin , esenlerle kadıköy bir mi merkez mi oluyor ,merkez ne demek ,şehir içinde önemli yerlere yakın muhitler demek öyle değil mi ,zuzu sen anlat ben anlatamıyorum galiba anlamıyor yawwww kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

valla ben nasıl bu kadar hasta oldum ya boğazım doldu iyice ses gitti konuşamıyorum kulaklarımda şişti berbatım

benimde hiç çıkmıyo sesim :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım benim
robot eviyle uğraşsın sormasın bizi iyimiyiz kötümüyüz:dilcikar:

sana da geçmiş olsun zuzu sayfayı daha yeni yeniledim herkes bir sürü şey yazmış yavv anlamadım gitti ne yapayım ben varken umu hanım bir şey yazmıyor sen gelince döktürmüş baksana o yüzden ben de sayfayı sık sık yenilemiyordum ondan dolayı yazılanları görmedim bütün suç onun ulennn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sus ulennnnnnnnn adamı sinir etme
merkez diyosam merkez işde ümraniye sor zuzuya nasıl bi yer istanbul kalabalık kızım heryer merkez gibi insanlar dolup taşıyo adamı sinir etme hastayım zaten başım ağrıyo gözlerim yanı niye geldim ben bugün işe yaa

hadi ordan umu daha çok senle konuşuyo kızın günahını alma:)))))))

benim bütün suratım şiş
ümraniyemi güzel değil beeeeeeeeee

istanbula ben de gitttim heryer merkez gibi filan değil işte heryer kendi içinde şehirleşmiş olsa da merkez muhit denen bir tabir vardır oda mesela beşiktaş şişli yada üsküdar fatih filan yani ..yoksa bahçeşehir esenler büyükçekmece merkez değil uzak oralar ...öğren de gel ulen sana da istanbulu ben mi öğreteceğim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hasta oluşuna vereyim diyeceğim de sen hep böylesin :roflol::roflol::roflol:

doktora git bari böyle geçmez ki bu hastalık ilaç verir hiç değilse

benim bütün suratım şiş
ümraniyemi güzel değil beeeeeeeeee

yok canım güzelliğinden değil bende beyenmem ümraniye merkezi bi yer değil mi onu söylüyorum anlatmaya çalışıyorum daha çok gıcığa

Son düzenleme:
hayır heryer merkez gibi değil bazı yerler var tam bir köy katılıyorum sana robot

yok canım güzelliğinden değil bende beyenmem ümraniye merkezi bi yer değil mi onu söylüyorum anlatmaya çalışıyorum daha çok gıcığa
benim ki bulgurludaa biliyon mu orayı zuzu libadiyee tarafıı

hayır merkez gibi değil canım yaaa

sen herşeyi yerleri daha iyi biliyosun baksana
sorma o zaman heryeri bildiğine göre hangi mühit deseydin merkez mi değil mi sen karar verirdin

sen herşeyi yerleri daha iyi biliyosun baksana
sorma o zaman heryeri bildiğine göre hangi mühit deseydin merkez mi değil mi sen karar verirdin

anladım zaten merak etme sana bunu farklı şekilde sormam gerekirdi kime sorduğumu unutmuşum pardon :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ümraniyeyi biliyorum çarşısında gezdim akrabalarım da var orda bulgurluyu da biliyorum ...
bilirim tabi ben herşeyi bilmediğim bir şey yok demiştim sana
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

farklı şekilde sormam gerekirdi derken ne demek istiyosun tmm şaka yapıyon da şaka da bi yere kadar yapılırr bende bi yere kadar kaldıra bilrim böyle konuşarak şaka yapıyosun anlamına gelmez ben böyle şeyi kaldıramam konuşucaksan doğru konuş konuşmucaksan ben böyle konuşmam ona göre

ordan yeri silermisin canım
merkez den kastınız ney onu anlamadım yaa

sen neden bu kadar titizsin anlamadım umucum hadi resim koyarsın anlarımda yer ismi yazıyosun neden siliyosun ne den bu kdar titizleniyon anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…