mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
katıl yavrum katıl kız robot şimdi kendime sahlep aldım ay bi iyi geldi sıcak sıcak kız umu sende iç

evet ya hiç sevmediğim bir gün kutlamamda sevgilimede kutlattırmam ticarete dayalı bir gün okan bayülgenim programını izledinmi oda aynı bizim fikirde saçma ya baştan aşağı

kapitalist sistemin getirileri işte ,o gün bu gün tüketim de tüketim sonu nereye gidecek bilmem ...yok okan bayülgen geç saatte program yapıyor ben on kere uyumuş oluyorum o vakitlerde kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

bende sizinle aynı fikirdeyim ama
ben o soyadı nı hiç sevmiyodum tabi ki mecburen sevmesemde kullanıcam ve taşıcam eşim adına

katıl yavrum katıl kız robot şimdi kendime sahlep aldım ay bi iyi geldi sıcak sıcak kız umu sende iç

al işte herşeyin bana benziyor bu da bana benziyor ben de sahlep içiyorum iimi :roflol: bayılrız eşimle evde de her akşam içiyoruz

yok yok ben öldüm senin bedeninde yeniden canlandım galiba :roflol::roflol::roflol:

grip olcam galiba yaa gözlerim felan yanmaya başladı hapşuruk başladı bu saatlerde oluyorum girip saatim geldii:))))))))

bende sizinle aynı fikirdeyim ama
ben o soyadı nı hiç sevmiyodum tabi ki mecburen sevmesemde kullanıcam ve taşıcam eşim adına

yemişim soyadını ne var ulennn eşini seviyorsan abuk subuk da olsa alırsın soyadını sanki soyadımız bizimle alakalı birşey de öylesine işte ad mı ad yani :sinifsinif:

:roflol: :roflol: :roflol:evet çok ortak yönümüz var senle benim hiç eksik olmaz sahlebim birisi içmiş kıyametleri kopardım sonra bizim çaycıya aldırttım.bir yandan bol tarçınlı sahlebimi içiyorum bir yandan sana yazıyorum evde de çok içerim:)

o kadar da kötü değil umucum.......soyadı
sahlep iç boğazıma iyi geldi valla

kızlar yaa bu hafda mutfak dolabı kapağı beyendik
renkleri kasa beyaz olacak kapaklar parlak kırmızı bulaşık makinam buz dolabım ankastre takımım siyah sizce nasıl olur
banyoda yerler siyah duvarlar beyaz kılozettin arkasına siyah dekor duşa kabinin içine bir sıra siyah dekor ve aynanın kemarlarına siyah renkte dekor olcak siyak dediysem desenleride olcak sizce nasıl

evet ben de bol tarçınlı içerim mis gibi de kokar :içelim::içelim:

umu sen de ne var sanki çok da tuhaf bir soyad değil en fazla çilli derler o kadar

o kadar da kötü değil umucum.......soyadı
sahlep iç boğazıma iyi geldi valla

bende severim salebi ara ara içerim bitirmişim şimdi aşağıda inemedim üşendim ama içerim
annem sıcak suyla içine bal ve limon koyar oda çok iyi geliyo yatmadan önce sende onu iç tavsiye ederim

BUNA da baksana sen böyle anlatmayla anlaşılırmı ulennn görmek lazım kaydirigubbakcemile

BUNA da baksana sen böyle anlatmayla anlaşılırmı ulennn görmek lazım kaydirigubbakcemile

yapılsın resimlerini eklicem canım gözünde canlandır işde ben de öyle canlandırıyorum
başlancak işde 3 hafdaya felan biter
mutfak kapakları düz olcak yeni çıkan parlaklar var ya öyle desen felan istemedim
resimlerimi çekip eklicem her yerin bi bitsin meraklanma
kızlar ya midem bulanıyo başım ağrıyo akşam olunca kötülüyom iyicee

neyse ben çıkıyorum kızlar kötüledim baya bi banyo felan yapıyım yatıyım üşüttüm herhlde bu hafda hep dışarlarda koşuşturduksoğuktu havada üşüttüm galiba
iyi akşamlar
zuzucuğum sanada geçmiş olsun

valla ben eşyalarımı buna beyaz eşyada dahil hep siyah olucak siyah beyaz beyaz eşyalar siyah eşya olucak:)))))))))))))))))

saol canım akşam yaparım bende iyi akşamlar sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…