evet ya hiç sevmediğim bir gün kutlamamda sevgilimede kutlattırmam ticarete dayalı bir gün okan bayülgenim programını izledinmi oda aynı bizim fikirde saçma ya baştan aşağı
katıl yavrum katıl kız robot şimdi kendime sahlep aldım ay bi iyi geldi sıcak sıcak kız umu sende iç
neyki soyadı umucum
bende sizinle aynı fikirdeyim ama
ben o soyadı nı hiç sevmiyodum tabi ki mecburen sevmesemde kullanıcam ve taşıcam eşim adına
al işte herşeyin bana benziyor bu da bana benziyor ben de sahlep içiyorum iimi :roflol: bayılrız eşimle evde de her akşam içiyoruz
yok yok ben öldüm senin bedeninde yeniden canlandım galiba :roflol::roflol::roflol:
yemişim soyadını ne var ulennn eşini seviyorsan abuk subuk da olsa alırsın soyadını sanki soyadımız bizimle alakalı birşey de öylesine işte ad mı ad yani :sinifsinif:
..............
:roflol: :roflol: :roflol:evet çok ortak yönümüz var senle benim hiç eksik olmaz sahlebim birisi içmiş kıyametleri kopardım sonra bizim çaycıya aldırttım.bir yandan bol tarçınlı sahlebimi içiyorum bir yandan sana yazıyorum evde de çok içerim:)
o kadar da kötü değil umucum.......soyadı
sahlep iç boğazıma iyi geldi valla
kızlar yaa bu hafda mutfak dolabı kapağı beyendik
renkleri kasa beyaz olacak kapaklar parlak kırmızı bulaşık makinam buz dolabım ankastre takımım siyah sizce nasıl olur
banyoda yerler siyah duvarlar beyaz kılozettin arkasına siyah dekor duşa kabinin içine bir sıra siyah dekor ve aynanın kemarlarına siyah renkte dekor olcak siyak dediysem desenleride olcak sizce nasıl
BUNA da baksana sen böyle anlatmayla anlaşılırmı ulennn görmek lazım kaydirigubbakcemile
hımmm miden bulanıyo öylemi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse ben çıkıyorum kızlar kötüledim baya bi banyo felan yapıyım yatıyım üşüttüm herhlde bu hafda hep dışarlarda koşuşturduksoğuktu havada üşüttüm galiba
iyi akşamlar
zuzucuğum sanada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?