mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yani senin bahsettiğin gibi muhiti sormam gerekirdi diyorum ne var bunda şimdi alınacak hastasınya alıngansın iice sen de bana şaka yap ozaman bak ben yüzsüzüm alınıyormuyum hiç abartıyorsun bazen sen de bu alınma mevzularını kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sen neden bu kadar titizsin anlamadım umucum hadi resim koyarsın anlarımda yer ismi yazıyosun neden siliyosun ne den bu kdar titizleniyon anlamadım

ya görümcem felanda buraya üyede o yüden ne biliyim belki burada bi sıkıntı mı anlatırım bişey olur
tesadüf olur anlar manlar diye korkumdan değil yanlış anlaşılmasında bi sıkıntımı anlatırken onlarla ilgili sorun olmasın diye

ben senin kadar yüzsüz değilim demek ki
hayır yapıyosun sen bunu sanki ben salağım bişey anlamıyorum gibi davranıyosun
bi kaç bişey sordum burda sana siteyle ilgili oda siteye yeni üye olmuştum resim felan eklemesini bilmiyodum o yüzden
sen herşeyi biliyosun herşeyi bilirsin

ne oluyo ya ala ala umucum niye kızıyon gülüm yaaa

he şimdi anladım canım benim o zaman tabi normal böle davranman

ne oluyo ya ala ala umucum niye kızıyon gülüm yaaa

kızarım ama canım ya bazen öyle konuşuyo şaka altında tmm şakayı anlarımda herzamanda olmaz kii
tmm herşeyi bile bilirsin ama başkalarını neden bişeyler bilmek adına gereksiz şeyler kuruyo kii
bi kaç kere bişey sorduk şimdi sana sorarken şöyle konuşmalıydım şöyle sormalıydım niye benle konuşurken farklı oluyo ki bende öyle salak biri değilim kusura bakmasın daa

yok canım olurmu öle şey konuşun aranızda halledersiniz.tabiki sende biliyosun akıllısın kimse sana salak demiyo bitanem ama tabi herkes şaka yı bir yere kadar kaldırır o ayrı bişiy diyemem....

yok canım olurmu öle şey konuşun aranızda halledersiniz.tabiki sende biliyosun akıllısın kimse sana salak demiyo bitanem ama tabi herkes şaka yı bir yere kadar kaldırır o ayrı bişiy diyemem....

sen olsan kızmazmısın ama bi kaç kere sende duydun bu konuşmalarını
tmm şaka yapıyoruz birbirimize ama ben bu konuda rahatsız olduğumu bildirmiştim

QUOTE=umu;11486489]kızarım ama canım ya bazen öyle konuşuyo şaka altında tmm şakayı anlarımda herzamanda olmaz kii
tmm herşeyi bile bilirsin ama başkalarını neden bişeyler bilmek adına gereksiz şeyler kuruyo kii
bi kaç kere bişey sorduk şimdi sana sorarken şöyle konuşmalıydım şöyle sormalıydım niye benle konuşurken farklı oluyo ki bende öyle salak biri değilim kusura bakmasın daa[/QUOTE]

üüüüüüüüüüff hep aynısın ya değiştir biraz kendini nedir bu takıntıların anlamadım ben burda kimseyi aşağılayan bir tarzda konuşmuyrm on bin kere tekrar ettiriyorsun bunu yani milyon kez tarzımın böyle olduğunu gördün değilmi niye bu kadar takıyorsun anlamadım tamam bundan sonra nickim gibi robot olur öyle davranırım sana takılmam da olur biter yani

ben kendimle bile dalga geçiyorum sürekli farketmiyorsun sanırım kendime neler neler diyorum en basiti az önce yüzsüm dedim

sen salakmısın da hep bunu ima ettiğimi düşünüyorsun anlamadım ben neden sana öyle muamele edeyimki yok yok sen beni bu topicte anlamayn tek kişisin galiba anlamayacaksın da tamam ona göre davranırım artık yapacak bir şey yok
ayrıca ben çok bilmişlik taslayan biri değilim yeri gelir muhabbetine ukalalık yaparım yeri gelir kendimle dalga geçerim bunu farkedemiyorsan yuh yani

sen olsan kızmazmısın ama bi kaç kere sende duydun bu konuşmalarını
tmm şaka yapıyoruz birbirimize ama ben bu konuda rahatsız olduğumu bildirmiştim

ya ilk başta bende kızmıştım robota biliyosun ama sonradan çözdüm yavaş yavaş onun tarzı öyle be canım arada bi tututo bilmişliği kendini beğenmişliğikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 takma

üüüüüüüüüüff hep aynısın ya değiştir biraz kendini nedir bu takıntıların anlamadım ben burda kimseyi aşağılayan bir tarzda konuşmuyrm on bin kere tekrar ettiriyorsun bunu yani milyon kez tarzımın böyle olduğunu gördün değilmi niye bu kadar takıyorsun anlamadım tamam bundan sonra nickim gibi robot olur öyle davranırım sana takılmam da olur biter yani

ben kendimle bile dalga geçiyorum sürekli farketmiyorsun sanırım kendime neler neler diyorum en basiti az önce yüzsüm dedim

sen salakmısın da hep bunu ima ettiğimi düşünüyorsun anlamadım ben neden sana öyle muamele edeyimki yok yok sen beni bu topicte anlamayn tek kişisin galiba anlamayacaksın da tamam ona göre davranırım artık yapacak bir şey yok
ayrıca ben çok bilmişlik taslayan biri değilim yeri gelir muhabbetine ukalalık yaparım yeri gelir kendimle dalga geçerim bunu farkedemiyorsan yuh yani
[/QUOTE]

tmm sende herkesle aynı konuşulmayacağını öğren işdee

[QUOTE tmm sende herkesle aynı konuşulmayacağını öğren işdee[/QUOTE]

peki bunu sen istedin unutma

ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz

ulan şaka yapıyon bu kadar niye kızdın ala ala bende gerildim burda

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

herkes çıkmış ya iyi bende gideyim bari bende anlamadım ne oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…