farklı şekilde sormam gerekirdi derken ne demek istiyosun tmm şaka yapıyon da şaka da bi yere kadar yapılırr bende bi yere kadar kaldıra bilrim böyle konuşarak şaka yapıyosun anlamına gelmez ben böyle şeyi kaldıramam konuşucaksan doğru konuş konuşmucaksan ben böyle konuşmam ona göre
sen neden bu kadar titizsin anlamadım umucum hadi resim koyarsın anlarımda yer ismi yazıyosun neden siliyosun ne den bu kdar titizleniyon anlamadım
yani senin bahsettiğin gibi muhiti sormam gerekirdi diyorum ne var bunda şimdi alınacak hastasınya alıngansın iice sen de bana şaka yap ozaman bak ben yüzsüzüm alınıyormuyum hiç abartıyorsun bazen sen de bu alınma mevzularını kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ya görümcem felanda buraya üyede o yüden ne biliyim belki burada bi sıkıntı mı anlatırım bişey olur
tesadüf olur anlar manlar diye korkumdan değil yanlış anlaşılmasında bi sıkıntımı anlatırken onlarla ilgili sorun olmasın diye
ne oluyo ya ala ala umucum niye kızıyon gülüm yaaa
yok canım olurmu öle şey konuşun aranızda halledersiniz.tabiki sende biliyosun akıllısın kimse sana salak demiyo bitanem ama tabi herkes şaka yı bir yere kadar kaldırır o ayrı bişiy diyemem....
QUOTE=umu;11486489]kızarım ama canım ya bazen öyle konuşuyo şaka altında tmm şakayı anlarımda herzamanda olmaz kiiben senin kadar yüzsüz değilim demek ki
hayır yapıyosun sen bunu sanki ben salağım bişey anlamıyorum gibi davranıyosun
bi kaç bişey sordum burda sana siteyle ilgili oda siteye yeni üye olmuştum resim felan eklemesini bilmiyodum o yüzden
sen herşeyi biliyosun herşeyi bilirsin
sen olsan kızmazmısın ama bi kaç kere sende duydun bu konuşmalarını
tmm şaka yapıyoruz birbirimize ama ben bu konuda rahatsız olduğumu bildirmiştim
QUOTE=umu;11486489]kızarım ama canım ya bazen öyle konuşuyo şaka altında tmm şakayı anlarımda herzamanda olmaz kii
tmm herşeyi bile bilirsin ama başkalarını neden bişeyler bilmek adına gereksiz şeyler kuruyo kii
bi kaç kere bişey sorduk şimdi sana sorarken şöyle konuşmalıydım şöyle sormalıydım niye benle konuşurken farklı oluyo ki bende öyle salak biri değilim kusura bakmasın daa
[QUOTE tmm sende herkesle aynı konuşulmayacağını öğren işdee
ulan şaka yapıyon bu kadar niye kızdın ala ala bende gerildim burda
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geldim burdayım zuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?