neyse ben çıkıyorum kızlar kötüledim baya bi banyo felan yapıyım yatıyım üşüttüm herhlde bu hafda hep dışarlarda koşuşturduksoğuktu havada üşüttüm galiba
iyi akşamlar
zuzucuğum sanada geçmiş olsun
ben burdayım nerede olacağım nette evlere bakıyordum ,ev alma düşüncemiz var da bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım buldun mu barii
ev alacaksan mutfağın ve salonu büyük olsunn ona dikkat ett
YOK DAHA bulamadım zaten en az 125 m2 olacak alacağım ev ..salon ve mutfağın büyük olmasına ben de dikkat ediyorum zaten ...eşyam çok sığmaz zaten küçük eve şuan oturduğum ev 135 m2 ..
evtt büyükevin salonun dan belliydi zaten kiracısın sen neden çok eşya aldın kiii
benim oturcam evde küçük bi yatak odası bi oturma odası var bide küçük çocuk odası gibi bi oda var hiç birşey almadım almıcam oraya ütü odası gibi kullanıcam
kiracıyım ama zaten kirada tutacağım ev de büyük olacaktı küçük evde ruhum bunalır benim biz hep büyük evlerde oturduk küçüklüğümden beri , kiracı olsam da büyük evde oturacağımdan eşyalarımı da ona göre aldım ,hem eşyalarımı evi beğendikten sonra aldık o yüzden sıkıntı olmadı benim de bir odam bilgisayar odası ..
bende büyük evlere alışığım ama mecbur kalınca küçüğündede oturcaksın
kiraya para vereceğine küçük ev olsun kendinin olsun
senin o koltuklu oda dan başka oturmak için odan var mı
valla ben küçük ev olsun benim olsun taraftarı değilim çünkü oturamam ..evet o salondan başka bir de oturma odam var bilgisayar odası ve yatak odası var işte ...
kira vermekden iyidir ama küçük ev küçük evde öyle çok küçük değilde 85-90 m2 bi evv
kaydirigubbakcemile
işte ben kirada büyük evde oturmayı tercih ederim küçük ev benim olsa bile rahat edemem 28 sene kocaman evlerde yaşamışım çok zor bana göre bu durum ...neyse hayırlısı ile büyük kendime göre bir ev alırsam güzel olacak inş. ev kredileri düşük ama evler de pahalı yani ankarada ..
benim istediğim evler 120 den başlıyor
120 iyiymiş pahalı değil ki benim şuan oturcam evii 2 sene öncemi 3 sene önce mi o fiyata almışlar
bi tanıdık bakıyo ev 160-165 2+1 evlerr
senin muhit neresi ben merkezden almayacağım ama sevmiyorum ben şehiriçini ,şöyle site yeşillik filan olsun istiyorum merkezde evler sıkış fıkış daralırım rahat bir alan olmalı bana yani bu fiyat merkez için geçerli değil sizin çok pahalı imiş orda evler 2+1 eve 160-165 vermem ben valla burda villaları o fiyattan veriyorlar aslında eşim villa alalım diyor da ben istemyorum .,ısıtmak zor olur diye ..
işte ben kirada büyük evde oturmayı tercih ederim küçük ev benim olsa bile rahat edemem 28 sene kocaman evlerde yaşamışım çok zor bana göre bu durum ...neyse hayırlısı ile büyük kendime göre bir ev alırsam güzel olacak inş. ev kredileri düşük ama evler de pahalı yani ankarada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?