ya ne minisi allah aşkına robot yaa ben nasıl kat kat giyiniyorum millet bana gülüyo atkıyla montlayım ne minisi kaç kat çorap giyindim hep böleyim
sahlep içiyom şu an canım afiyet olsun sana
kaloriferleriniz yanmıyomu ulennn atkı mont filan ne iş yawwww :bbo::bbo: olsun sen bana bi ara giy mini olmazmı :icecream::icecream:
kalorifer yanıyo klima yanıyo hamam gibi ama ben üşüyom
bıktım dr gitmekten be canım yaaa
kan hapı içiyormusun
kan hapı içiyormusun
kan şurubu içiyodum iyi geliyodu ama bu aralar içmiyorum ihmal ettim ama ya ilaç içmekten de bıkıyorum ben düzenli bişiy yapamıyorum
valla geçen ağladım neden bende normal insanlar gibi üşüyorum diye elim hep soğuk dokunsan soğuktan çatır çatır kırılıcak ayaklarım desen 3 kat çorap olmasına rağmen sanki ayağım yaşın içinde
valla geçen ağladım neden bende normal insanlar gibi üşüyorum diye elim hep soğuk dokunsan soğuktan çatır çatır kırılıcak ayaklarım desen 3 kat çorap olmasına rağmen sanki ayağım yaşın içinde
ya çok zayıf bir bünyem var hastalık çabuk kapıyorum en son gittiğimde kan şurubu falan verdi asıl ben aşırı halsizlik için gitmiştim gördüğüm her boş yere uzanıyorum halsizlikten uyuyorum öle bir rahatsızlığım vardı tiroid bezlerim az çalıştığı içinmiş ilaç tedavisi görüyorum bi çok hastalığın sebebi hep tiroid den geliyomuş vucudun saati gibiymiş.....ay kızlar ben çok kötüyüm öksürük felaket bi de ateşim çıktı kusucm sanırım ben wc gidem bi
ben evli olsaydım uyumazdım:))))))))))))))))))))))
evet uyumazdımmmmmmmmmmm iyi tahmin ettin:))))))))))))))))))))))))))
gel muzlu süt içiyom istermisin ılıttım sütümü öle içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?