mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca miniyi hava güzel olduğu zaman giyiniyom arada abartma robotçum bu arada bacaklarıma göstermiş olduğun ilgiden dolayı tşk ederim:)))))))

ya ne minisi allah aşkına robot yaa ben nasıl kat kat giyiniyorum millet bana gülüyo atkıyla montlayım ne minisi kaç kat çorap giyindim hep böleyim
sahlep içiyom şu an canım afiyet olsun sana

kaloriferleriniz yanmıyomu ulennn atkı mont filan ne iş yawwww :bbo::bbo: olsun sen bana bi ara giy mini olmazmı :icecream::icecream:

zuzu mini etekli resmini koycaktın düğüne gitmiştin ordan resim koycaktın daha koyacan he koyda bi görek görmedim ben

valla geçen ağladım neden bende normal insanlar gibi üşüyorum diye elim hep soğuk dokunsan soğuktan çatır çatır kırılıcak ayaklarım desen 3 kat çorap olmasına rağmen sanki ayağım yaşın içinde

aynen bende öyleyim elim ayağım buz gibi ellerim hiç ısınmaz her zaman soğuk zaten ince parmaklarım bi gün kırılcak :roflol:
ayaklar desen 3 kat çorap hala buz gibi
çok çorap giyince mi soğuk oluyo diyorum sıkıyo hani kan dolaşımı olmuyo mu acaba

doktorlar ne diyor peki bu durumuna

ya çok zayıf bir bünyem var hastalık çabuk kapıyorum en son gittiğimde kan şurubu falan verdi asıl ben aşırı halsizlik için gitmiştim gördüğüm her boş yere uzanıyorum halsizlikten uyuyorum öle bir rahatsızlığım vardı tiroid bezlerim az çalıştığı içinmiş ilaç tedavisi görüyorum bi çok hastalığın sebebi hep tiroid den geliyomuş vucudun saati gibiymiş.....ay kızlar ben çok kötüyüm öksürük felaket bi de ateşim çıktı kusucm sanırım ben wc gidem bi

evet tiroid bir çok şeyin sebebi ve de kansızlık da ...bende de vardı senin gibi aynı şikayetler ama şuan yok ...kilo aldım dengeli beslendim bol bol et yiyorum geçti çok şükür ama arada yine oluyor halszilik durumları ...akşam mesela yemekten sonra bayıldım yine eşim bir şey diyor ben sarhoş gibiyim uyudum erkenden ..

geçmiş olsun kus da rahatlarsın
kaydirigubbakcemile3

yok anam yok yaaaa kusamadım zorladı o kadar offff cayır cayır yanıyorum bu durumum pek iyi değil böle giderse yarın gidemem işe herhalde ...ay neyse bırakalım hastalığı bende hastalık çok anlatmakla bitmez.ben evli olsaydım uyumazdım:))))))))))))))))))))))

evet uyumazdımmmmmmmmmmm iyi tahmin ettin:))))))))))))))))))))))))))
gel muzlu süt içiyom istermisin ılıttım sütümü öle içiyom

evet uyumazdımmmmmmmmmmm iyi tahmin ettin:))))))))))))))))))))))))))
gel muzlu süt içiyom istermisin ılıttım sütümü öle içiyom

amma p..s boğazsın heee ne bulursan yiyip içiyorsun ulennn miden bulanır tabi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ,çöplük olacak yakında iimi kaydirigubbakcemile3

muzlu süt değil de milkshake olsaydı ii giderdi heee ,vanilyalı ..:icecream::icecream::icecream:

kız var ya evli felan olsak böyle mi oluruz acaba diyorum da o zaman dinç oluruz şimdi eve gidiyoz yeme kfelan hazır ye iç yat anan getiriyo biz kendimizi dinledikçe hasda oluyoruz
evli olsak iş güç yemek memek derken kendimizi dinlemeye fırsatımız olmaz hasda da olmayız diye düşünüyorum ama bilmiyorum
yada sürekli hasda bi şekilde yatarmıyız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…