mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet kesinlikle öyle ama evlenince iş güçten değil evleneceğiniz adam sizi adam edeceğinden tıpış tıpış yapacaksınız yapmazsanız görün kıyameti o yüzden evlenince falan hasta dolaşmayı beklemeyin el oğlu bir der iki der üçüncüye zıvanadan çıkar ona göre

gerçekden mi yaa çıkarlar mı zıvanadan
bizim ki zaten sürekli midemin bulanmasından şikayetçi yemiyosun sürekli hasda oluyosun diyo kızıyo anasıyla ye ye kendine bak diye :asigim:

ben zaten tiryaki değilim mesela hafta sonları içmem pek evde bazen olur bir hafta içmem keyifçiyim ben....ama ark ortamı olunca içerim

ne oldu umucum dilinin bağı mı çözüldü benle gerçi farkındaysan senle konuşmuyorum sadece bu msj cvp verdim

ne oldu umucum dilinin bağı mı çözüldü benle gerçi farkındaysan senle konuşmuyorum sadece bu msj cvp verdim

niye kız sana ne olduda benle konuşmuyon
valla benle konuşmak istemiyosanız giderim bu topicden hee söyleyin alsanaalsanasmile

dilini ancak robot çözüyomuş ya ben yırtınıyom konuşmuyon robot gelince burdayız geldik diyon

dilini ancak robot çözüyomuş ya ben yırtınıyom konuşmuyon robot gelince burdayız geldik diyon

aşk olsun hee sende
alıngan arkidişim benim hayır yok öyle bişey ben seninlede konuşuyorum niye öyle diyon
zaten şu topicde kaç kişiyiz 3 kişi
başka topiclere bile gidip konuşmuyom bak sürekli sizle konuşuyorum
seninlede konuşuyorum deme öyle

bilmem artık dilimi robot çözüyo dedinde
kızım konuş o zaman orda olduğun zaman adamı dellendirme

gidesin var galiba ondan mı bu triplerin alsanaalsanasmile

hayır kesinliklegidesim yok tripde atmıyorum bi anlık kızgınlığıma geldi ondan öyle tepki verdim belki ama gidesim yok olsa giderim zaten
ben seni ve zuzuyu seviyorum
benim yakın arkadaşım oldunuz gerçekden inanın buna hani dedim ya benim yakın bi arkadaşım yok sıkıntımı anlattığım siz oldunuz benim arkadaşım

bilmem artık dilimi robot çözüyo dedinde
kızım konuş o zaman orda olduğun zaman adamı dellendirme

geri çekil umu çakacak sana bi tane anlaşılan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kim kime çakıyomuş yolarım valla hee saçını maçını
ne oldu duygulandın mı lennnnnnn

sanki tavuk yoluyor
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ne duygulanacağım sadece ne anlattık sır olarak onu merat ettim de kaydirigubbakcemile3

çekilin uleyynnnnnnnnnn dicem ama çok hastayım ateşim çok yaaaa
bende seni seviyom deli umu:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…