mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyyy anammmmm oyyyyyyyyyyyyy her tarafım ağrıyooooooooo ayyyyy amannnnnnn

ne oluyo be başlıcam size heeee gelince aynı anda gidince aynı anda:)))))))))gidin terkedin beni

naber gıcık neydiyon sabah sabah girmişin yine polimiğe kim hangi soyadı kullanırsa kulansın bırak boşverr

naber gıcık neydiyon sabah sabah girmişin yine polimiğe kim hangi soyadı kullanırsa kulansın bırak boşverr

girerim polimiğe sanane ulennn ...

insanlar ne kadar sığlar yaaa .kendileri gibi düşünmeyenlere tahammülleri yok ,herkes illaki onlar gibi düşünmek zorunda ,onlar gibi düşünmediğin zaman seninle uğraşamay kalkıyorlar ,hiç onlara pabuç bırakacak değilim ,fikrimi de sonuna kadar savunurum kimse engel olamaz ,nedir bu yaaa ,güya eğitimliler çağdaşlığı kimseye bırakmazlar ama hiçbir şeye tahammülleri yok ,sanki çağdaşlık sadece bununla oluyor ,dışları çağdaş görünüyor ama içler kokuşmuş ,özgür düşünme adına tek bir fikirleri yok ,hayata geniş açıdan bakmayı öğrenememişler öyle de devam edecekler ,acıyorum bu tip insanlara ,artık dünya düzeni değişti ,globalleşen dünyada geniş çerçeveden bakmak zorundayız ,bırakın bu tabuları bu kokuşmuş tek tip düzeni oluşturma çabasını ...sinirleniyorum ulennn
kötükedihüsokötükedihüso

aman dur sabah sabah bu sinir nedir böyleeeeeee

aman dur sabah sabah bu sinir nedir böyleeeeeee

ben yapı olarak hayata memleket meselelerine karşı hassas biriyim ,insanların gelişmesi değişmesi tabularını yıkması taraftarı biryim ama görüyorumki toplumun her alanında hala ezbere bir hayat yaşanıyor kimse hayatı sorgulamıyor ,çerçevelerini genişletemiyor ,hepimiz anne babalarımızdan öğrendiğimiz fikirlerin gölgesinde bir hayat kurmuşuz kendimize ,kendimizin sahip olduğu bir siyasi fikir ,hayata bakış açısı yok ...alevi arkdaşlarım var onlara sorarlardı mesela neden alevisin diye ,bilmem annemler öyleydi ben de öyleyim derlerdi ya da ne bileyim başı örtülü birine sorarlardı neden örtüyorsun diye bilmem bizim evde herkes örtünürdü ben de örtünüyorum derlerdi ..nedir şimdi bu yaaa ,insanlar bu kadar mı kendilerinden habersizler ,bu kadar mı ezberciler ,kaç yaşına gelmiş insanlar hala başkalarının kendilerine biçtikleri hayatı yaşamaya devam ediyorlar ..işte bu gibi insanlar özgür düşünemiyor düşüncesini geliştiremiyor ..sonunda da kendi gibi düşünmeyene yaşamayana karşı bir tahammülsüzlük çıkıyor ortaya ..benim isyanım bunaa..duymuşsundur belki genç siviller hareketi diye bir hareket var ..çok beğeniyorum onları ....farklı inanca farklı hayat görüşüne sahip insanların aynı fikirde oldukları ortak noktaları bularak bunlara karşı direnişegeçtikleri bir sivil toplum kuruluşu ...keşke tüm gençlik böyle elele olsa ,kamplara bölünmesek ,biraz uyanıversek şu hayata ve bizden olmayana tahammül edebilmeyi öğrenebilsek ....

zaten birbirimizin fikirlerine sayğı göstersek bir birimizi dışlamasak bu sorunlar olmaz
herkes farklı inanışa sahip olabilir kimse kimseyle aynı şeyleri düşünmeye bilir ama birbirine sayğısızlık etmeden onun görüşlerine saygı duymalıyızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…