mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee ne var ne yok
zuzu işe gitmedi galiba bende gelmesem iyiydi ama geldim ya hiç iyi değilim

ee ne var ne yok
zuzu işe gitmedi galiba bende gelmesem iyiydi ama geldim ya hiç iyi değilim

ne olsun aynı iş güç devam ediyorum bi ara gördüm seni yine benim girdiğim topiclerde dolanıyorsun

bence de zuzu işe gitmedi inş. çok hasta değildir sen de git evine yat ozaman bol bol ıhlamur kaynat iç nane limon iç tylol hot yap iç ne bileyim yap birşeyler işte böyle hasta hasta dolaşılmazki ortada ...

çok şükür ben bu sene hiç hasta olmadım grip v.s.

ben bu sene çok oldum yaa bu kaçıncı
he girecek bi yer bulamıyorum sana bakıyom ordan giriyorum bende
sen nasıl görüyon kii

ben bu sene çok oldum yaa bu kaçıncı
he girecek bi yer bulamıyorum sana bakıyom ordan giriyorum bende
sen nasıl görüyon kii

sayfanın başında formulx reklamı varya onun yukarısında yararlı linkler var oradan bugünkü mesajlara tıklıyorum bugün mesaj yazılan konular çıkıyor ordan bakıyorum

benim girdiğimide mi ordan görüyosun
onu sordummmmm ulennnnnn

profiline girdiğimde görüyorum nerde olduğunu bir de girdiğim sayfada kimlerin olduğuna bakıyorum aşağıdan

en son yahşi batıya gitmiştim
zamanını hatırlamıyorum hayırdır
recep ivediğ 3 e gitmek istiyorum gülmek için sırf gülmeye ihtiyacım var bu ara

hımmm ben türk filmine sinemada gitmem evde bile izlemiyorum sevmiyorum yapamıyor bizimkiler bu işi beceriksizler yawww...recep ivedik ise iğreniyorum ondan ...kalitesiz bir espri anlayışı ..çok küfürlü imiş öyle diyorlar ..ben şu avatara gitmeyi düşünüyorum inş. 3 boyutlu ...

yabancı film sevmiyorum ben hle alt yazılıya hiç gitmiyorum
yahşi batı iğrençti zaten
avatar hala vizyondamı baya oldu gösterim gireli
güzel miş ama o

yabancı film sevmiyorum ben hle alt yazılıya hiç gitmiyorum
yahşi batı iğrençti zaten
avatar hala vizyondamı baya oldu gösterim gireli
güzel miş ama o

ben de türk filmi sevmiyorum ,bizim evde sürekli cnbc-e açıktır oradaki dizilere bayılırım ... adamlar işi biliyor farklı konularda diziler filmler yapıyorlar ,bizde ise hep aynı aşk da aşk ,üretkenlik yok bize malesef hep taktik hep taktik ,eşimin ingilizcesi çok ii benim de kulak aşinalığım var anlarım yani ing. konuşurum da eşim kadar olmasa da ,o yüzden ben altyazılı olmayınca tadına varamıyorum malesef ...avatar oldu bayağı gösterime gireli de bi fırsat bulup gidemedik bu hafta inş. gitmeyi düşnüyrz

bende ing. bilsem izlerimde bilmediğim için izlemiyorum ama tabi eşim seyredersede onunl oturur izlerim yanlız bırakmam sevmem öyle koca ayrı kadın ayrı takılıncaa
ben alt yazıyı okuyana kadar film geçiyoo :roflol::roflol: tabinişanlımla izleyince çaktırmıyom onaa :roflol::roflol:

:roflol::roflol: alışırsın zamanla kaçırmazsın altyazıları merak etme :roflol::roflol:

ii akşamlar

baktım resimlerine
yeni değil onlar galiba orda zayıfsınnnn

evet suratımdan belli değilmi ,biri kızıl saç diğeri siyah ..kızılı uzun seneler kullandım çok yakıştırıyorlar bana kızılı ...çok farklıyım orda değilmi şimdi yüzüm daha ii ..evlenmeden önce böyleydim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…