mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğru yoldasın devam et diyosun yani

evet kesinlikle .. hiç havalı olmaya özenme ii bir şey değil ..ben mesela dışarıdan soğuk görünürüm hemen herkesle iletişime geçemem bir insanla arkadaş olmam için zaman gerek herkes yanımda arkadaşım diye dolaşamaz ama arkadaş olan da kopamaz benden kolay kolay sağlam biryimdir söylemesi ayıp ..soğuk olmama rağmen ben de hemen mutfağa geçerim hiç tanımadığım bir yer olsa da kendimi rahatsız hissederim hem de kendimizi o insanların yerine koymak lazım iki bardak koysan bir çay döksen eline mi yapışır yani ...

yani bende öyle düşünüyorum işde
hemen heryerde girerim mutfaga sıcak bi şekilde sohbet ederim hiç kasmam kendimi neysem o olurum

evet doğru demiş nişanlın

herkes aynısını söylüyo yaa CADIARZU
bakmıyomuyum kendşme acaba yaa CADIARZU

bakmıyorsundur kendimden biliyorum daha önce de kaç kez anlattım evlenmeden önceki halimi doğru dürüst yemezdim sağlıklı beslenmezdim o yüzden sürekli hasta olurdum şimdi kış bitti bi kere bile grip olmadım

hadi bakalım az kaldı kışın bitmesinedeeeeeee

ASLINDA ben yazı sevmiyorum aşırı sıcaktan hiç hoşlanmam şimdi artık eskisi gibi bahar da olmuyor direk yaza geçiyoruz o yüzden istemiyorum aslında yazın gelmesini ben bahar adamıyım

evtt çok sıcak olunca sıcak soğuk olunca soğuk diyoz bizde şaştık
en güzeli bahar :lepi:

ankara ilk geldiğim sene bahar vardı güzel de olurdu ama şimdi hiç yok malesef aslında baharda bir ist. yapmayı düşünüyoruz ama bakalım

sen beni şirin fotolarıma göre değerlendirme sen beni yakından tanımıyosun beni havamdan dolayı çoğu insan sevmez bilende bilir içimin öle olmadığını okuldayken hatırlıyorum havalıyım diye konuşmazlardı benle sonra içime giirince aaa sen hiç te göründüğün gibi değilsin demişlerdi ve hala iş hayatımda da yaşıyorum bunu.eski erkek ark havamdan 6 ay yaklaşamamış sonradan söylemişti:)))))))

sen daha önce neredeydin ki annenler felan ankarada mı oturuyo

ANNEMLER ankara dışında bir şehirde oturuyorlardı ,ben atanınca tek başıma ankaraya geldim ev tuttum yalnız başıma yaşadım sonra evlendim ,geçen sene de annemler ankaradan ev aldılar geldiler ankaraya ..

ne yani şimdi havalı mı olmak istiyorsun sen şimdi anlamadım havalı olsan ne olmasan ne havalı insanları hiç sevmem ,kendime ait bir havam var anlamında havalıyım diyorsan ona bir şey diyemem o bazı insanlarda olabilir ben mesela öyle aşırı güzel biri değilimdir ama her zaman her yerde dikkat çekerim nedense bilmiyorum duruşum bakışlarım filan sempatik geliyor galiba o anlamda diyorsan benim de havam vardır ama bir şey yapmam yani bunun için öyle kafamı çevirip ıh mıh etmem insanlara edeni hiç sevmem ona göre ulennn :mymeka::mymeka:

ayrıca önce bi selam ver balıklama girme konuya :mymeka::mymeka:

senin anlayacağını düşünmüştüm pardon robott....o anlamda değil yapım benim havalı girdiğim ortamda hemen farkedilirim ilgi çeken birisiyim .....nereye gitsem hemen ilgi bana çevriliyo onu demek istedim kimseyi aşağı görmem yani çok samimi birisiyimdir beni yakından tanıyanlar bilir ama yapı olarak çok havalıyım ilgi çekerim gittiğim yerde bunu annem bile söyler nereye gitsek hemen farkedilirim:)))))))))annem der evden çıkarken sanki kral faysalın kızı çıkıyo sanki:))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…