doğru yoldasın devam et diyosun yani
evet kesinlikle .. hiç havalı olmaya özenme ii bir şey değil ..ben mesela dışarıdan soğuk görünürüm hemen herkesle iletişime geçemem bir insanla arkadaş olmam için zaman gerek herkes yanımda arkadaşım diye dolaşamaz ama arkadaş olan da kopamaz benden kolay kolay sağlam biryimdir söylemesi ayıp ..soğuk olmama rağmen ben de hemen mutfağa geçerim hiç tanımadığım bir yer olsa da kendimi rahatsız hissederim hem de kendimizi o insanların yerine koymak lazım iki bardak koysan bir çay döksen eline mi yapışır yani ...
boşver en iisi bu :lepi::lepi::lepi:
dimi herkes yaptığıyla kalır iyi yada kötü nişanlımda öyle diyo sen iyisini yapıyosun boşver diyo kayınvalidem de otur otur diye tutturuyo heryerde yapma öyle niye kendini yoruyosun diyoo ama ben yinede yapıyorum ne yapıyım dayanamıyorum
kendine bakmıyorsun da ondan geçmiyor kendinde baksan böyle olmaz :mymeka::mymeka:
herkes aynısını söylüyo yaa CADIARZU
bakmıyomuyum kendşme acaba yaa CADIARZU
bakmıyorsundur kendimden biliyorum daha önce de kaç kez anlattım evlenmeden önceki halimi doğru dürüst yemezdim sağlıklı beslenmezdim o yüzden sürekli hasta olurdum şimdi kış bitti bi kere bile grip olmadım
kışı hasta olmadan çıkartırsam 28 yıllık ömrü hayatımda bir rekora imza atmış olacağım iimi :roflol:
hadi bakalım az kaldı kışın bitmesinedeeeeeee
ASLINDA ben yazı sevmiyorum aşırı sıcaktan hiç hoşlanmam şimdi artık eskisi gibi bahar da olmuyor direk yaza geçiyoruz o yüzden istemiyorum aslında yazın gelmesini ben bahar adamıyım
evtt çok sıcak olunca sıcak soğuk olunca soğuk diyoz bizde şaştık
en güzeli bahar :lepi:
ankara ilk geldiğim sene bahar vardı güzel de olurdu ama şimdi hiç yok malesef aslında baharda bir ist. yapmayı düşünüyoruz ama bakalım
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ya ne kasılacaksın ben havalı insanları hiç sevmem kendini beğenmişlikten de hiç hoşlanmam burda kafa yapmak için ukalalık yapıyorum ama normalde çok mütevazyimdir bir ibeni övse hemen yanaklarım kızarır utanırım ben her zaman doğal insanları severim senin hemen mutfağa girmen bence çok güzel bir davranış aferin sana hiç de kasılma bence ortama hemen ayak uyduruyorsun sıcak kanlısın demekki ..bir yere gidildiğinde öyle kasılıp oturan elini hiçbirşeye değmeyen bayanlardan da nefret ederim ..sen böyle devam et bence doğru yoldasın
havasını yesinler havan batsın ne havası ulennn hiç de havalı değilsin bi kere heryerin hava olsa ne yazar :mymeka:
evet işlerim vardı işten erken çıktım sen de sabahtan beri gelmedin sonra da millet nereye kaçtı diyorsun attırma lennn kafamı :mymeka::mymeka:
günaydın
sen daha önce neredeydin ki annenler felan ankarada mı oturuyo
sen beni şirin fotolarıma göre değerlendirme sen beni yakından tanımıyosun beni havamdan dolayı çoğu insan sevmez bilende bilir içimin öle olmadığını okuldayken hatırlıyorum havalıyım diye konuşmazlardı benle sonra içime giirince aaa sen hiç te göründüğün gibi değilsin demişlerdi ve hala iş hayatımda da yaşıyorum bunu.eski erkek ark havamdan 6 ay yaklaşamamış sonradan söylemişti:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?