sus uleynnnnnn pis karı beni özlediğini söyle diyom sölemiyon ben sevgi arsızıyım ala ala beni sevdiğini söyle:))))))))
geçmiş olsun canım burdayım yeni geldim yemek yedim
ben özledim o özlemiştirde özlemedim der biliyosun onu
hayatta söylemem arsız şey ,azıcıkla yetnmeyi bil sanki koca evinde el bebek gül bebek edecekler seni :mymeka::mymeka:
:lepi::lepi::lepi:
ay ne iğrenç espiriler yapıyom bugün ahaaaa haaaaa ahhhaaaa haaaa
kız aman dikkat et umum kendine bana hava verdiler
O HER ZAMAN havalı ki :roflol::roflol::roflol:
sen hava almayacaksın onlar havanı alacak ulennn :roflol:
O HER ZAMAN havalı ki :roflol::roflol::roflol:
aynen valla robotum beni iyi çözdün he he ben zaten hep havalıyımkaydirigubbakcemile3
aynen valla robotum beni iyi çözdün he he ben zaten hep havalıyımkaydirigubbakcemile3
nasıl beceriyon havalı olmayu zuzum ya
bende şöyle kasılmak istiyom havalı görünmek istiyorum nasıl beceriyon kayınvalideme giderken onların içinde olurken kasılıyım şöyle diyom ama olmuyo
hiç oturmuyorum nereye gidersem gidiyim hemen mutfağa felan giriyorum sinir oluyorum şu huyuma
geçen bi tanıdık vardı oraya gittik nişamlımın akrabasına kadının oğlu kız arkadaşını getirmiş oğlu nişamlımın samimi arkadaşı hemde akraba oluyolar nişanlımı aradı sizde gelin çay içiyoz diye neyse gittik kız öyle oturuyo kasıla kasıla ne güzel ben hemen çayım bitiyo çay alıyorum felan birine dolduruyorum bi türlü oturamıyorum yaa
sizce nasıl böyle davranmam kızlarrr
benim yapımda var havalı olmak ama sevgilimin ailesine karşı havam yok benim görünüşümde hava var:)))))))))))))) sen olduğun gibi davran canım en güzeli bu
ay bugün herkes erken kaçtı ne iş yaaa hadi umu çıkıyo erkende ya sen robot
günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?