mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben sorun yapmıyorum da ilk defa bu kadar da abartanı ile karşılaştım ben 38 beden daha hiç giymedim kıyafetlerimde eskiden hep 34 tüm zaten şimdi kilo alınca 36 yım .. bana hiç 38 üstü bedenin gibi diyenle ilk defa karşılaşıyorum da ondan :bbo::bbo:

burdayım çok kötü hasta oldum yaaaa 40 derece ateş öksürük boğazlar şiş mahvoldum.özledinizmi beni, bakem:))))))))

gittim gitmez olurmuyum evvelsi gün eve geldim ılık duş aldım ama ateş düşmedi nefes almakta zorlanmaya başladım hava verdiler gece hastaneye götürdüler şimdi biraz daha iyiyim canem

gittim gitmez olurmuyum evvelsi gün eve geldim ılık duş aldım ama ateş düşmedi nefes almakta zorlanmaya başladım hava verdiler gece hastaneye götürdüler şimdi biraz daha iyiyim canem

40 derece ateşle ayakta durulurmu ulennn hay allahım yarabbim yaaa

hiç sorma zaten baygın gitmişim hatırlamıyom aman ya kış bitsin bıktım valla ben yaz kızıyım yaz ayında doğmuşum

hiç sorma zaten baygın gitmişim hatırlamıyom aman ya kış bitsin bıktım valla ben yaz kızıyım yaz ayında doğmuşum

ben de kendimi üşüyorum sanırdım seni görünce şoka uğradım halime şükredeyim bari yaww:Saruboceq::Saruboceq:

he valla kız diyom ya bi görsen beni:)))))))özledinizmi beni bakim cvp ver uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

he he delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kız valla ben sizi çok özledim
kız umu nerdesin ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

en çok beni özledim ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sus uleynnnnnn pis karı beni özlediğini söyle diyom sölemiyon ben sevgi arsızıyım ala ala beni sevdiğini söyle:))))))))

ya umu nerdesin bitanem yaaaa senide özledimmmmmmmmm

geçmiş olsun canım burdayım yeni geldim yemek yedim
ben özledim o özlemiştirde özlemedim der biliyosun onu

evet o babam kılıklı sevdiğini söylemez
saol bitanem valla geldim işte burdayım ben bu işte ustayım ahaaa haaa haaaaaaaa

bende zor duruyorum ayakda başım çok ağrıyo ya
burnum akıyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…