günaydın umu sandığı gördüm güzel ama dediğim gibi benim tarzım değil ..güle güle kullan ..
bir kaç gündür bir halszilik var bende hala geçmedi yawww kafamçokkarıştı
kanın felan düşmüştür belki şekerli bişeyler yee
bende de 2 gündür mide bulantısı var ya çok kötü
benim rahatsızlığımda başladı sanırım ara ara böyle hergğn midem bulanıy obi ara geçiyo sonra tekrar başlıyo mafediyo beni hersabah mide bulantısıyla kalkmak yediğim herşeyi çıkarmak öldürüyo senağlama
bende de oluyordu o mide bulantıları ..neler çektim 3-5 ay ..gerçi benimki haptan kaynaklı idi o yüzden bıraktım zaten hapı ..çok şükür şimdi ii mide bulantım yok da midemde kazıntı var şimdide ...yediklerini çıkartıyor olman çok kötü yaaaa ..akannehir
hastalığın neydi senin
gazsiritmiş bu gazsiriitin renkleri oluyo muş doktorun tekide kırmızı gazsirit dedi yani bu 3ayda 6 ay da bi tekrar larmış ve tekrarlıyoda strese felan hiç gelmiyo önceden yediklerim dokunmuyodu şimdi dokunu yanıyo kazınıyo midem :sinifsinif:
geçmiş olsun bende de midede kazıntı var ..ilaç verdi geçmezse endoskopi dedi ..
geçse şaşardım zaten :hulya:
midemde kazıntı başladı iimi süt içsem bari :icecream:yada sahlep içsem ii gelir hee :icecream::icecream:
süt mideye iigeliyor ama
bilmem iç istersen o zaman gaz yapmazmı en iyisi sıcak suu
yok bana ii geliyor süt ve türevleri ..çok da severim sütü ..:icecream: kokusuna bayılırım ..zuzu dün anlatmadan gitti kavgalarını iimi ...kötükedihüso
kızlar benn geldimmmmmdelikafadulden
valla bitti ama bende bittim yaaaa kurtuldum sonundaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?