mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ben geldim eğlence yerine ama sürekli msj çekiyorum ben zaten ne zaman dışarı çıksam benim mutlaka burnumdan getirir.bende sürekli çekiyorum tabi ondan sonra devamını yazıyorum

ay deli oluyorum ama uyuz oldum sürekli vırt vırt msj deli oldum sonra bu arada kardeşim ve kız arkadaşı taksim cezayir sokağındalardı.kardeşimin kız ark msj attı abla gelsen bu tarafa diye bende dedim bilmiyorum bakarız dedim neyse saat 12 ye geliyo kardeşim aradı bizde kalkmak üzereydik dedi abla ne yapıyosun bende dedim iyiyim ablacım birazdan kalkıcaz dedim oda dedi abla bak tlf kime veriyorum dedi neyse efendim dedim bi kız ne yapıyosun falan dedi devamı geliyo

sonra dedim tanıyamadım yani sonuç olarak benim uzun zamandan beri görmediğim ark hosteslik kursundan o mekanda tesadüfen karşılaşmışlar kardeşimle dedi gel ....neyse iyi geliyorum dedim.benimkine msj attım dedim ben taksime geçiyorum kardeşimin yanına ark da ordaymış haberin olsun birlikte kardeşimle eve geçeriz benim için daha rahat olur dedim(bu arada 40 yılda bir çıkarım dışarı)neyse oda dedi ne taksimi ya allahım dedi bende dedim saçmalama kardeşim var melih dedim devamı geliyo

delimisin sen kardeşimin yanına gidiyorum dedim o hala diyoki eve nasıl döneceksin bende dedim farkındaysan tolga benim kardeşim birlikte eve dönücez doğal olarak falan dedi uyuz etti beni sonra dedi oraya varınca haber ver tolgayı arıcam dedi bende ara dedim .neyse ben taksime geçtim mekana geldim ark larımda ordaydı falan slmlaştık sonra kardeşimin kız ark begüm ve tolga ortadan bir anda kayboldu ben masadyım bide begümün aynı apartmanda otıurduğu akraba gibiler kız ark ayşin var o da masada ikimi yarım saate yakın öle oturduk falan ben diyorum bunlar nereye gitti meyersem onlarda dışarda kavga ediyolarmış bende melihe dedim tolgayı istersen ara ben geldim ama tolga şu an kavga ediyo begünle sanırım dedim.neyse aradı ortamda gürültülü biiiy anlamıyorum neyse tolgayla konuştular sonra tlf ben aldım dedim bişiy duyamıyorum msj çekerim devamı geliyo

neyse msj çektim sonra kendi ark yanına gittim onlarla müzik dinliyoruz kardeşim şarkı söylüyo bizimsanatçı bir arkla bizde eşlik ediyoruz.sonra kendi masama geçtim ayşinle oturuyoruz.sonra msj attım aşkım ayşinle oturuyoruz dedim oda vay efendim sen özge dedin ayşin neden çıktı funda tamam iyi eğlenceler sana yazmış benim iyice tepem attı ondan sonra kavga başladı ben onu hesaba almıyormuşum ben özge demişim ayşin nerden çıkmış bende dedim özge yan masadalar onlar ayşin begümün ark bende bilmiyodum ayşinin geldiğini sana yalanmı sölücem dedim falan bir sürü kavga ettik neyse sabah karşı 5 de eve geldim o sırada hala msj laşıypruz bende vurdum kafayaı yattım.ertesi günü öğlen 4 de kalktım.bana msj atmış uyanmadınmı diye neyse ben görmedim tabi tlf sessizdeydi.annemle dışarı çıktık yine o sırada aradı sen ne yapmaya çalışıyosun dedi o sırada kavga başladı beni deli etti ben laf anlatamıyorum bu çocuğa sinirden tlf yere fırlatacaktım ama bir yandanda aptal salak diye kendimden geçmişim.anlamıyo ya diyorumki sana haber verdim msj attım ama ben sana eğlencede sürekli msj atamamki bırak azıcık sohbet edeyim ark diyorum yok ben öle dememişimde msj çekmemeşimde ben zaten dışarı çıkınca msj atmıyormuşumda flan filan sonra suratına kapattım aradı anneme dedim sen ara annemle konuştular ben o sırada ağlıyodum bu işte tamam bende bağpırdım çağırdım aptal salak dedim ama anlamıyo beni ya ben dert anlatamıyorum diyoki bana sen ark olunca benim tlf bakmıyosun rahat konuşamıyosun.benim iş yerinde kimse çıktığım olduğunu bilmez özelimi sevmiyorum iş yerindekilerin bilmesi,mi ama kendi ark ilir bunu yüz kere anlattım ona hala anlamıyo diyorum özgenin slm var demiştim o akşma hala diyoki sen hiç bir ark sölemiyosun beni çileden çıkarttı

evet izmirde dedim yaa

kız konusunda haklısın tabi ki bende olsam öyle tepki verirdim
dışarı çıkma konusunda biliyorum yaşantını o konuda bişey diyemem ben gece dışarı çıkamam
diyosun 5 de eve geldim ertesi gün 4 de kalktım msj atmış uyuyodum görmedim annemle dışarı çıktım eee sen kalktın nasıl telefona bakmadan dışarı çıktın annenle gezmek için onu anlamadım ben olsam telefona bakardım ve arardım dün kü derdin neydi gibisinden sakin sakin konuşurdum
o şehir dışında olduğu için belki senin dışarı çıkmanı istemiyo olabilir sonuç yanında kardeşinde olsa kıza bilir bencee

umu anlamıyosun ben gece dışarı çıkamam demedimki ben zaten gece dışarı çıkmam nadir ark doğum günüydü 11:00 falandı 12 geliyodu babam alıcaktı kardeşim taksime gel diyince oraya geçtim sen nasıl anladın bilmiyorumki ben evden çıkana kadar msj çekmedi zaten dışardayken çekti annemle gezmek için msj çekmemezlik yapmadım umu sonuçta kavga ettik ve o haksız o yüzden mdj çekmemeiştim dışardayken msj çekmiş duymamamışım sen nasıl anladınki yaa

ben şu anlatıkklarımda nerde gece dışarı çıkamam dedim umu bana gösterirmisin lütfenözellikle bekliyorum cvb

5 de eve geldim o sırada hala msj laşıypruz bende vurdum kafayaı yattım.ertesi günü öğlen 4 de kalktım.bana msj atmış uyanmadınmı diye neyse ben görmedim tabi tlf sessizdeydi.annemle dışarı çıktık demişin ben kalktın dışarı çıktın olarak anladım yanlışmı anlamışım

Son düzenleme:
ben şu anlatıkklarımda nerde gece dışarı çıkamam dedim umu bana gösterirmisin lütfenözellikle bekliyorum cvb

ben sen gece dışarı çıkamam dedin demedim ki gece dışarı çıkmam nadir çıkarım demişin
bende diyorum ki bu çıkmanda o da şehir dışında olduğu için belki senin o gece çıkmanı istememiş olabilir diyorummm

hayır ya ben dışardeyken aramış onu demiyorum gece dışarı çıkamam nerde demişim onu merak ettim

ya yok umu ondan değil ya ben ark oturmaya gitsem bile burnumdan getiriyo istiyoki sürekli msj atayım ama ben ark gittiysen iki çift muhabbet edeyim öle değilmi kız karşımda otursun ben onu dinlemeyim sürekli msj çekeyim olucak iş mi ya hepp öle yapıyo ne zaman normal saatte dışarıda çıksam illa uyuzluık yapıyo deli oluyorum iyiki çok gezen birisi değilim bunu göz öünnde bulundurması lazım

ben zaten gece dışarı çıkmam nadir
bende bunu dedim nadir çıkarmışın dışarı

haklısın çok kıskanç biriyle berabersin uzaklık olunca sürekli yaptıkları irdeliyo aynı şehirde olsanız bu kadar olmaz işdee

ya sorun benim şimdi gece dışarı çıkmammı umu ya diyorum ki ben sana sürekli msj attım diyo bana hayır atmadın ya deli oluyorum günlerdirde konuşmuyoruz işte yoksa çok anlayışlı dört dörtlük biri senin mantığındanım bende aşık değilim belki ama seviyorum iyi biri aile babası olucak biri düzgün dürüst ailesi düzgün süper birisi ama benim sorunum anlattıklarımı anlamıyo ben başka bişiy anlatyıromu o başka bişiy diyo sinir oluyorum

anlıyorum canım bende baze o sorunları yaşıyorum ben başka anlatıyom o başka anlıyo
barışırsınız bişey olmazzz
o aramıyo sende aramıyosun sanırımmmm

evet tamam benim hatalarım var aptal salak gerizekalı dedim ama anlamayınca deli oluyorum kendimden geçiyorum hayır aramıyorum oda aramıyo .....senin gibi mantık ağır bastı bende çünkü benim ağzımın içine bakıyo beni kimse böle sevmedi beni sevmesini sevdim ben onun ya

işde ağzının içine bakıyo sende ağzına geleni söylüyon işde ağır konuşmuşun ama sende aptal salak gerizekalı gibi şeyler söylememeliydin bende senin gibi sinirlenince gözüm bişey görmez ağzıma geleni sayarım ama yapmamak lazım
ben olsam arardım çünkü ağır konuşan sensin canım bence ara o söylediklerimden özür diliyorum de zaten konu açılır konuşur halledersiniz ama sen ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…