evet izmirde dedim yaa
ben şu anlatıkklarımda nerde gece dışarı çıkamam dedim umu bana gösterirmisin lütfenözellikle bekliyorum cvb
ben sen gece dışarı çıkamam dedin demedim ki gece dışarı çıkmam nadir çıkarım demişin
bende diyorum ki bu çıkmanda o da şehir dışında olduğu için belki senin o gece çıkmanı istememiş olabilir diyorummm
ya yok umu ondan değil ya ben ark oturmaya gitsem bile burnumdan getiriyo istiyoki sürekli msj atayım ama ben ark gittiysen iki çift muhabbet edeyim öle değilmi kız karşımda otursun ben onu dinlemeyim sürekli msj çekeyim olucak iş mi ya hepp öle yapıyo ne zaman normal saatte dışarıda çıksam illa uyuzluık yapıyo deli oluyorum iyiki çok gezen birisi değilim bunu göz öünnde bulundurması lazım
ya sorun benim şimdi gece dışarı çıkmammı umu ya diyorum ki ben sana sürekli msj attım diyo bana hayır atmadın ya deli oluyorum günlerdirde konuşmuyoruz işte yoksa çok anlayışlı dört dörtlük biri senin mantığındanım bende aşık değilim belki ama seviyorum iyi biri aile babası olucak biri düzgün dürüst ailesi düzgün süper birisi ama benim sorunum anlattıklarımı anlamıyo ben başka bişiy anlatyıromu o başka bişiy diyo sinir oluyorum
evet tamam benim hatalarım var aptal salak gerizekalı dedim ama anlamayınca deli oluyorum kendimden geçiyorum hayır aramıyorum oda aramıyo .....senin gibi mantık ağır bastı bende çünkü benim ağzımın içine bakıyo beni kimse böle sevmedi beni sevmesini sevdim ben onun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?