mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benn geldimmmmmdelikafadulden

HOŞGEldin nerdesin ulennn kulaklarını çekeceğim heee ,bak kızardı bile kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

günaydın kızlar

idare eder işte

günaydın asabi hatun ..nerdesin sen ..bi cümle yazıp kaçıyorsun ..hani anlatacaktın şu mevzuyu unutmuş değilim ...ulen sen anlatacaksın diye bil. a bakmaktan gına geldi .yazmadın tabi .
kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

ya kızım uzun anlatıcam ama patronla aynı odadayım uzun yazınca şüpheleniyo:) fırsatını bulup yazoıcam hem saçma sapan bişiy ya bumuydu diceksiniz ama g
nlerdir konuşmuyoruz

ya kızım uzun anlatıcam ama patronla aynı odadayım uzun yazınca şüpheleniyo:) fırsatını bulup yazoıcam hem saçma sapan bişiy ya bumuydu diceksiniz ama g
nlerdir konuşmuyoruz

uzun uzadıya anlatma sende kısaca ana fikiri söyle yeterrrrrrr

ya bakın şimdi günlerden c.tesi annemle çıktık dışarı alışveriş falan havada güzel annemle geziyoruz keyfim yerimde kendime mont falan aldım anneme aldım gayet herşey yolunda sık sık benimkiyle msj laşıyoruz ikide birde arıyorum şımarıklık yapıyorum flan herşey yolunda anlıcağınıız.akşamda benim iş ark doğum günü partisi var oraya gidecem onada bir gün önceden söylemiştim .herneyse artık annemle eve dönüyoruz aşkım dedi birisi bana msj attı şey yazmış kızın biri sizi gördüm çok beğendim sonunda numaranızı buldum tanışabilirmiyiz ben gamze.bende de dedim bana niye söliyon ben ne yapayım deli oldum ama dedi aşkım haberin olsun diye söledim dedi(çok doğrucu benimki ve çok dürüst beni kaybeder diye hiç yalan sölemez ) annemde diyo zaten çok dürüst diye.neyse dedi aşkım ne bilim içim rahat etmedi seninde bilmeni istedim dedi.bende dedim çabuk numarasını ver oda tamam dedi.aradım ama arama yapmıyo yani tlf çalmıyo.sonra benimkini aradım dedim bu numara çalmıyo bide sen ara dedim neyse o aradı konuşmuş beni aradı dedi ben konuştum aşkım boşver muhattap olma dedim ses sus arıcam.neyse aradım gayet kibar bir şekilde dedimki kiminle görüşüyorum oda dedi ben kiminle görüşüyorum bende dedim benim erkek ark msj atmışsınız oda aynen böle dedi ay ben gereken şeyi melihe anlattım sizinle hiç uğraşamam dedi benim tepem o zaman attı.bide bilgisayarımı bilg.vermiştim tamir için onu beklmem gerekiyodu az bi işi kaldı dedi adam annem içerde oturuyo bende kapıya çıkmıştım kızla konuşmak için allah beni tepem attımı ben açtım ağzımı umdum gözümü ama beni bütün cadde dinlemiş kendimden geçmişim dedim senin ayaklarını kırarım ayaklarına sıktırırım getirme beni izmire ve daha bir sürü şey neyse içeri girdim bilg diyo allah yaman kızmışsın malatyalı kızlar böle olur dedi kendide malatyalıymış neyse tamirciden çıktık ama benim elim ayağım titriyo sinirden.yazıcam devamını

neyse sinir oldum dedim o kızı mahvedicem falan anneme annem nasıl gülüyo ay bi anda kaplan kesildin dedi:)))) neyse tabi benimkinin suçu yok benimki doğrucu başı neyse ben eve geldim üzerimi giyiniyorum hazırlanıyorum neyse kuaföre geçtim o arada bana msj çekiyo neden msj çekmiyosun diye bende dedim saçımı yıkıyolardı neyse konuştuk yol boyunca sonuçta onun suçu yoktu.neyse devamını yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…