ama tamam onda haklısın oda haksız
ya anlamıyoki deli ediyo beni
kız konusunda haklısın tabi ki bende olsam öyle tepki verirdim
dışarı çıkma konusunda biliyorum yaşantını o konuda bişey diyemem ben gece dışarı çıkamam
diyosun 5 de eve geldim ertesi gün 4 de kalktım msj atmış uyuyodum görmedim annemle dışarı çıktım eee sen kalktın nasıl telefona bakmadan dışarı çıktın annenle gezmek için onu anlamadım ben olsam telefona bakardım ve arardım dün kü derdin neydi gibisinden sakin sakin konuşurdum
o şehir dışında olduğu için belki senin dışarı çıkmanı istemiyo olabilir sonuç yanında kardeşinde olsa kıza bilir bencee
ya sorun benim şimdi gece dışarı çıkmammı umu ya diyorum ki ben sana sürekli msj attım diyo bana hayır atmadın ya deli oluyorum günlerdirde konuşmuyoruz işte yoksa çok anlayışlı dört dörtlük biri senin mantığındanım bende aşık değilim belki ama seviyorum iyi biri aile babası olucak biri düzgün dürüst ailesi düzgün süper birisi ama benim sorunum anlattıklarımı anlamıyo ben başka bişiy anlatyıromu o başka bişiy diyo sinir oluyorum
evet tamam benim hatalarım var aptal salak gerizekalı dedim ama anlamayınca deli oluyorum kendimden geçiyorum hayır aramıyorum oda aramıyo .....senin gibi mantık ağır bastı bende çünkü benim ağzımın içine bakıyo beni kimse böle sevmedi beni sevmesini sevdim ben onun ya
anlar anlar sen sakin olmayı öğren birazcık canm benim
benimde sinirim tepeme çıktı şimdi ağzıma geleni sayacaktım ama nişanlıma
ya dün akşam bi konuşması var bende ığ mığ neymiş hasta olacakmış galiba şöyleymiş böyleymiş çok yorulmuş çok çalışmış bende iyi tmm yat dedim iyi geceler dedim kapadım beyefendi bu arada işden gelirken mutfak dolaplarına yapan çocuğa uğradı kuzeni aramış oraya gitmişler kuzenine yemek felan yemiş saat 10 da eve gelmiş o zaman yorgun olmuyo benle konuşurken oluyo sanki
şimdide aradı biz kuzenlerle kadıköye geçicez bygün kuzenler toplancaz bende iyi tmm dedim kapadım telefonu sinir etti beni yaa bende sinir oluyorum ama ne yapıyımm
içimden saydım ama ağzıma geleni
tabi onada söylerim lafı sokarım arada hiç merak etmesin kuzenlerle olunca yorgun olmuyon hasda olmuyon diye bayılırm laf sokmayaa kaydirigubbakcemile3
valla ben lafıda sokarım bağırırımda kendime engel olamıyorum canım şu an benimde bütün sinirim tepemde iyi akşamlar canım yarın konuşuruz öptüm
bu arada onu seviyorum robot yalnış anlaşılmasın aşk bana göre geçici bir anlık bişey bana göre değil aşk falan sevgi benim için önemli seviyorum ben onu
günaydın herkese aşık olmam ben bu saatten sonra robot aşk meşk boş işler bunlar benim için sevgi önemlidir.ertelemeyi düşünmüyorum onun gibi dürüst düzgün beni çok seven insanı bulamam
ben zaten sevgiden bahsediyorum sevmiyorsun yani o seni sevdiği için onunla berabersin gibi geldi bana ..ayrıca sevginin içerisinde aşk da olması gerekir .aşk sevginin fiziksel boyutudur ..her sevginin içerisinde aşk vardır mutlaka ..aşk geçici değil aslında aşk küçük ,sevgi büyük boyutlu bir şey ..önce aşık olur insan sonra sevgiye dönüşür bu aşk ...neyse işte ..sen de söylüyorsun onun gibi birisini bulamam diye ..zamanında benim de böyle taliplerim vardı ..dört dörtlük beni seven v.s. ama ben onları tercih etmedim ..çünkü beni çok sevseler de ben onları zamanla da olsa seveeyecektim biliyordum ...hem sevdim hem sevildim en güzeli bu ..tabi tercih senin ..ben fikrimi söylüyorum ...şuan seni seviyor olması büyük bir etken ama ileride bu adamdan soğuaycaksın çünkü sen onun seni sevdiği kara sevmiyorsun onu sanırım ...bu arada ancak gelebildim topiğe toplantı vardı yine kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?