mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama tamam onda haklısın oda haksız

sen zaten deki ara ben söylediğim kötü sözlerden dolayı özür diyorum senden tabi sinirli bi şekilde konuşma biraz sevimli ol sonrada deki sen beni yanlış anladın ben senin attığın bütün msjlara gece boyu cvp vermedim mi zaten gündüzde o kızın msj dolayı sinirliydim beni çok üzdün neden böyle yaptın dee zaten yumuşarsınızda
sende benden özür dile dede :asigim: barışınnnnnn

ya anlamıyoki deli ediyo beni

anlar anlar sen sakin olmayı öğren birazcık canm benim
benimde sinirim tepeme çıktı şimdi ağzıma geleni sayacaktım ama nişanlıma
ya dün akşam bi konuşması var bende ığ mığ neymiş hasta olacakmış galiba şöyleymiş böyleymiş çok yorulmuş çok çalışmış bende iyi tmm yat dedim iyi geceler dedim kapadım beyefendi bu arada işden gelirken mutfak dolaplarına yapan çocuğa uğradı kuzeni aramış oraya gitmişler kuzenine yemek felan yemiş saat 10 da eve gelmiş o zaman yorgun olmuyo benle konuşurken oluyo sanki
şimdide aradı biz kuzenlerle kadıköye geçicez bygün kuzenler toplancaz bende iyi tmm dedim kapadım telefonu sinir etti beni yaa bende sinir oluyorum ama ne yapıyımm
içimden saydım ama ağzıma geleni
tabi onada söylerim lafı sokarım arada hiç merak etmesin kuzenlerle olunca yorgun olmuyon hasda olmuyon diye bayılırm laf sokmayaa kaydirigubbakcemile3

ben çıktım canım yarın konuşuruz
iyi akşamalar öptümm
çok sinirliyim şuan çokkkkk

valla ben lafıda sokarım bağırırımda kendime engel olamıyorum canım şu an benimde bütün sinirim tepemde iyi akşamlar canım yarın konuşuruz öptüm

aferin sana umu tabiki böyle yapman lazım ..erkekler yanındayken çok kıskançlar da bir de şehir dışında iseler iice kıskanç oluyorlar o yüzden onlara bu fırsatı vermemk lazım ..o yüzden arayacaksnız ..

aşık değilsen evlnmeyi ertele bence ileride çok sroun yaşarsın bir süre sonra bıkarsın sen bu adamdan yaptıklarından ama seviyor olsan bıkmazsın bıkamazsın ..
benden söylemesi ..

ağzınn içine bakan adama sen de böyle yapıyorsun öylemi ,bir de söylüyorsun utanmadan ..ayıp ayıp yarın bu yaptıklarından çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur ...fazla naz aşık usandırır ..şu an sana katlanıyor sevdiği için ama bir süre sonra bıkar artık senin bu kaprslerinden .. o seni çok seven adam gider yerine başka bir igelir haberin olsun ..erkeklerin kıymetini bilin ulennn ..adam seviyor daha ne yapsın ..sen de adama ii davran biraz ,huyuna suyuna gir ,hep o mu senin huyuna suyuna gidecek ,hiçbirşey tek taraflı yürümez bunu bil ,bir süre sonra o da sana tahammül etmekten vazgeçer sen de bin pişman olursun seni onun gibi seveni de bulamazsın kalırsın öyle ortada ona göre .eleştirilerim acımasız ama gerçek ...üzgünüm..

zamanla düzelir inş. umu ..ben de öyle sürekli arkadaşla v.s. takılan erkeği hiç sevmem ..alışkın değilim ..babam hep evde yaşayan bir adamdı ..gezmeye çıkacakssa da ya annemle ya da bizle çıkardı ,evine çocuklarına çok düşkündü ben de öyle yetiştim ..eşim de arkadaşlarıyla çok nadir dışarıda buluşur ya da ortak arkadaşımız varsa erkek de olsa eve çağırır bazen o yönden sıkıntım yok benim ama bu durumda bile bir saat dışarı çıksa özlüyorum gönderesim gelmiyor bu konularda aslında biraz daha anlayışlı olmak lazım o arkadaşlarıyla takılıyorsa sen de takıl baktın dışarı mı çıktı sen de arakadşını eve davet et oturun ..ancak bu şekilde vakit geçrebilirsin yoksa bu hep sorun olur aranızda ...sen de kendine uğraşlar bu lyanii ..ben bile adam 1 saaat gidince gönderesim gelmiyor ki ben dua edeyim bari halime ..buldum da bunuyorum iimi

valla ben lafıda sokarım bağırırımda kendime engel olamıyorum canım şu an benimde bütün sinirim tepemde iyi akşamlar canım yarın konuşuruz öptüm

laf sokma huyundan vazgeç artık .bir de şu sinirinden ..kiminle evlenirsin evlen senin bu hallerini kabul edecek bir erkek bulamazsın ..flörtken tahammül ederler ama evlenince çok zora girersin ben sana söyleyeyim..tak eder adama sonra şiddete bile başvurur allah korusun ..erkeklerin genel yapısı bu ..dırdırı sevmiyorlar ..buna alışın ve kendinzi ona göre ayarlayın ..bu sinirden kaprislerden uzak durun artık ..

nişanlım öyle çıkıp gezmez arkadaşlarıyla fazla sadece 3 tane kuzeni var onlarla olur oda beni bırakır eve akşam sonra onların yanına gider biraz takılırlar birlikde gittiği yeri söyler arada arar ne yapıyosun diye düğüne az kaldı evlendikden sonra nasıl olsa aklşam çıkmam dıları diyo öyle dışarı çıkıyım geziyim tozum halleri yoktur canım
dün kü kızdığım nokta bana bir önmceki gün hasyayım yoruldum diyo ertesi gün onlarla gidiyo ona kızdım ama akşam 9 da aradı evdeyim diye erken gelmişti rahatsızdı gerçekden biraz yatarken aradı titriyodu üşütmüş galiba oda
işden çıkar arar çıktım diye eve gider evdeyim diye arar nereye giderse gitsin muhakkak haber verir öyle sorumsuzca davranmaz ee tabi bende öyleyimdir nereye gidersem gidiyim haberi olur

günaydın herkese aşık olmam ben bu saatten sonra robot aşk meşk boş işler bunlar benim için sevgi önemlidir.ertelemeyi düşünmüyorum onun gibi dürüst düzgün beni çok seven insanı bulamam

Son düzenleme:
bu arada onu seviyorum robot yalnış anlaşılmasın aşk bana göre geçici bir anlık bişey bana göre değil aşk falan sevgi benim için önemli seviyorum ben onu

aman ya ne olsun aynı sadece dün bi durum oldu evdekiler merak etmiş onu ulaşamamış beni aradılar sen ara sana açar diye öle aradım çok az konuştuk evi ara dedim birazda msj laştık dün canım sıkkındı onun hakkında konuştuk o kadar ama bugün msj atmadı yani durum aynı umucum

bu arada onu seviyorum robot yalnış anlaşılmasın aşk bana göre geçici bir anlık bişey bana göre değil aşk falan sevgi benim için önemli seviyorum ben onu

günaydın herkese aşık olmam ben bu saatten sonra robot aşk meşk boş işler bunlar benim için sevgi önemlidir.ertelemeyi düşünmüyorum onun gibi dürüst düzgün beni çok seven insanı bulamam

ben zaten sevgiden bahsediyorum sevmiyorsun yani o seni sevdiği için onunla berabersin gibi geldi bana ..ayrıca sevginin içerisinde aşk da olması gerekir .aşk sevginin fiziksel boyutudur ..her sevginin içerisinde aşk vardır mutlaka ..aşk geçici değil aslında aşk küçük ,sevgi büyük boyutlu bir şey ..önce aşık olur insan sonra sevgiye dönüşür bu aşk ...neyse işte ..sen de söylüyorsun onun gibi birisini bulamam diye ..zamanında benim de böyle taliplerim vardı ..dört dörtlük beni seven v.s. ama ben onları tercih etmedim ..çünkü beni çok sevseler de ben onları zamanla da olsa seveeyecektim biliyordum ...hem sevdim hem sevildim en güzeli bu ..tabi tercih senin ..ben fikrimi söylüyorum ...şuan seni seviyor olması büyük bir etken ama ileride bu adamdan soğuaycaksın çünkü sen onun seni sevdiği kara sevmiyorsun onu sanırım ...bu arada ancak gelebildim topiğe toplantı vardı yine kötükedihüso

yanılıyosun robot aşk yok derken bu herkese göre değişir herkes aşık olma hissi farklı ben melihi seviyorum ilk başta onun beni sevmesi aşırı hoşuma gitti bu sevdiğim yönlerinden bitanesi ay sende hemen çocuğu sevmiyorum yaptın yuh yani robot sen beni tanımıyosun ben sevmediğim bşiriyle sırf o iyi diye birlikte olmam beni bilen çok iyi biliyo ben seviyorum hemde çok ama aşk geçici 18-19 yaşındakilerin yaşadığı anlık heyecan geliyo bana kusura bakma ama ben böle düşünüyorum bu benim fikrim...ve ben bu konuyu tartışmaktan rahatsız oldum sonuç olarak ben melihi seviyorum ben sorunlarımı anlatıyorum şu an benim sevgimi kimse yargılayamaz

ben şu an sinirliyim ona karşı ondan belki öle anladınız benim melihe olan sevgimden şüphem yok ki ben sevmesem hayatta birlikte olmam bu huyum çok kötüdür

bence onun gibisini bulamam diye bişeyyok bulursun niye bulamayasın ki ben 4,5 sene biriyle çıktım bende öyle diyodum o zamanlar öyle diyodum çok iyi beni çok seviyo ben bunun gibisini bulamam diye ama nişanlımla tanıştım ve evtt varmış bulabilirmişim diyorum allah iyilerle karşılaştırmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…